Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIOTUBEAMP

Vizitator viobio

Postări Recomandate

domnule dacă acolo ai 10.000Hz-sqw transformatoarele de ieşire sunt mai mult decât reuşite(excepţionale fără doar şi poate) ,pune şi dumneata o imagine de rezoluţie mai bună să văd mai clar acel overshoot  şi damped oscillaţion/oscilaţia amortizată (la intrare în palier 10000Hz-sqw).

oricum  BRAVO! şi la mai multe(clar un imens bravo şi pentru realizatorul transformatoarelor de ieşire Lăzăroiu).

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator viobio

domnule dacă acolo ai 10.000Hz-sqw transformatoarele de ieşire sunt mai mult decât reuşite(excepţionale fără doar şi poate) ,pune şi dumneata o imagine de rezoluţie mai bună să văd mai clar acel overshoot şi damped oscillaţion/oscilaţia amortizată (la intrare în palier 10000Hz-sqw).oricum BRAVO! şi la mai multe(clar un imens bravo şi pentru realizatorul transformatoarelor de ieşire Lăzăroiu).

Multumesc O sa incarc citeva fotografii pe un hosting,cu rezolutie mai mare.Laurii sunt ai domnului Lazaroiu! Poate ne spune mai multe despre trafuri,mai rar asa trafuri,ca marime sunt imense,pachetele de tole care au fost trimise la dl Lazaroiu sunt imense,pe ele se puteau bobina si trafuri de 50...70W. Editat de viobio
Link spre comentariu

Este corect 8,2k valoarea rezistentei din catozi LTP ? Daca tot a-ti facut inbunatatiri merita pus acolo o pompa de curent.

Masuratorie pe o-scop fiind facute cu sarcina de 6 ohmi iar transf. iesire cu secundare de 4 si 8 ohmi , nu au distorsionat rezultatele?

In acest caz la 1000Hz se vede aprox. 35Vvv pe 6 ohmi ar fi 25,5 W.

Intradevar este o lucrare de calitate probabil si sunetul mai ales cu un EF806S Telefunken...valoreaza cat 4x EF86.

Totusi pe ce sectiune a facut traful colegul Lazaroiu?

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Este corect 8,2k valoarea rezistentei din catozi LTP ? Daca tot a-ti facut inbunatatiri merita pus acolo o pompa de curent.Masuratorie pe o-scop fiind facute cu sarcina de 6 ohmi iar transf. iesire cu secundare de 4 si 8 ohmi , nu au distorsionat rezultatele?In acest caz la 1000Hz se vede aprox. 35Vvv pe 6 ohmi ar fi 25,5 W.Intradevar este o lucrare de calitate probabil si sunetul mai ales cu un EF806S Telefunken...valoreaza cat 4x EF86.Totusi pe ce sectiune a facut traful colegul Lazaroiu?

Rezistenta de sarcina este pe iesirea de 8 ohmi,din pacate am ramas fara sarcina de 8 ohmi,nu e bine sa imprumuti altora diverse....Zilele urmatoare o sa primesc rezistente de putere (100w) sa refac alte rezistente de sarcina ,o sa mai pun poze cu sarcina de 8 ohmi ,pe iesirea de 8 ohmi,am facut ceva masuratori cu ce am avut la indemana ,mai repede.Ma repet despre trafuri ...dl Lazaroiu stie mai multe,au cam 18cm sectiune. Editat de viobio
Link spre comentariu

Va salut VIOBIO,

Nu ma cunosti inca dar sper ca se va intimpla asta curind.

Eu sunt un pasionat prafesionist in ale electronicii bazate pe tuburi electronice de foarte multi ani.

Am proiectat multe tipuri de amplificatoare de audio pentru : voce, chitara de tot felul, multe efecte pentru chitara, amplificatoare HI-FI pentru auduo-impatimiti, s.a.m.d.

Nu iti spun toate astea ca sa te impresionez cumva ci pentru faptul ca citind multe "scrieri" pe acest forum am cazut in groapa cu amintiri, aducundu-mi aminte cite amplificatoare, mixere si combinatii am facut in Romania anilor 80-90.

Cu toate ca lucrez in alt domeniu din electronica pasiunea pentru muzica s-a amplificat. Paradoxal nu cint la nici un instrument, dar am dotat aproape toti muzicantii cu scule cu care au cintat in acea perioada.

Eu locuiesc acum, de mai multi ani in Canada si m-am gindit ca poate vom colabora. Vreau cind voi iesi la pensie sa ma reintorc in tara si as fi interesat sa construim impreuna amplificatoare cu tuburi si tot ce mai trebuie. Crezi ca ar fi posibil? 

Daca te pot ajuta cu ceva spune-mi.

Adresa mea de e-mail este: [email protected]

Sa auzim numai de bine

Medone

Link spre comentariu
Vizitator viobio

@ViobioAm si eu o intrebare daca nu va suparatiAmplificatorul cu EL34 ce putere are ?Transformatoarele de iesire ce Raa au ?Va multumesc !.

Puterea este de aproximativ 2X25WSa vedem daca gasesti Raa?Daca o singura data mai scrii "daca nu va suparsti" ,o sa vezi ca o sa ma supar! http://www.r-type.org/articles/art-003d.htm citeste si aici.

post-176980-0-02783400-1456819648_thumb.jpg

Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Dupa definitivarea ampului Mullard o sa lucrez la preul cu tuburi,o intrare MM si trei pentru cd,tuner,deck sau ce mai are omul prin casa.Schema o pun fara valori,proiectul a fost vindut poporului prieten chinez,in Octombrie anul trecut.Am conceput acest preu cu un nr minim de tuburi,4XECC83/12AX7 &1XECC81/12AT7

Trag tare,sper sa termin si constructia preului pina Duminica.Pe pagina mea de fb (link in semnatura mea) ,am atasat un clip cu functionarea partii digitale ,cu telecomanda,din telecomanda se pot schimba sursele si se poate regla volumul.

post-176980-0-33049200-1456930242_thumb.jpg

Editat de viobio
Link spre comentariu

Salut.

Nu am FB asa ca nu pot vizualiza clipul...poate fi pus in alta locatie???

Din cate am vazut in poze pare a fi manufacturat. O schema...Impresii...Parca as mesteri si eu la unul.

Stima.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Salut.Nu am FB asa ca nu pot vizualiza clipul...poate fi pus in alta locatie???Din cate am vazut in poze pare a fi manufacturat. O schema...Impresii...Parca as mesteri si eu la unul.Stima.

Schema este mai sus,fara valori,pentru ca face parte dintr-un proiect comercial.Da-mi un mail,iti trimit schema cu valorile componentelor.
Link spre comentariu

Salut.

Mii de scuze...m-am exprimat gresit . Sunt interesat de schema selectorului de intrari si de control volum din telecomanda, bineinteles, daca se poate.

Stima.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Am o mica dilema ,nu stiu ce incinte sa pun la cintat,pe linga incintele mele ,mai am in atelier o pereche de JBL L86 ,parca as schimba incintele,astept propuneri.

post-176980-0-49010900-1456993459_thumb.jpg

post-176980-0-70519500-1456993496_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări