Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

condensator 47F/5V

Vizitator Mexx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

2

• Guest1

2

• Swat Cat

1

• Murcielad

1

Top autori în acest subiect

47F = 47.000.000uFEu n-am vazut un condenstaor de o asemenea capacitate pe piata.Se folosesc numai in laboratoare si se obtin prin punerea in paralel a mai multor condensatoare mai mici.De ce nu folosesti un acumulator NiCd ?

Link spre comentariu

Merge si LiIon sau NiMh, dar sunt pretentioase la incarcare.

De obicei se folosesc NiCd sau baterii pe Li, cum sunt cele de pe placa de baza dintr-un Pc ptr Bios.

Dar e "up to you", daca vrei condensator e OK. Cred ca am vazut 47000uF/15V la Vitacom. Dar mai bine da-le un telefon http://www.vitacom.ro

Link spre comentariu
Vizitator Mexx

daca as pune o valoare mai mica ar fi problema?PIC-ul cand il decuplez de la sursa el intra si asa in SLEEP MODE...dati-mi o idee, daca nu gasesc condensator cum sa leg la montaj un accu avand in vedere ca va primi tot timpul alimentare si sa nu-l bulesc :oops:

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

ceea ce cauti tu se foloseste in unele aparate video..si cum sunt destule acum aduse in tara si defecte poti sa gasesti la depanatori ..poti sa-l obtii chiar gratis sau pe o bere de la cineva care tine videouri stiva.Eu am avut nevoie la un video si tot asa am gasit..e mic are un diametru de 1cm si inaltime cam tot atat.

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

am vazut si prin unele radio-cass auto, arata cam ca o baterie gen G13 cu cose pt montaj pe cablaj, aveau si la conex uzual 0,22F, 0,47F, 0,047F la 5V,sund condensatoare speciale de back-up, curentul recomandat la ce am vazut mai acum vreo 2-3 ani era in jur de 3 - 5mAmai exista prin unele automatizari, care memoreaza oarece setari un numar limitat de ore (am vazut intr-o centrala termica).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări