Vizitator viobio Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 (editat) Tot în acest timp o sa execut și un amp de audiție,un PP clasa A, cu 4X6P14-EV & 2X6H2P-EV, trăsuri de ieșire EICO.Carcasa este executata de colegul nostru cristinel_bm.Acest amp cit și puterea de rack sunt comenzi,de aproximativ un an am o colaborare cu încă un coleg de pe forum,lucram împreună,sper ca ghiciți despre cine este vorba... Editat Noiembrie 18, 2015 de viobio Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Scuze pentru offtopic si succes in contructii de calitate . Auditii placute ! Link spre comentariu
300B SE Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Domnule Viorel Va felicit pentru impresionatul numar de 124 amplificatoare! Va doresc cat mai multe si mai performante! Felicitari! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Puterea de rack e aproape gata,cred ca mâine închei aceasta lucrare. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 (editat) Puterea de rack e aproape gata,cred ca mâine închei aceasta lucrare.Schemele puterii de rack. Editat Noiembrie 21, 2015 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 (editat) O sa încep lucrul și la amplificatorul de audiție nr 42.Ieri am primit carcasa de la colegul cristinel_bm, mare respect domnule!! Schema amplificatorului este cea de mai jos.Traf de alimentare tiroidal,Petra IașiTrafuri de ieșire EICO. 2X6H2P-EV & 4X6P14P-EV.Pentru orice informație sunt pe aici... Editat Noiembrie 21, 2015 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 Schemele puterii de rack.Finish. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 (editat) O sa încep lucrul și la amplificatorul de audiție nr 42.Ieri am primit carcasa de la colegul cristinel_bm, mare respect domnule!! Schema amplificatorului este cea de mai jos.Traf de alimentare tiroidal,Petra IașiTrafuri de ieșire EICO. 2X6H2P-EV & 4X6P14P-EV.Pentru orice informație sunt pe aici...Amplificatorul în lucru.Uitasem ceva,poate interesant/important,transformatoarele de ieșire au zăcut pe raft câțiva ani,sunt cumpărate de la dl Popa Marius,au dotat un amp EICO ST 40. După ani a venit și timpul sa fie folosite. Editat Noiembrie 21, 2015 de viobio Link spre comentariu
THOMAS Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Finish. Felicitari! Imi place ideea cu ochiul magic plasat acolo,este si protejat dar "da" si bine,cred ca in acel tip de cutie merg/incap amplificatoare de puteri si mai mari,imi place! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Felicitari!Imi place ideea cu ochiul magic plasat acolo,este si protejat dar "da" si bine,cred ca in acel tip de cutie merg/incap amplificatoare de puteri si mai mari,imi place! Multumesc Cutia a fost primita de la chitarist,ohiometrul magic a fost bonus din partea mea,cintaciosul are tot echipamentul de amplificare făcut de mine. O sa încep lucrul și la amplificatorul de audiție nr 42.Ieri am primit carcasa de la colegul cristinel_bm, mare respect domnule!! Schema amplificatorului este cea de mai jos.Traf de alimentare tiroidal,Petra IașiTrafuri de ieșire EICO. 2X6H2P-EV & 4X6P14P-EV.Pentru orice informație sunt pe aici...Ampul în lucru. Link spre comentariu
Vizitator gigi59 Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Felicitari Viorel ,ce viteza la montaj ....ai "sechiestrat "un chinez acolo in laborator.........vreau si eu unu' pt. mine Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Felicitari Viorel ,ce viteza la montaj ....ai "sechiestrat "un chinez acolo in laborator.........vreau si eu unu' pt. mine Multumesc După 125 de aparate construite și câteva zeci reparate,am căpătat un pic de experiență. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Vio, ia spune-mi si mie, crezi ca as putea face niste carcase pentru Leco Amp, la colegii tai unde le faci si tu, cu orificii pentru mufe, potentiometrii, ventilatoare, led-uri si inscriptionare? Vreau vopsita negru cu scris ALB. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Vio, ia spune-mi si mie, crezi ca as putea face niste carcase pentru Leco Amp, la colegii tai unde le faci si tu, cu orificii pentru mufe, potentiometrii, ventilatoare, led-uri si inscriptionare?Vreau vopsita negru cu scris ALB.Te pun în legătură cu ei,eu la Electromagnetica fac doar sasie pt ampuri de chitara, pt cele de audiție colaborez cu colegul nostru cristinel_bm. Problema mare este scrisul pe sasie. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Aha, oki. Multumesc, merge si nescris pina la urma... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum