Vizitator viobio Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Este un plastic ,pe el este scris,sincer nu am habar cu ce a scris,intreb si raspund aici.Cum am mai spus ,am un colaborator cere se ocupa de diferitele masti,le face la cerinta mea.Fata este din plastic de 2,5 mm,scrisul este autocolant ,taiat la cutter plotter. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Finish. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 (editat) Am inceput lucrul la ampul Mullard.Trafuri de iesire L.M.O - LazaroiuSocuri de filtraj L.M.O. - Lazaroiu,bu bizaie,nu se incalzeste.Traf de alimentare de la Petra IasiCarcasa este executata de colegul nostru cristinel_bm. Editat Februarie 12, 2016 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 (editat) Ampul de chiara 94Am primit de la un domn chitarist un amplificator de chitara ,care nu a functionat niciodata,este construit prin anii 90.Am aruncat totul la gunoi,mai putin trafurile de alimentare si iesire,care sunt de la un amplificator de 40W produs de Electronica.Schema dupa care va fi executat este cea de Marshall Plexi,asa este cererea.Schema ampului,preul este cel de la Marshall Plexi,etajul final este clasic,am facut o mica modificare pentru balans bias.Trafurile de alimentare si iesire sunt de la un amplificator cu tuburi ,produs de electronica ,40w cu 2xEL34,am folosit trafurile cu care a venit fierotenia. Editat Februarie 14, 2016 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 (editat) Am inceput lucrul la ampul Mullard.Trafuri de iesire L.M.O - LazaroiuSocuri de filtraj L.M.O. - Lazaroiu,bu bizaie,nu se incalzeste.Traf de alimentare de la Petra IasiCarcasa este executata de colegul nostru cristinel_bm.Lucram,lucram,lucram! Editat Februarie 15, 2016 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Aproape gata,azi o sa cinte. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Gata de probe.Sper ca mâine sa fac și ceva oscilograme,o sa postez și schema finala a anului,am făcut citeva modificări minore dar cred ca destul de bune pentru funcționarea amplificatorului.În interior încă nu este cosmetizat. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Dupa definitivarea ampului Mullard o sa lucrez la preul cu tuburi,o intrare MM si trei pentru cd,tuner,deck sau ce mai are omul prin casa.Schema o pun fara valori,proiectul a fost vindut poporului prieten chinez,in Octombrie anul trecut.Am conceput acest preu cu un nr minim de tuburi,4XECC83/12AX7 &1XECC81/12AT7 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 (editat) Gata,cinta!Cum spunea cineva mai demult, EL34 este regina pentodelor.Momentan ampul este în stare destul de bruta, ascult pe el,mâine urmează reglajele de finețe.Ca sound...excelent!De data asta dl.Lazaroiu s-a întrecut pe sine,cu trafurile de ieșire.În buna tradiție primele probe au fost făcute împreună cu bunul meu prieten Adrian (zal)Urmează preul, cînd va fi gata și preul voi organiza o întilnire a lamparilor,pe trimestrul I. Editat Februarie 19, 2016 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 (editat) Asta este schema ampului,fata de cea Mullard am modificat circuitele de negativare,din catozii finalelor,pentru a putea regla curentul prin tuburi.Am modificat și unele valori de componente.Țin sa va atenționez ca valorile unor rezistente sunt anapoda,ampul "este în munți "cu acele valori,ma refer la rezistentele care sunt pe tensiunile de alimentare, valorile corecte sunt cele de pe schema mea,cine nu crede sa construiască ampul și sa vadă ce frumos distorsioneaza. Am făcut probe cu EF86 și cu EF806S, cu ambele tuburi schema funcționează aiurea cu valorile rezistentelor de pe bara de +.Ca sound,este diferența destul de mare intre EF86 și EF806S,în favoarea lui EF806S,sunetul are o rezoluție foarte mare, cînd voi face întâlnirea lamparilor voi pune pe amp ambele tuburi, veți observa cit de mare este diferența de sound,în favoarea lui EF806S. Editat Februarie 19, 2016 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Sa nu uiti sa anunti cind va fi, vreau sa-l ascult si eu! Spor la treaba! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 (editat) Dupa definitivarea ampului Mullard o sa lucrez la preul cu tuburi,o intrare MM si trei pentru cd,tuner,deck sau ce mai are omul prin casa.Schema o pun fara valori,proiectul a fost vindut poporului prieten chinez,in Octombrie anul trecut.Am conceput acest preu cu un nr minim de tuburi,4XECC83/12AX7 &1XECC81/12AT7Cam asa vor fi dispuse subansamblele in preu. Editat Februarie 19, 2016 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 (editat) Asta este schema ampului,fata de cea Mullard am modificat circuitele de negativare,din catozii finalelor,pentru a putea regla curentul prin tuburi.Am modificat și unele valori de componente.Țin sa va atenționez ca valorile unor rezistente sunt anapoda,ampul "este în munți "cu acele valori,ma refer la rezistentele care sunt pe tensiunile de alimentare, valorile corecte sunt cele de pe schema mea,cine nu crede sa construiască ampul și sa vadă ce frumos distorsioneaza. Am făcut probe cu EF86 și cu EF806S, cu ambele tuburi schema funcționează aiurea cu valorile rezistentelor de pe bara de +.Ca sound,este diferența destul de mare intre EF86 și EF806S,în favoarea lui EF806S,sunetul are o rezoluție foarte mare, cînd voi face întâlnirea lamparilor voi pune pe amp ambele tuburi, veți observa cit de mare este diferența de sound,în favoarea lui EF806S.Osciloscop 5V/dinSarcina 6 ohmiÎn bună tradiție 10kHz dreptunghi sunt pentru dl Valderama. Din cite ampuri am făcut pina acum (42) asta are cel mai bun sound.Cît de curând va urma și nr 44, un PP clasa A cu KT88.Țineți aproape, Editat Februarie 21, 2016 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Felicitari pentru realizare Vio, ce urmeaza ? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Felicitari pentru realizare Vio, ce urmeaza ?Multumesc Pai întâi sa termin preul apoi cum am spus mai sus,un pp clasa A cu KT88. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum