Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pe o iesire de 4 ohmi pot conecta 2 dif de 8 ohmi?

Vizitator vasilica_20

Postări Recomandate

Vizitator vasilica_20

salut .am facut rost de un amplificator dintr-un sistem genius 5+1 si vreau sa fac 2 boxe coloane de camera pentru calculator am citit intr-o carte ca pe o iesire de 4 ohmi pot sa pun 2 dif de 8 ohmi asa ca ,daca as cosnstrui incintele fiecare incinta cu dif de bas al ei pe iesirea de subwoofer de la sistem si fiecare satelit sa il includ la fel in incinte .as vrea sa va dati cu parerea daca mere sau nu chestia asta ca sa stiu sa nu ma chinui degeaba

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator comfel

vasilica_20 zice salut .am facut rost de un amplificator dintr-un sistem genius 5+1 si vreau sa fac 2 boxe coloane de camera pentru calculator am citit intr-o carte ca pe o iesire de 4 ohmi pot sa pun 2 dif de 8 ohmi asa ca ,daca as cosnstrui incintele fiecare incinta cu dif de bas al ei pe iesirea de subwoofer de la sistem si fiecare satelit sa il includ la fel in incinte .as vrea sa va dati cu parerea daca mere sau nu chestia asta ca sa stiu sa nu ma chinui degeaba --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------problema in sine este m/ai complicata ,in functie de dif care le ai trebuie calculate incintele iar in functie de frecv (inalte ,medii ,joase )iti trebuiesc filtre de frecv (daca folosesti iesirile amplif nu ai nevoie de filtre)pe iesirea de 4 ohm poti cupla doua dif de 8 ohm in paralel fara nici/un fel de probleme , invers nu se poate risti sa arzi finalul Amplif ,alege cu grija dif sa fie de calitate :sparge:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări