hpavictor Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Bine ca recunosti , pacat de faptul ca unii useri nu pot pricepe adevarul din spatele " cugetarilor " tale . Definiţia prieteniei e prea grea ptr unii, dar sigur nu trece prin cîrciumă. Oricum nu conteza ... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 (editat) Daca alea le poti numi amplificatoare , inseamna ca nu ai vazut inca nimic pe internet ... nu uita , priveste la altii , deoarece nu in Bucuresti la intersectia calea Rahova cu soseaua Progresului s-a inventat apa calda si mersul pe jos pe langa vaca cu lapte .Unii ar trebui sa aiba putin bun simt estetic , culmea , un colaborator ( ) de-al tau se lauda pe internet ca le are cu artistaciunea si dizainu' , iar daca treaba ar fi reala 100% te-ar fi indrumat cu siguranta catre ceva mai " trendi " , dar minciuna are picioare scurte , deci nu conteaza oricum nimic in acest sens . Da , ai rezultate fizice , dar mai ai ceva , ceva , pana treci la urmatorul nivel .Care sunt criterile : debutant , intermediar , avansat , expert ?Nu conteaza pentru unii , care oricum s-au nascut experti ( la maxim ) si ii consiliaza la greu pe restul userilor , chiar daca inca habar nu au de stiintele exacte .Sper ca nimeni nu se afla in vreo situatie asemanatoare ... Hotarati singuri daca stiti de gluma sau nu , eu sunt prea indecis , datorita regulamentului , pe care-l respect zi si noapte .Ad literam .Raport, pentru off topic.Cum plm respecți regulamentul cind scrii off topic, defăimezi,ataci,jignești? Încearcă sa ma ignori,te-am mai rugat asta,eu incerc sa păstrez distanta fata de tine sau alții care au comportament ca al tău. Editat August 18, 2015 de viobio Link spre comentariu
zal Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Mai bine să rămînă la vedere, să-l vadă toţi în splendoarea lui cum îl roade pizma. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Scuze , eramabsolut sigur ca vei intelege gresit , nu am intentionat sa-ti fac offtopic asa cum crezi , ci sa-ti ofer un sfat cat se poate de ontopic ! Arunca o privire pe internet , vezi unde te situezi ca valoare . Nu mai considera aberant ca orice comentariu critic este oftopic , cineva ( fara interese materiale ) trebuie sa-ti arate si partea neplacuta a lucrurilor , evident doar in cazul cand acea parte negativa exista . Uluitor , exact asta e rolul unui forum ! Daca nu , fa-ti un blog si gata , ai scapat de orice comentarii neprincipiale , dar perfect legale pe orice forum , si din nou uluitor , vei avea un numar de vizitator proprotional cu valoarea ta si a prietenului tau , mult prea priceput la artistaciune si dizain . Te respect la fel de mult ca si pe prietenii tai , nu uita . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Scuze , eramabsolut sigur ca vei intelege gresit , nu am intentionat sa-ti fac offtopic asa cum crezi , ci sa-ti ofer un sfat cat se poate de ontopic !Arunca o privire pe internet , vezi unde te situezi ca valoare .Nu mai considera aberant ca orice comentariu critic este oftopic , cineva ( fara interese materiale ) trebuie sa-ti arate si partea neplacuta a lucrurilor , evident doar in cazul cand acea parte negativa exista . Uluitor , exact asta e rolul unui forum !Daca nu , fa-ti un blog si gata , ai scapat de orice comentarii neprincipiale , dar perfect legale pe orice forum , si din nou uluitor , vei avea un numar de vizitator proprotional cu valoarea ta si a prietenului tau , mult prea priceput la artistaciune si dizain .Te respect la fel de mult ca si pe prietenii tai , nu uita .Alt off topic!!!!! Link spre comentariu
hpavictor Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Aiurea , Alt off topic!!!!! Acest post dovedeste gradul tau de intelegere al cuvantului " offtopic " Oare de ce nu ne mai mira aceasta manifestare a ta ??? Unde este libertatea de exprimare , fara a atinge sau jigni persoane , ci doar ideile , vand ca sprijin argumente tehnice si opinii diferite ? Pana la urma , tot tu vei fi in castig , deoarece afli moka unde gresesti si de ce ... Link spre comentariu
zal Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Hai că mai are puţin pînă la 6666 de postări, să-l ajutăm. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Viorel , aici ai un exemplu de offtopic : Hai că mai are puţin pînă la 6666 de postări, să-l ajutăm. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Aiurea , Acest post dovedeste gradul tau de intelegere al cuvantului " offtopic " Oare de ce nu ne mai mira aceasta manifestare a ta ???Unde este libertatea de exprimare , fara a atinge sau jigni persoane , ci doar ideile , vand ca sprijin argumente tehnice si opinii diferite ? Pana la urma , tot tu vei fi in castig , deoarece afli moka unde gresesti si de ce ...Off topic!! Link spre comentariu
hpavictor Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Off topic!! +1 Link spre comentariu
zal Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Şi a reuşit să atingă numărul magic de postări, acum sper să se liniştească. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 (editat) Mda , voi intra benevol in silentio stampa timp de minim o saptamana , ca sa vezi cata dreptate puteti avea voi doi si cat va apreciez , ca-n prima zi ! Nu e cazul sa-ti mentionez restul urarilor de " bine " destinate voua , deoarece ar fi offtopic , iar eu respect regulamentul , asa cum v-am obisnuit pana acum . Editat August 18, 2015 de Victor Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Mda , voi intra benevol in siletio stampa timp de minim o saptamana , ca sa vezi cata dreptate puteti avea voi doi si cat va apreciez , ca-n prima zi !Nu e cazul sa-ti mentionez restul urarilor de " bine " destinate voua , deoarece ar fi offtopic , iar eu respect regulamentul , asa cum v-am obisnuit pana acum .Off topic! Link spre comentariu
zal Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Mda , voi intra benevol in silentio stampa timp de minim o saptamana ... Apreciez sincer aceste cuvinte. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 (editat) Mâine ampul o sa cânte,mai am citeva fire de lipit. Editat August 18, 2015 de viobio Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum