Vizitator Mexx Postat Decembrie 18, 2003 Partajează Postat Decembrie 18, 2003 va rog daca stie cineva de unde imi pot cumpara acest condensator?am nevoie de el pentru un montaj cu PIC sa-i mentina setarile pe timpul cat e decuplat de la sursa de alimentare... Link spre comentariu
niq_ro Postat Decembrie 18, 2003 Partajează Postat Decembrie 18, 2003 47uF sau 47F....adica 47.000uF ?! :shock: Link spre comentariu
Guest1 Postat Decembrie 18, 2003 Partajează Postat Decembrie 18, 2003 47F = 47.000.000uFEu n-am vazut un condenstaor de o asemenea capacitate pe piata.Se folosesc numai in laboratoare si se obtin prin punerea in paralel a mai multor condensatoare mai mici.De ce nu folosesti un acumulator NiCd ? Link spre comentariu
Vizitator Mexx Postat Decembrie 18, 2003 Partajează Postat Decembrie 18, 2003 da ai inteles bine 47000uF.As pune un acumulator dar mai de graba as avea nevoie de un lition decat Nicd... Link spre comentariu
niq_ro Postat Decembrie 18, 2003 Partajează Postat Decembrie 18, 2003 unde-i schema aia ? s-o vad si eu si sa ma minunez...PS: scuze pentru transformare :oops: ... Link spre comentariu
Guest1 Postat Decembrie 18, 2003 Partajează Postat Decembrie 18, 2003 Merge si LiIon sau NiMh, dar sunt pretentioase la incarcare. De obicei se folosesc NiCd sau baterii pe Li, cum sunt cele de pe placa de baza dintr-un Pc ptr Bios. Dar e "up to you", daca vrei condensator e OK. Cred ca am vazut 47000uF/15V la Vitacom. Dar mai bine da-le un telefon http://www.vitacom.ro Link spre comentariu
Swat Cat Postat Decembrie 22, 2003 Partajează Postat Decembrie 22, 2003 bey dar sa nu bati la mine la use cand tu o sa vinzi casa ca sa cumperi un condensator de 47F :shock: :shock: este o valoare extraordinarastiu cum arata niste condensatoare de 0.05F :? Link spre comentariu
Murcielad Postat Decembrie 22, 2003 Partajează Postat Decembrie 22, 2003 am si eu de 0.5/40v si e maricel dar el vrea de 47F/5v ..... oricum nu cred ca va gasii .... :? Link spre comentariu
Vizitator Mexx Postat Decembrie 23, 2003 Partajează Postat Decembrie 23, 2003 daca as pune o valoare mai mica ar fi problema?PIC-ul cand il decuplez de la sursa el intra si asa in SLEEP MODE...dati-mi o idee, daca nu gasesc condensator cum sa leg la montaj un accu avand in vedere ca va primi tot timpul alimentare si sa nu-l bulesc :oops: Link spre comentariu
blueicon Postat Ianuarie 9, 2004 Partajează Postat Ianuarie 9, 2004 ceea ce cauti tu se foloseste in unele aparate video..si cum sunt destule acum aduse in tara si defecte poti sa gasesti la depanatori ..poti sa-l obtii chiar gratis sau pe o bere de la cineva care tine videouri stiva.Eu am avut nevoie la un video si tot asa am gasit..e mic are un diametru de 1cm si inaltime cam tot atat. Link spre comentariu
Vizitator fox Postat Ianuarie 9, 2004 Partajează Postat Ianuarie 9, 2004 Am vazut un 22.000 u/5V intr-o sursa de COBRA (hc-90 facut de altcineva). Cred ca poti incerca si asa. Link spre comentariu
Vizitator dave Postat Ianuarie 4, 2005 Partajează Postat Ianuarie 4, 2005 Astfel de condensatori exista si nici nu sunt foarte mari http://www.maxwell.com/ultracapacitors/products/BPAK0350.html Am vazut ca maxwell fac condensatori si de 2700 de Farazi. nu e o gluma cifra Link spre comentariu
nicu_stef Postat Ianuarie 4, 2005 Partajează Postat Ianuarie 4, 2005 am vazut si prin unele radio-cass auto, arata cam ca o baterie gen G13 cu cose pt montaj pe cablaj, aveau si la conex uzual 0,22F, 0,47F, 0,047F la 5V,sund condensatoare speciale de back-up, curentul recomandat la ce am vazut mai acum vreo 2-3 ani era in jur de 3 - 5mAmai exista prin unele automatizari, care memoreaza oarece setari un numar limitat de ore (am vazut intr-o centrala termica). Link spre comentariu
Vizitator Mexx Postat Ianuarie 4, 2005 Partajează Postat Ianuarie 4, 2005 multumesc tuturor celor ce mi-au dat cate o idee :idea: , intr-un final am rezolvat problema si anume am gasit ceea ce cautam intr-un cass auto LA MULTI ANI!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum