Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIOTUBEAMP

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Un mic amp de aproximativ 5W,construit azi in citeva ore,miine se livreaza catre cel care a dat comanda.Am folosit trafuri recuperate din aparate de radio.Ampul este pentru un profesor de muzica ,Dl Victor Rosu preda si chitara ,este mare amator de blues.Ampul a fost probat azi cu o chitara Fender Stratocaster pe difuzoarele de la un combo Fender Twin Reverb ,sunetul este peste asteptarile mele,traful de iesire este de la un radio rusesc.Tuburi folosite1XEZ801X6P14P1XECC83.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Păi, la magazin nu prea se vede ce-i înăuntru şi oricum, puţini se pricep. :rade: Cine ştie, caută vechituri. Unde-s vremurile de aur?

Cind o sa fiu oale si ulcele un amp VIOTUBEAMP o sa se vinda la licitatie ,la Londra ,pe mii de lire :rade: :d :85
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Duminica viitoare, pe data de 09.02.2014 ,organizez un worckshop cu amplificatoare de chitara VIOTUBEAMP

http://forums.rgc.ro/topic/94966-worksh ... ntry845306

Cei interesati de audio se pot "delecta " la mine in atelier cu doua ampuri de auditie

1 SE cu KT120&6H9C&5T3C

1 SE cu EL3&EF6&AZ11 saracul amp e plin de praf :jytuiyu [attachment=0]SE AZ11&EL3&EF6.jpg[/attachment]

Maestru de ceremonii in bunkerul VIOTUBEAMP o sa fie Mr.Zal,o sa vina si el cu un PP cu EL34.

Cei care doresc pot veni si ei cu un amp,sa mai schimbam o impresie sa socializam.

Va astept cu placere

Vasile daca acest post este considerat reclama te rog sa-l stergi.

Link spre comentariu
  • Administratori

Este in regulaDece se pune vinil pe carcase ? Acuma exista vopsea care e mai rezstenta ca vinilul si uneori arata si mai bine.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Este in regulaDece se pune vinil pe carcase ? Acuma exista vopsea care e mai rezstenta ca vinilul si uneori arata si mai bine.

Nu am habar ,e o moda cu tolex,vinil,asa se cere asa punem.Sunt si ampuri cu carcasa facuta doar din tabla vopsita ,de eemplu Carvin
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Asa ceva nu se cere? Snake Skin Tolex.:)

Posted Image

Acel Plexi arată frumos in tolex piele de șarpe,mulți renunță la estetică pentru ca vor sa facă economie,acolo unde se poate.Daca nu ai case la amp si cînți cu el pe unde apuci în cîteva luni se alege praful de frumusețea lui.Acel tolex ridica prețul ampului cu 60...80 euro,destul de mult pentru unii
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Dilema maxima :nebunrau: Am foarte multe tuburi E80L SQ Philips,vreau sa fac un PP cu ele,de aproximativ 2x6....7w ,sa nu exagerez,cu toate ca in catalog le dau cu 9W in PP,trafuri de iesire am L.M.O -Lazaroiu.Dilema e urmatoarea ,cu ce naiba sa fac defazorul,nu sunt hotarit deloc,nu vreau cu ECC83/12AX7/6H2P,prea banal,as face cu altceva,am in lista urmatoarele tuburiECF82ECC82E80CCE88CCE283CCOrice parere e binevenita :freaza: NU VREAU SCHEME,VREAU DOAR O SUGESTIE DE TUB,cu argumente pro/contra.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări