Vizitator gagauta Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 As vrea sa fac doua boxe ceva pentru ,camera destul de micute dar problema ar fi ca nu stiu sa calculez cubajul la boxe pentru confectionare. Cam ce as vrea sa contina :un difuzor de bass, unu de medii si unu de inalte pe fiecare boxa ...normal La cel de bass mam oprit aici .. http://www.partysound.ro/woofer-mediiba ... -4174.html rugamintea care ar fii ,sa ma ajutati cu indicatii si sa-mi spuneti ce medii si inalte ar fi bune cu bass ce lam ales eu,poate kiar sa-mi recomandati ce sa cumpar . Sper sa fiti milosi cu un nestiutor ca mine Link spre comentariu
mosfet Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 O recomandare a cuiva avizat (Marco Polo) pt bookshelf-uri (mici) si relativ ieftine: O combinatie de succes (fara clone si alte bazaconii) cu difuri Tonsil este tweeter-ul GDWK 11/100 si noul midwoofer GDN 17/100 care este cu totul altceva In doar 19litri acest dif chiar coboara la 38Hz (-3dB)!!! 70W e suficient pt. un sistem cu aceste drivere si este o alternativa de invidiat si f. accesibila fata de ofertele comerciale sau alte combinatii cu difuzoare mai scumpe!O alta configuratie chiar si mai accesibila este GDWK 10/80/19 + GTC 16/40/1. Si chiar eu am postat 3 proiecte aici: http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=19767&start=0 dar intr-adevar nelucrand la Totem nu sunt demn de luat in seama19 litri ar veni cam 25*25*31 cm dimensiuni interioare. Link spre comentariu
Vizitator gagauta Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 O recomandare a cuiva avizat (Marco Polo) pt bookshelf-uri (mici) si relativ ieftine: O combinatie de succes (fara clone si alte bazaconii) cu difuri Tonsil este tweeter-ul GDWK 11/100 si noul midwoofer GDN 17/100 care este cu totul altceva In doar 19litri acest dif chiar coboara la 38Hz (-3dB)!!! 70W e suficient pt. un sistem cu aceste drivere si este o alternativa de invidiat si f. accesibila fata de ofertele comerciale sau alte combinatii cu difuzoare mai scumpe!O alta configuratie chiar si mai accesibila este GDWK 10/80/19 + GTC 16/40/1. Si chiar eu am postat 3 proiecte aici: http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=19767&start=0 dar intr-adevar nelucrand la Totem nu sunt demn de luat in seama19 litri ar veni cam 25*25*31 cm dimensiuni interioare.ms Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 gdn 17/100 si 11/100 din pacate nu se mai gasesc,am apucat insa eu o pereche si pot sa-ti spun ca sunt extraordinare.Nu scoti vecinii de sarite cu ele,iesind la un spl de ~87 finit,dar au au o viteaza si transparenta f bune.Soundtageul si microdetaliile sunt si ele excelenteCred ca si cealalta combinatie suna aproape la fel de bine,fiind si considerabil mai ieftineSe poate face bookshelf sau floorstand.Eu as merge pe floorstand,trebuie 22-24L vol. de contruit.Punctul de crossover ar trebui facut undeva pe la 3k,deoarece tw nu are suficienta cursa pt un pct de 2k,si mai 'striga' (de durere ) la putere mare.Nu te apuca de ceva ce nu poti realiza,adica 3 cai,daca nu iti ajunge basul din boxe,mai adaugi un subwofer apoi(pt bas manelistic ).Nu coboara chiar la 38hz,dar as zice au destula energie in zona 40-50hz ca sa sune a fulrange si nu satelitSa utilizezi componente bune pe unde trebuie in filtru ca merita Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 ti-am raspuns si la pm,iti scriu scurt si aici.contruirea unei incinte pe 3 cai in momentul de fata este sarcina f grea,daca vrei sa mai si sune bine.Nu cred ca esti inca capabil de asa ceva.O incinta buna nu se face cu recomandari de difuri buget de la distanta ,virtual.Poti cauta mai bine proiecte care sa se incadreze in bugetul tau si vezi daca te mutumesc,mai ceri parerio incinta cu un wofer de 10" nu este chiar ce inteleg eu micuta :)decat sa realizazi o lada cu difuzoare presupusa a fi pe 3...11 cai cu difuri alese la nimereala, poti face unele pe 2 si mai pui un boom boom daca vrei bas mai mult etcwoferul din link indicat nu este chiar de fidelitate,este un wofer de sonorizare de calitate mediocra,nu are date de catalog,si dupa ce scrie acolo daca este real,va fi limitat in bas,cu toate ca are 10"(este facut sa sune tare) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum