zal Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 Amplificatorul acesta nu este abordabil de începători. Ar mai trebui adăugat că ptr rezultate bune se folosesc piese de calitate, fără gărgăuni audiofilistici. Link spre comentariu
THOMAS Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 (editat) @viobio : cu tot respectul,nu cumva ledul pentru standby ar fi trebuit conectat ca in schema corectata de mine,in asa fel incat el sa se aprinda in lipsa tensiuni anodice (standby) pe langa cel de power si sa se stinga in prezenta tensiuni anodice adica atunci cand amplificatorul este on,zic si eu fara suparare ??? "standby-mode = a mode in which electronic appliances are turned off but under power and ready to activate on command..." In rest... nu pot decat sa te felicit,personal ma astept la orice de la tine in acest domeniu,bineinteles in sens pozitiv ! Editat August 21, 2015 de LMOlimpiu Link spre comentariu
Vizitator Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 mulţumesc viobio pentru 10khz(aşa sunt eu curios din fire să văd 10khz-sq). Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 @viobio : cu tot respectul,nu cumva ledul pentru standby ar fi trebuit conectat ca in schema corectata de mine,in asa fel incat el sa se aprinda in lipsa tensiuni anodice (standby) pe langa cel de power si sa se stinga in prezenta tensiuni anodice adica atunci cand amplificatorul este on,zic si eu fara suparare ??? "standby-mode = a mode in which electronic appliances are turned off but under power and ready to activate on command..." In rest... nu pot decat sa te felicit,personal ma astept la orice de la tine in acest domeniu,bineinteles in sens pozitiv !E corect cum am pus ledul de stand-by,e ca la cele de chitară,ledul Power (rosu) indica alimentarea ampului de la rețea și ca filamentele tuburilor sunt calde,cel de stand-by (verde) e stins cind ampul nu "cinta" lipsa tensiune anodica,cind se cuplează anodica se aprinde și ledul verde.mulţumesc viobio pentru 10khz(aşa sunt eu curios din fire să văd 10khz-sq).Mie îmi place curiozitatea dv,chiar și cind e critica,asa evoluam. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 Critica te impinge (impunge) sa fi mai sever si sa cresti in performanta! Si eu sint adeptul oscilogramelor, sa "vad" ce poate acel amplificator si sa stiu ce ii vind omului, nu gogosi... Va veni vremea, sper sa o mai apucam si noi, cind omul va vrea sa vada si cum arata in interior, si cum "masoara" amplificatorul pe care da banii... Atunci se va face "diferentierea", intre firme BRAND care cer caruta de bani pe chestii goale inauntru, si care pot masura mai slab decit DIY, si chestiile "carefully hand made", care ar merita un pret pe masura. Link spre comentariu
gedd Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 (editat) gedd,să-ți pun ceva,încearcă sa nu mai folosești un astfel de ton cu mine,sau mai bine sa nu te mai bagi în seama cu mine,sunt cam satul de mocirla provocata de unii pe acest forum. De ce scriu asta?! Pentru ca știi bine ca eu pun scheme și oscilograme, dacă tu vrei sa faci pe a-l dracu cu mine nu reușești. Stai în banca ta și nu mai sari calul cu mine. si ma rog cum am vorbit? daca dumneata poti auzi ce spun in conditiile in care scriu...esti mare...mai e un dosar Telepatia la DNA..ma rog...eu am cerut niste informatrii asa cum si dumneata ai tot cerut si pana la urma am pus..când am pus lumea si-a muscat limba....legat de tonul imperativ cu statul in banca mea...eu am cerut la modul impersonal informatii..si inca nu am facut pe al dracu'...nu inca...de la dumneata abia am vazut oscilograme pe ici pe acolo...pune dom'le clar...sinus/dreptunghi la 10Hz 20Hz 50Hz,100Hz,1KHz,10KHz,100KHz...ce mare inginerie...iar când voi face pe al dreacu' o sa anunt....legat de amenintari voalate....nu e bine sa le faci dumneata...e un forum ce nu apartine nimanui ca nu "cineva" a luat cuiva spatiu virtual pe aici....ca nu ma suporti dumneata ca esti certat cu Panda,e alta poveste..ca eu am invatat ceva de la Panda...asta e partea a treia...nu vreau sa fac aici apologia studiilor DOAR la nivel de liceu pe care le au unii...cred ca am spus destul.... iar apropo de ce avem de invatat si de la cine...lansez o provocare: cine e in stare sa prezinte calcului de la cap la coada a Ra si Raa,cu creionul in mana si explicatii la fiecare pas....asta odata,a doua chestie calcului trafului de iesire in cazul Ra si Raa..la fel..formule si explicatii la fiecare pas...e cineva in stare? esti domnu Viobio? hai sa vedem...care de la cine are de invatat...sincer sa fiu eu de aici nu am invatat mai nimic pentru ca majoritatea nu stiu cu ce se mananca lampile,iar cei ce stiu tin pentru ei...asa ca lansez aceasta provocare...aveti curaj? apropo domnu'Victor,am reusit sa descifrez misterul lampii GU50....e o lampa beton....cu conditia ca sa se stie cum sa se...abordeze,aici recunosc ca mi-a venit ideea stand de vorba cu Panda...daca vreti discutam in privat ce si cum trebuie bibilita lampa asta Editat August 21, 2015 de gedd 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 Ar trebui sa existe o limita sau o decenta in spatiul alocat acestei sectiuni de forum, rafuielile personale sint penibile si complet nefolositoare, chiar nu pricep de sinteti asa de suparat unul pe altul, eu va apreciez pe amindoi si urmaresc cu atentie realizarile voastre de acea parerea mea este ca nu prea stiti sa va detasati de fleacuri... @Vio, semnalul la 10 Khz este foarte frumos, cred ca transformatorul i-si merita toti banii... @gedd, tubul GU50 este bizar, arata excelent pe osciloscop daca este gasit PSF -ul optim insa este extrem de rigid la raspunsul dumping factor, se adapteaza foarte greu pe anumite boxe, Victor intuieste ceva... @Panda, fara oscilograme sau masuratori nu ma pot pronunta dar indubitabil realizarile dvs sint impresionante ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 (editat) gedd,ca sa nu provocam haos aici sau pe alte topice,încearcă sa ma ignori,cum am sa fac și eu. Vreau să-ți mai spun încă odată,NU AM NIMIC CU TINE,APRECIEZ CE AI FACUT PINA ACUM.Sa fii sănătos și sa te bucuri de ce ai construit.Legat de dl Panaitescu, dacă ai chef ma poți suna 0724156363, e nr meu. Editat August 21, 2015 de viobio Link spre comentariu
gedd Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 sa ne intelegem..eu nu am nimic cu nimeni...imi place sa fiu cat mai corect posibil,dar nu accept sa fiu luat de prost....eu am lansat niste chestii pertinente,zic eu,si nu iau partea nimanui in razboiul seniorilor...vorba aia voi va certati voi va pupati....eram doar curios sa vad formele de unda la frecventele respective chiar daca am zis-o telegrafic s-a inteles altceva....da,uneori imi e lene sa scriu..nu e cazul acum....voi posta in continuare chestii facute de mine,fara nicio problema..si da,aici comunicarea e impersonala si probabil ca de aia se inteleg gresit mesajele...daca e de ignorat..ok..nu am o problema cu asta desi nu stiu cat de productiv ar fi in general.... dar provocarea aia cu Ra si Raa o mentin...e valabil pt toti userii de aici...nu e o ambitie personala ci e cumva un sprijin pentru cei ce nu stiu...si sunt multi acestia...mie mi-a luat ceva timp sa strang toate cartile in care se scrie clar cum se face....deci? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 sa ne intelegem..eu nu am nimic cu nimeni...imi place sa fiu cat mai corect posibil,dar nu accept sa fiu luat de prost....eu am lansat niste chestii pertinente,zic eu,si nu iau partea nimanui in razboiul seniorilor...vorba aia voi va certati voi va pupati....eram doar curios sa vad formele de unda la frecventele respective chiar daca am zis-o telegrafic s-a inteles altceva....da,uneori imi e lene sa scriu..nu e cazul acum....voi posta in continuare chestii facute de mine,fara nicio problema..si da,aici comunicarea e impersonala si probabil ca de aia se inteleg gresit mesajele...daca e de ignorat..ok..nu am o problema cu asta desi nu stiu cat de productiv ar fi in general.... dar provocarea aia cu Ra si Raa o mentin...e valabil pt toti userii de aici...nu e o ambitie personala ci e cumva un sprijin pentru cei ce nu stiu...si sunt multi acestia...mie mi-a luat ceva timp sa strang toate cartile in care se scrie clar cum se face....deci?Dacă ai chef de calcule pt Ra,Raa,scrie în topicul tău,pe mine nu ma interesează asa ceva,pt ca nu știu sa fac nici cel mai elementar calcul pentru schemele cu tuburi. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 22, 2015 Partajează Postat August 22, 2015 (editat) Ampul în rodaj.Ieri în jurul orei 17 a fost pus în funcțiune pe doua rezistente de sarcina,semnal din generator (1000hz), la o putere de 25w,o sa fie în acest test pina Luni în jurul orei 15,este un test de anduranță. După acest test urmează alt test,o plimbare de doua zile în portbagajul mașinii.Asa am testat și testez, înainte de livrare,toate amplificatoarele pt auditii sau pt instrument. Editat August 22, 2015 de viobio Link spre comentariu
zal Postat August 22, 2015 Partajează Postat August 22, 2015 Asta se numeşte ''băgat în brazdă''. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 22, 2015 Partajează Postat August 22, 2015 Ampul în rodaj.Ieri în jurul orei 17 a fost pus în funcțiune pe doua rezistente de sarcina,semnal din generator (1000hz), la o putere de 25w,o sa fie în acest test pina Luni în jurul orei 15,este un test de anduranță.După acest test urmează alt test,o plimbare de doua zile în portbagajul mașinii.Asa am testat și testez, înainte de livrare,toate amplificatoarele pt auditii sau pt instrument. Mai Vio mai, tu consumi tuburile prematur... Link spre comentariu
zal Postat August 22, 2015 Partajează Postat August 22, 2015 6H1n funcţiona ani de zile prin tv sovietice din anii 50-60, iar finalele sînt de viaţă lungă, nu păţesc nimic, cel mult o mică reajustare a negativării luni. Io-mi fac griji ptr paznicii de acolo. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 22, 2015 Partajează Postat August 22, 2015 Pe rezistente nu se aude deiut un tiuit mic. Era o gluma cu premature cathode waste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum