Vizitator viobio Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 Lucreaza bine 2N-urile alea Motorola? Mai am 3 perechi, daca mai crapa...Lucrează bine,am făcut probe de la 10Hz la 2Mhz Dacă mai crapă.....ia contact cu tomberonul. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 (editat) În lucru un nou amp cu tuburi,schema este de inspirație Williamson. O sa folosesc 4X6H1P-EV & 4X6P3C-E. Transformatoare de ieșire Hammond 1650NTransformator de alimentare toroidal,Petra.Șocuri de filtraj L.M.O.- Lazaroiu Sasiul este făcut de colegul cristinel_bm,recomand celor care vor carcase pt diferite construcții diy. Schema finala,oscilograme,pun la finalul lucrării.Pentru început postez doar citeva poze,bareta cu componente conține partea de amplificate propriu-zisă,sursa de tensiune urmează sa fie construita.Pe bareta se observa semireglabili multitura pentru:reglaj reactiereglaj balans etaj atac finalereglaj bias,pentru fiecare finala în parte.Condensatorii folosiți pt cuplaj intre etaje sunt Wima și Mallory,Ampul nu este pt mine. Editat August 8, 2015 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 12, 2015 Partajează Postat August 12, 2015 Lucram cu drag și spor la....amplificator! Citeva poze pentru a avea și alții sursa de inspirație.Acest amplificator are nr 40 de fabricație. Link spre comentariu
Marius Rotundu Postat August 12, 2015 Partajează Postat August 12, 2015 (editat) Frumoasa constructie, felicitari, o sa folositi doua socuri pe alimentare? Daca da banuiesc o sa fie amplasate in interior? Ce fel de conectori folositi pentru difuzoare? Editat August 12, 2015 de Marius Rotundu Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 12, 2015 Partajează Postat August 12, 2015 (editat) Frumoasa constructie, felicitari, o sa folositi doua socuri pe alimentare? Daca da banuiesc o sa fie amplasate in interior? Ce fel de conectori folositi pentru difuzoare?Mulțumesc O sa montez în interior doua șocuri de filtraj, cite unu pe fiecare canal.Nu am habar cine fabrica acei conectori pt incinte,le folosesc din mai multe motive:1 au piesele de izolație bine făcute și ușor de montat2 sunt din cupru3 pe ele se pot conecta:fire,papuci sau banane,ma refer la conectica pt incintePeste transformatoare vă fi montata o carcasa. Editat August 12, 2015 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Avansez cu lucrarea,azi aproape am terminat sursa de alimentare. Link spre comentariu
Marius Rotundu Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 MulțumescO sa montez în interior doua șocuri de filtraj, cite unu pe fiecare canal.Nu am habar cine fabrica acei conectori pt incinte,le folosesc din mai multe motive:1 au piesele de izolație bine făcute și ușor de montat2 sunt din cupru3 pe ele se pot conecta:fire,papuci sau banane,ma refer la conectica pt incintePeste transformatoare vă fi montata o carcasa. Intreb pentru ca inca nu stiu ce sa folosesc pt ampliful meu. Conectorii sunt de aceia cu parte filetanta? Daca puteti posta un link sau ceva. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 O sa pun o poza aici ,cu conectorii pt incinte,cred ca asta te intereseaza. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 O sa pun o poza aici ,cu conectorii pt incinte,cred ca asta te intereseaza.Conectorul pt incinte.Ampul e aproape gata. Link spre comentariu
Untold Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Faina lucratura, imi place in mod special asezarea finalelor pe sasiu. Eu le-as fi pus in sir, paralele cu prefinalele, ceea ce ar fi insemnat ca, o parte din caldura radiata ar fi lovit trafurile....buna ideea de aseazare, dar deh, experienta isi spune cuvantul! Numai filamentele finalelor sunt alimentate in alternativ, ca doar de la ele vad fire torsadate? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 (editat) Faina lucratura, imi place in mod special asezarea finalelor pe sasiu. Eu le-as fi pus in sir, paralele cu prefinalele, ceea ce ar fi insemnat ca, o parte din caldura radiata ar fi lovit trafurile....buna ideea de aseazare, dar deh, experienta isi spune cuvantul! Numai filamentele finalelor sunt alimentate in alternativ, ca doar de la ele vad fire torsadate?Așezarea componentelor și tuburilor este gândită astfel incit sa am legături cit mai scurte intre placa cu componente și tuburi,dacă te uiți la alte lucrări de pe aici,cam asta e stilul meu,la cele de chitară întâi fac bareta cu componente apoi amplaseze soclurile pe șasiu.Filamentele tuburilor 6H1P sunt în CC, potențialul filamentului ridicat fata de catod,se observa o punte de 50A.În montaj cele mai multe rezistente sunt MLT cu 1% toleranta,sunt montate și citeva Siemens cu 0,5% toleranta (in defazor și amplificatoarele care ataca finalele.Condensatori Wima,Mallory, Philips,Siemens.Totul este lucrat în stil cirpaci și cu piese găsite prin spatele blocului și pe maidane,ca sa citez un coleg de forum,numai ca diferenta intre mine și colegul nostru este de 40 de amplificatoare de audiție și 82 de chitară. Editat August 18, 2015 de viobio Link spre comentariu
hpavictor Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Daca alea le poti numi amplificatoare , inseamna ca nu ai vazut inca nimic pe internet ... nu uita , priveste la altii , deoarece nu in Bucuresti la intersectia calea Rahova cu soseaua Progresului s-a inventat apa calda si mersul pe jos pe langa vaca cu lapte . Unii ar trebui sa aiba putin bun simt estetic , culmea , un colaborator ( ) de-al tau se lauda pe internet ca le are cu artistaciunea si dizainu' , iar daca treaba ar fi reala 100% te-ar fi indrumat cu siguranta catre ceva mai " trendi " , dar minciuna are picioare scurte , deci nu conteaza oricum nimic in acest sens . Da , ai rezultate fizice , dar mai ai ceva , ceva , pana treci la urmatorul nivel . Care sunt criterile : debutant , intermediar , avansat , expert ? Nu conteaza pentru unii , care oricum s-au nascut experti ( la maxim ) si ii consiliaza la greu pe restul userilor , chiar daca inca habar nu au de stiintele exacte . Sper ca nimeni nu se afla in vreo situatie asemanatoare ... Hotarati singuri daca stiti de gluma sau nu , eu sunt prea indecis , datorita regulamentului , pe care-l respect zi si noapte . Ad literam . Link spre comentariu
Untold Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Vad ca esti adeptul silogismului (in mod inconstient, desigur), adica, mai pe intelesul tau, daca eu sunt prieten cu zal si viobio, iar tu nu esti prieten cu ei, in consecinta nici eu nu pot fi prietenul tau. Asa stand lucrurile, se naste o intrebare: ce cauti in topicul neprietenilor? Scuze lui viobio pentru offtopic, dar nu m-am putut abtine.... Link spre comentariu
hpavictor Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Vad ca esti adeptul silogismului (in mod inconstient, desigur), adica, mai pe intelesul tau, daca eu sunt prieten cu zal si viobio, iar tu nu esti prieten cu ei, in consecinta nici eu nu pot fi prietenul tau. Asa stand lucrurile, se naste o intrebare: ce cauti in topicul neprietenilor? Scuze lui viobio pentru offtopic, dar nu m-am putut abtine.... @nespusule , esti in eroare totala . Miai citeste printre randuri in posturile mele ... Link spre comentariu
zal Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Definiţia prieteniei e prea grea ptr unii, dar sigur nu trece prin cîrciumă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum