Untold Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Eu zic sa le puneti pe ambele la cantat, unele vor suna mai bine cu un amp cu care celelalte nu vor suna la fel, pentru comparatie doar. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Eu zic sa le puneti pe ambele la cantat, unele vor suna mai bine cu un amp cu care celelalte nu vor suna la fel, pentru comparatie doar.Sincer as pune o singura pereche,îmi este cam lene sa mut incintele sa schimb cablurile. Link spre comentariu
Untold Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Daca vine Leco, ai scapat, el mai fortos. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 8-inch(chiar JBL fiind) greu de comparat cu 15-inch. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 15 inch este cel mai OK, zic eu. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Ok,o sa pun incintele mele,cu Eminence Link spre comentariu
diff Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Am o mica dilema ,nu stiu ce incinte sa pun la cintat,pe linga incintele mele ,mai am in atelier o pereche de JBL L86 ,parca as schimba incintele,astept propuneri. Frumoase monitoarele JBL,suspensiile de la basi mai ales hai ca ai inteles unde bat.... Promit cu proxima ocazie cind mai am un drum prin Buc sa te vizitez,cred ca avem multe de vorbit ,nu stiu cum sa fac sa vin si eu la o intilnire a lamparilor sau chiar la o intalnire a "Siliconatilor" sa dau peste Leco ,daca eram din buc era simplu.Lasa ca poate la vara treci pe aici ,promit sa scot o berica rece si niscaiva dsd-uri 1bit/11,2Mhz cu care sa ne desfundam urechile Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Bade diff,nu stiu ce le faci sau cum le faci dar difuzoarele sunt PERFECTE,incintele au avut ceva probleme,la filtre ,remediate de mine,suna traznet,fara nici o exagerare. Link spre comentariu
diff Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Nu aveam de unde sa stiu ca vor ajunge la tine,dar ma bucur ca tu esti proprietarul acum,au fost lucrate ca la carte,fara a face nici un rabat de la calitate.Sa asculti JBL4307 ,pe care le detin eu si de care sunt foarte multumit din toate privintele,am ascultat in showroom Martin Logan electrostatice de o valoare colosala as putea spune,care m-au dezamagit rau,probabil pentru alta ureche se auzeau foarte bine....desi era foarte clar un distors pe palierul cuprins intre 5-8Khz.Nu au venit alea de la chinez pt ca au trimis altceva,nu te-am uitat stai linistit Vio. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Nu aveam de unde sa stiu ca vor ajunge la tine,dar ma bucur ca tu esti proprietarul acum,au fost lucrate ca la carte,fara a face nici un rabat de la calitate.Sa asculti JBL4307 ,pe care le detin eu si de care sunt foarte multumit din toate privintele,am ascultat in showroom Martin Logan electrostatice de o valoare colosala as putea spune,care m-au dezamagit rau,probabil pentru alta ureche se auzeau foarte bine....desi era foarte clar un distors pe palierul cuprins intre 5-8Khz.Nu au venit alea de la chinez pt ca au trimis altceva,nu te-am uitat stai linistit Vio.Incintele nu sunt ale mele, au ajuns la mine doar pentru o perioadă, doar de depozitare. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 (editat) Un nou proiect,cu doua trafuri de iesire Hammond,2XEF806S Telefunken,2XE283CC SQ Siemens,4X6P3C-E ,sa vedem ce iese. Editat Martie 11, 2016 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 (editat) Un nou proiect,cu doua trafuri de iesire Hammond,2XEF806S Telefunken,2XE283CC SQ Siemens,4X6P3C-E ,sa vedem ce iese.Schema este de inspiratie Mullard,am facut eu citeva mici modificariSursa de tensiune are o "topologie mai altfel".Astept pareri. Editat Martie 12, 2016 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 (editat) avizate sau ne-avizate, pune şi dumneata dacă poţi schema la o rezoluţie ceva mai mare(disting cu greu acolo o încercare cfb etaj final). Editat Martie 12, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 (editat) avizate sau ne-avizate, pune şi dumneata dacă poţi schema la o rezoluţie ceva mai mare(disting cu greu acolo o încercare cfb etaj final). http://tinypic.com/usermedia.php?uo=uW4M4OjFxsbvkFUJ7nZG7Yh4l5k2TGxc#.VuP-u4qxXMIhttp://tinypic.com/usermedia.php?uo=uW4M4OjFxsbvkFUJ7nZG7Yh4l5k2TGxc#.VuP_GIqxXMIhttp://tinypic.com/usermedia.php?uo=uW4M4OjFxsY1QxbIXPEUzYh4l5k2TGxc#.VuP_i4qxXMI Editat Martie 12, 2016 de viobio Link spre comentariu
THOMAS Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 (editat) @VIOBIO: Ca urmare a discutiei private,postez aici rezultatele din simularea schemei Mullard modificata de tine cu 6P3S-E si trafo HAMMOND. P.S ce pret au tuburile E283CC ?,astept raspuns pe MP sau la telefon,multumesc. Editat Martie 13, 2016 de LMOlimpiu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum