Vizitator Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Nu`mi place cum se aude ...suna ca dintr`o tigaie...cand faci inregistrari cauta un microfon foarte bun sau ceva , o interfata ...Nu spun ca e din amplificator, dar sigure ceva in neregula cu sunetul...! Vino Duminica acum, la intilnire, si ai sa ramii uimit de cum suna in realitate, fata de o intregistrare cu telefonul. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Voi luaţi de bune înregistrările de pe net? Link spre comentariu
romicap Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 (editat) Uite aici la userul csu probe de sunet tot cu telefonul ... Editat Decembrie 11, 2015 de romicap Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 (editat) Uite aici la userul csu probe de sunet tot cu telefonul ...Da romicap, ampul e de kkat, de asta acum 10 minute am băgat în buzunar 1400 de euro,ampul a fost comandat de un chitarist profesionist, nu de ascultători de YouTube. Editat Decembrie 11, 2015 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Romicap, sint telefoane si telefoane, unele nu pot mai mult, altele pot chiar excelent sa capteze sunetul, toate folosesc microfon condenser, capabil cu usurinta de 20Hz-20kHz, restul tine "de telefon", de la caz la caz. Vio, Duminica "ma cinstesti", ca ai bani! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 (editat) Romicap, sint telefoane si telefoane, unele nu pot mai mult, altele pot chiar excelent sa capteze sunetul, toate folosesc microfon condenser, capabil cu usurinta de 20Hz-20kHz, restul tine "de telefon", de la caz la caz.Vio, Duminica "ma cinstesti", ca ai bani! Claudiu, lasă omul în pace,el are să-mi plătească o poliță, în plus chiar nu mai vreau sa am clinciuri cu nimeni, eu le doresc la toți sa facă măcar 10% din cite am făcut eu.Dacă mai doriți YouTube,cu ampuri,pedale,făcute de mine, scrieți VIOTUBEAMP. Editat Decembrie 11, 2015 de viobio Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Vio, Duminica "ma cinstesti", ca ai bani! Leco e necinstit. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Accept! Rock sau Leco, tu alegi, Adi! Link spre comentariu
romicap Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 (editat) @viobio, citez ,, Claudiu, lasă omul în pace,el are să-mi plătească o poliță, "... n`am de plata nici un fel de polite la nimeni , dimpotriva ... filmuletul de aici ma face sa cred ca chiar am avut dreptate ,dare poate fi doar o parere subiectiva adica nu`i frumos ce`i frumos , e frumos ce place clientului !DjLeco , stiu ce inseamna inregistrare cu telefonul ,micofon cu condensator gama de frecvente etc... As fi venit si eu la Electromagnetica cu mare placere in primul rand sa va cunosc dar , din pacate e o distanta mare si timpul nu`mi permite deocamdata, dar cu alta ocazie voi veni . Editat Decembrie 12, 2015 de romicap Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 @viobio, citez ,, Claudiu, lasă omul în pace,el are să-mi plătească o poliță, "... n`am de plata nici un fel de polite la nimeni , dimpotriva ... filmuletul de aici ma face sa cred ca chiar am avut dreptate ,dare poate fi doar o parere subiectiva adica nu`i frumos ce`i frumos , e frumos ce place clientului !DjLeco , stiu ce inseamna inregistrare cu telefonul ,micofon cu condensator gama de frecvente etc...,amplificatoare de chitară, pedale,captare sunet,etc.... As fi venit si eu la Electromagnetica cu mare placere in primul rand sa va cunosc dar , din pacate e o distanta mare si timpul nu`mi permite deocamdata, dar cu alta ocazie voi veni . Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Romicap, pai daca stii astea, de ce ai mai spus ca se aude prost, acea integistrare pusa pe YT, era lesne de inteles ca acel material filmat si urcat pe YT, este "alterat" audio, de catre telefon... Eu nu pot considera un punct de comparate, ceva intergistrat de un telefon, poate doar de o camera video de calitate cu manual level control pentru audio, cu sunetul intregistrat la maxim -4,-6 db, astfel incit sa nu fie nicio problema de supramodulare audio sau alte chichitze. Cea mai buna "referinta" este urechea ascultatorului, daca lui ii place este ok. Sau hai sa ii spunem "clientului"... Pacat ca nu poti ajunge, eu abia astept miine! Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Nu`mi place cum se aude ...suna ca dintr`o tigaie...cand faci inregistrari cauta un microfon foarte bun sau ceva , o interfata ...Nu spun ca e din amplificator, dar sigur e ceva in neregula cu sunetul...! Ca sa spui ca acel amplificator suna ca dintr-o tigaie doar din filmuletul ala amarat, inseamna ca ori e omul rau intentionat ori e habarnist. Eu tind sa cred prima varianta Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 (editat) Ca sa spui ca acel amplificator suna ca dintr-o tigaie doar din filmuletul ala amarat, inseamna ca ori e omul rau intentionat ori e habarnist. Eu tind sa cred prima variantaTe rog și pe tine, lasă omul în pace,e părerea lui,chiar sunt satul sa ma contrazic cu X sau Y.Azi la întâlnirea lamparilor, citiva au auzit ampul, a fost prezent și unul din chitaristii endorseri, cu care lucrez.Mulțumesc pt înțelegere. Editat Decembrie 13, 2015 de viobio Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 "Chitarist endorser" este cel care autorizeaza amplificatorul, suntul... intreb pentru ca nu cunosc termenul. Link spre comentariu
romicap Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 (editat) Ca sa spui ca acel amplificator suna ca dintr-o tigaie doar din filmuletul ala amarat, inseamna ca ori e omul rau intentionat ori e habarnist. Eu tind sa cred prima varianta Dupa umila mea parere nu sunt nici una din cele doua variante expuse de tine ,am facut afirmatia in cunostinta de cauza in sensul ca degeaba muncesti la un amplificator daca pui un film cu sunet submediocru . daca citesti atent ce am scris, vei vedea ca am facut vorbire despre o interfata sau un microfon cumsecade tocmai din cauza mai sus mentionata . Nu am nimic cu nimeni si nici rau intentionat nu sunt ,sunt doar dezamagit in momentul in care , oamenii subtiri de fire cred ca are cineva ceva de impartit cu ei ... Spre deosebire de inregistrarea discutata ia pune putin urechile aici : https://youtu.be/7mEUghyoSHw PS Sper sa nu se considere reclama ci doar exemplu de luat in seama despre cum se prezinta,, marfa ,, Nu`i asa ca te apuca dracii si invidia !? Pe mine , recunosc ca da ! Editat Decembrie 14, 2015 de romicap Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum