Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amp tea2025b

Vizitator smokersTM

Postări Recomandate

Vizitator smokersTM

frate tot cautam si eu un amp cu tea2025b am gasit ce voiam datimi o idee k eu am ceva in cap dar nu scoate numa 7-10w(cred),problema sta in felul urmator...nu pot alimenta de pe acelasi traf 2xmontaje cu tea2025b k baga un distors de mori si nush ce sa ii fac.datimi o idee.....pls

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

1

• mircea888

1

• Th3_uN1Qu3

1

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Caaaati watti?!Daca scoti 1(un)watt curat, sa zici sar`ma!Uite porcaria in clasa B:

de ce crezi ca e in clasa B? nu are cum, sigur este in clasa AB, are si curent de mers in gol.Din cate stiu eu integratul asta e bunisor, era folosit si in placi audio la PC-urile vechi.uite si un topic unde gasesti proiecte cu el viewtopic.php?f=5&t=42946&hilit=tea2025
Link spre comentariu
Vizitator smokersTM

o sa fac schema dar nu am cu ce ca paint ii de toata...... si cu un radiator eu cred ca merge am eu facut deja doar k nu mai e stereo are doar mono dupa ce am incercat eu ceva si vad ca mergedatimi o idee de program cu care sa pot face o schita al amp-ului

Link spre comentariu

Vad ca multa lume face cablajele in Eagle: http://www.cadsoft.de/download.htm Eu unul le fac pe hartie, ca mi'e lene sa pun piesa cu piesa din mouse. :rade: Integratul ala nu scoate nici 7W nici 2W, scoate fix 2.5W pe canal in stereo sau 5W in bridge mono, asta la 12v. Pentru pretul lui suna chiar bine.

Insa fii atent daca dai 12v in el, sunt multe fake'uri pe piata in ultimul timp, am avut de schimbat unul d'asta intr'un subwoofer la un sistem 2.1 micut, care s'a stricat dupa aproape 10 ani de folosire. Traful din sistem dadea ~14v, si am ars 2 integrate noi in jumatate de ora... De abia al 3'lea a mers, si tine de un an jumate.

Parerea mea, daca vrei ceva pe 12v mai bine TDA7396. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări