Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIOTUBEAMP

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Bine ca recunosti , pacat de faptul ca unii useri nu pot pricepe adevarul din spatele " cugetarilor " tale .

Definiţia prieteniei e prea grea ptr unii, dar sigur nu trece prin cîrciumă. 

Oricum nu conteza ...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Daca alea le poti numi amplificatoare , inseamna ca nu ai vazut inca nimic pe internet ... nu uita , priveste la altii , deoarece nu in Bucuresti la intersectia calea Rahova cu soseaua Progresului s-a inventat apa calda si mersul pe jos pe langa vaca cu lapte :) .Unii ar trebui sa aiba putin bun simt estetic , culmea , un colaborator ( :inger ) de-al tau se lauda pe internet ca le are cu artistaciunea si dizainu' :) , iar daca treaba ar fi reala 100% te-ar fi indrumat cu siguranta catre ceva mai " trendi " , dar minciuna are picioare scurte , deci nu conteaza oricum nimic in acest sens . Da , ai rezultate fizice , dar mai ai ceva , ceva , pana treci la urmatorul nivel .Care sunt criterile : debutant , intermediar , avansat , expert ?Nu conteaza pentru unii , care oricum s-au nascut experti ( la maxim ) si ii consiliaza la greu pe restul userilor , chiar daca inca habar nu au de stiintele exacte .Sper ca nimeni nu se afla in vreo situatie asemanatoare ... Hotarati singuri daca stiti de gluma sau nu , eu sunt prea indecis , datorita regulamentului , pe care-l respect zi si noapte :) .Ad literam .

Raport, pentru off topic.Cum plm respecți regulamentul cind scrii off topic, defăimezi,ataci,jignești? Încearcă sa ma ignori,te-am mai rugat asta,eu incerc sa păstrez distanta fata de tine sau alții care au comportament ca al tău. Editat de viobio
Link spre comentariu

Scuze , eramabsolut  sigur ca vei intelege gresit  , nu am intentionat sa-ti fac offtopic asa cum crezi   , ci sa-ti ofer un sfat cat se poate de ontopic !

Arunca o privire pe internet , vezi unde te situezi ca valoare .

Nu mai considera aberant ca  orice comentariu critic este oftopic , cineva ( fara interese materiale ) trebuie sa-ti arate si partea neplacuta a lucrurilor  , evident doar  in cazul cand acea parte negativa  exista . 

Uluitor , exact asta e rolul unui forum !

Daca nu , fa-ti un blog si gata , ai scapat de orice comentarii neprincipiale   :ciuda: , dar perfect legale pe orice  forum , si din nou uluitor , vei avea un numar de vizitator proprotional cu valoarea ta si a prietenului tau , mult prea  priceput la artistaciune si dizain .

Te respect la fel de mult ca si pe prietenii tai , nu uita :) .

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Scuze , eramabsolut  sigur ca vei intelege gresit  , nu am intentionat sa-ti fac offtopic asa cum crezi   , ci sa-ti ofer un sfat cat se poate de ontopic !Arunca o privire pe internet , vezi unde te situezi ca valoare .Nu mai considera aberant ca  orice comentariu critic este oftopic , cineva ( fara interese materiale ) trebuie sa-ti arate si partea neplacuta a lucrurilor  , evident doar  in cazul cand acea parte negativa  exista . Uluitor , exact asta e rolul unui forum !Daca nu , fa-ti un blog si gata , ai scapat de orice comentarii neprincipiale   :ciuda: , dar perfect legale pe orice  forum , si din nou uluitor , vei avea un numar de vizitator proprotional cu valoarea ta si a prietenului tau , mult prea  priceput la artistaciune si dizain .Te respect la fel de mult ca si pe prietenii tai , nu uita :) .

Alt off topic!!!!!
Link spre comentariu

Aiurea , 

Alt off topic!!!!!

Acest post dovedeste gradul tau de intelegere al cuvantului " offtopic " 

Oare de ce nu ne mai  mira aceasta manifestare a ta   :) ???

Unde este libertatea de exprimare , fara a atinge sau jigni persoane , ci doar ideile , vand ca sprijin argumente tehnice si opinii diferite  ? 

Pana la urma , tot tu vei fi in castig , deoarece afli moka unde gresesti si de ce ...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Aiurea , Acest post dovedeste gradul tau de intelegere al cuvantului " offtopic " Oare de ce nu ne mai  mira aceasta manifestare a ta   :) ???Unde este libertatea de exprimare , fara a atinge sau jigni persoane , ci doar ideile , vand ca sprijin argumente tehnice si opinii diferite  ? Pana la urma , tot tu vei fi in castig , deoarece afli moka unde gresesti si de ce ...

Off topic!!
Link spre comentariu

Mda , voi intra benevol in silentio stampa timp  de minim o  saptamana , ca sa vezi cata dreptate puteti  avea voi doi si cat va apreciez , ca-n prima zi :n1 !

Nu e cazul sa-ti mentionez restul urarilor de " bine " destinate voua  , deoarece ar fi offtopic , iar eu respect regulamentul , asa cum v-am obisnuit pana acum .

Editat de Victor
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Mda , voi intra benevol in siletio stampa timp  de minim o  saptamana , ca sa vezi cata dreptate puteti  avea voi doi si cat va apreciez , ca-n prima zi :n1 !Nu e cazul sa-ti mentionez restul urarilor de " bine " destinate voua  , deoarece ar fi offtopic , iar eu respect regulamentul , asa cum v-am obisnuit pana acum .

Off topic!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări