Vizitator alexbuhu Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Am facut rost de curand de un amplificator Mingsound AV-555.Inca nu stiu ce are dar din cate am inteles de la cel care mi l-a dat are dusi finaliiAcestia sunt finalii:3XA19413X2SC52002X2SA19432XC5198Sunt marca Toshiba, insa nu stiu cat conteaza.Gasesc sa cumpar acesti finali?Nu stiu inca sigur daca finalii sunt de vina dar traful pare a fi bun.Ati putea sa-mi dati o schema a acestui amplificator?Sau in caz ca nu rezolv nimic as putea face un alt amplificator cu ajutorul unui kit, traful, radiatorul si corectoarele de ton din statia de acum? Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Eh, scrie ''Toshiba'' pe ei, asta nu mai înseamn? nimic ast?zi, mai ales înso?it de ''Japan''.Se g?sesc tone de 2SA1943/2SC5200, numai s? alegi unii mai reu?i?i dintre atîtea f?c?turi, fere?te-te de cei cu fereastr? sau HTC...Verific? toate piesele din etajul final, trz finali, prefinali, superdioda, rez de emitor, etc. Semiconductorii îi sco?i ?i îi verifici separat, nu în montaj, o dat? la jonc?iuni, apoi pe cea mai mare scal? a ohmmetrului la rez invers?. Link spre comentariu
Vizitator alexbuhu Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Luni o sa merg la un electronist.sper sa rezolv .O sa postez aici ce am facut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum