Vizitator viobio Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Am inceput lucrul ,astept traful de alimentare si mastile.Trafuri de iesire L.M.O - LazaroiuAmpul o sa aiba dubla utilitate,pentru auditie sau putere pt un setup de chitara,carcasa are dimensiuni de rack,trei unitati.Mai am putin si "gat" si acest amp , intre timp am mai terminat unul ,de chitara. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 11, 2014 Administratori Partajează Postat Martie 11, 2014 Ce lampi sunt acolo ? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Ce lampi sunt acolo ?2XECC82 Philips2XE80L SQ PhilipsCred ca o sa fac o mini serie,am citeva sute de socluri romanesti(novale) si cam 300 de E80L SQ.Miine o sa pun si poze cu doua trafuri toroidale pentru acest amp,mai construiesc unu si cu trafuri de iesire toroidale. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 11, 2014 Administratori Partajează Postat Martie 11, 2014 Faine lampi Miine o sa pun si poze cu doua trafuriPune si schema Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Pun schema dupa ce e gata ampul Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Asa arata trafurile de iesire,toroidale ,pentru un PP cu E80L ca finale.O sa fac un amp si cu aceste trafuri.Raa9kP 10w20Hz..20kHzSunt "babane"Aci e bunkerul meu,in poza e prietenul .... Link spre comentariu
George Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Facute tot la petratoroid ca si cele de alimentare de pana acum. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Interesante trafurile(toroidale) poate o să vedem şi ceva oscilograme în special 10khz-sqw ,nu mă/ne interesează puterea utilă la ieşire ,mă/ne interesează intrarea în palier începutul de palier(sqw-10khz) palierul sqw în general.Poate o să avem o mare surpriză(plăcută , după care întrebăm de preţ) posibil să necesite o atenţie deosebită la compensarea buclei de reacţie negativă. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Trafurile sunt comandate la Petra Iasi,calculate de dl Ing.Macovei.Am mai lucrat cu dl Macovei,trafurile pentru amplificatoarele de 5W si 15W ,produse de ELECTROMAGNETICA ,sunt tot toroidale,am pus oscilograme cu cel de 15W PP ,sunt prin acest topic.O sa pun si cu aceste trafuri.Pretul ??? nu am habar,sunt platite de cel care doreste ampul cu aceste trafuri,nu cred ca o sa aflu pretul real si nici nu pot spune pt cine e ampul. ,dupa marime cred ca sunt in jur de 140...160lei/buc. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 18, 2014 Administratori Partajează Postat Martie 18, 2014 de 10W, 5k, 8r. 190 lei fara TVA mi-au cerut mie pe bucata. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Inca un amp de chitara in lucru,la aceasta ora ampul e gata,mai am de montat pedalierul pentru comutari.OT L.M.O - Lazaroiu Partea de comutari si MIDI este conceputa de Dan Paraschivescu - overdrive Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Am inceput lucrul ,astept traful de alimentare si mastile.Trafuri de iesire L.M.O - Lazaroiu Ampul o sa aiba dubla utilitate,pentru auditie sau putere pt un setup de chitara,carcasa are dimensiuni de rack,trei unitati. Mai am putin si "gat" si acest amp , intre timp am mai terminat unul ,de chitara. Ampul e gata de citeva zile,ascult muzica pe el zilnic,citeva ore,a fost prezent si la o cintare ,ca amplificator final pentru chitara. Oscilogramele de la ampul PP cu E80L&ECC82 Ua 250V Raa 9K Rezistenta de sarcina 4ohmi 5V/div Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 8, 2014 Administratori Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Iti poti populariza acuma subiectul si pe facebuc sau g+ Cel mai bin si util este butonul de Distribuie Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Lucrezi intens domnule (foarte impresionantă activitatea ,realizări deosebite).Oscilogramele în opinia mea sunt întotdeauna binevenite.Acum în raport ce se văd (sinus-20khz şi sqw-10Khz) pot să spun doar atât cu siguranţă hammond 1609A se comporta mai bine în cele două situaţii(în special 10khz-sqw).Mulţumesc pentru amabilitatea dumneavoastră de a satisface curiozitatea mea(10khz-sqw). Link spre comentariu
THOMAS Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Felicitari Viorel! Oscilogramele arata neasteptat de bine,avand in vedere ca trafurile de iesire nici nu au 750g impreuna si numai 4cmp(!!!) si bineinteles cu miezuri din recuperari. Chiar nu m-am asteptat sa scoti asa ceva din E80L (SQ),cu toate ca se vehiculeaza ideea ca aceste tuburi erau utilizate numai in amplificatoare profesionale pentru studiourile de inregistrari.Sper sa-ti mearga bine cu seria mica de aceste amplificatoare si sa ai vanzare la ele.Asteptam si niste impresii artistice referitoare la calitatea sunetului amplificat de aceste tuburi,dar si niste sfaturi pentru cei ce vor sa abordeze un proiect cu aceste tuburi. Te felicit inca odata si la mai multe realizari!P.S nu uita de schema,parca te rugase cineva undeva mai sus! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum