Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIOTUBEAMP

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Am sters pt ca initial am citit printre cuvinte , cum am prostul obicei si mi-am dat seama ca am inteles gresit mesajul tau. Sorry ! Ce a ramas scris , reprezinta ce am vrut sa spun. Vorbesc foarte serios , era vorba despre limitarea acea pe care a remarcat-o Domn'Vali si pe care , bineinteles , ca Domn'Puiu a prins-o din zbor .Sa aveti spor la treaba !P.S. Iar daca cu furatul asta faci vreo aluzie, "caciula" nu este la mine .Chiar daca cei pe care i-am considerat prieteni , m-am trezit brusc , ca sunt prima sursa de "barfe".Asta-i viata .

Link spre comentariu

Am "furat" de pe alt post FFT-ul unui PP care arata cum zice teoria:

http://www.elforum.info/download/file.php?id=53434

Primele doua armonici pare "sunt ca in carte" sau cum zice teoria.

viobio la inceput vei fi injurat de unii pentru ca nu-i lasi sa umble cu cioara vopsita zicind ca este papagal si pui jetul de apa pe cioara vopsita (adica osciloscopul) si le arati cum se duce culoarea. Dar incet incet si beneficiarii vor intelege cum sta treaba iar osciloscopul le va deveni un prieten indispensabil si vor intelege ca nu bati campii. Odata cu inmultirea oscilogramelor si simularilor vor disparea "maestrii guru" care incearca sa defaimeze realitatea folosind cuvinte bombastice.

Link spre comentariu

...cu SOUND Lazaroiu,inca ma duce capul sa concep si sa construiesc ce visez noaptea,...

Eu ma trezesc mai greu , ce sa-i faci!!! Mai ales cand citesc pe sarite .Daca stiti sa descrieti tehnic in ce consta acel SOUND si ce particularitati are , o sa si cred ca ce SOUND visezi noaptea , devine realitate intr-un viitor apropiat. Pana una alta avem doua oscilograme care contin ,cel putin, doua diferente majore . Una a remarcat-o Domn'Vali .Si sunt sigur ca daca oscilogramele vor fi luate la puricat in stilul caracteristic, o va gasi si pe cea de a doua.Si ma opresc aici ca sa repet ce am spus mai sus, unde m-ai citat : "Nici cel mai bun electronist din lume nu poate face mare lucru , daca nu cunoaste detaliile despre mediul in care aplicatia electronica trebuie sa functioneze sau sa deserveasca" .post-77325-139829724923_thumb.jpgpost-77325-139829724932_thumb.jpgPana atunci , acel SOUND nu are rost sa-l atribui si cu atat mai mult nu are rost sa faci aluzii despre "furat" . Si daca asta doreai, am retinut ca vei folosi OT-uri realizate de Domn'Lazaroiu . Foarte bine !!! Eu ma retrag la ale mele si sper sa iasa mai bine decat clona de Soldano.P.S. De dragul unei "prietenii" am indurat multe .Chiar si pe acest forum unde mi-am atras oprobiul unei mari majoritati. Dar lucruile nu mai pot continua asa si o sa te rog ca pe viitor sa eviti aspectele astea personale, chiar daca-ti vine greu sa te abtii. Nu stii "istoria" acelui SOUND , (ca nu ai de unde) si nici de o perioada in care se testau OT-uri de 100 Watt cu sectiuni de 25 cmp si cu Raa de ...9-10K . Nu stii nici cat am stat la instalat si sa arat cum trebuiesc folosite programe de simulare sau modelari de tuburi . Nu zic ca a fost rau si nici nu regret nimic , pt ca si eu am avut foarte multe de invatat...si inca invat .Parerea mea este ca fiecare sa-si vada de treburile lui si ar fi pacat ca aceste discutii sa fie dezvoltate in alte directii , in afara de cele pur tehnice . Cred ca este cel mai bine asa . Succes in tot ceea ce vrei sa faci :aplauze
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Transformare head Suprem E-Bass 80 Cerinte :Un canal de Fender Twin ReverbUn canal de Fender BassmanSa se foloseasca trafurile de alimentare si iesire existente pe acel sasiu.Am ras tot si am folosit numai componente noi,am pastrat tuburile gasite in amp,2XEL34 Telefunken&3xECC83 Telefunken,tuburile au fost testate pe catometru si au emisie 100%,nu stiu cind sunt produse dar sunt in perfecta stare de funcionare.Filtraj tensiune anodica 50microF+330ohmi+50microF,brum inexistent,un usor humm daca bagi capul in cabinet.E ampul cu nr 67 ,cam atitea am construit sau modificat ...pina acum.....cind ajung la 100 ma las,nr 100 o sa fie cu GU50 :ras:Are cineva schema sau ceva date despre acest amp?? Eu nu am gasit nimic pe net,doar citeva fotografii.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

...cu SOUND Lazaroiu,inca ma duce capul sa concep si sa construiesc ce visez noaptea,...

Eu ma trezesc mai greu , ce sa-i faci!!! Mai ales cand citesc pe sarite .Daca stiti sa descrieti tehnic in ce consta acel SOUND si ce particularitati are , o sa si cred ca ce SOUND visezi noaptea , devine realitate intr-un viitor apropiat. Pana una alta avem doua oscilograme care contin ,cel putin, doua diferente majore . Una a remarcat-o Domn'Vali .Si sunt sigur ca daca oscilogramele vor fi luate la puricat in stilul caracteristic, o va gasi si pe cea de a doua.Si ma opresc aici ca sa repet ce am spus mai sus, unde m-ai citat : "Nici cel mai bun electronist din lume nu poate face mare lucru , daca nu cunoaste detaliile despre mediul in care aplicatia electronica trebuie sa functioneze sau sa deserveasca" .[attachment=1]TRAF MESA SINUS.jpg[/attachment][attachment=0]TRAF REBOBINAT LMO.jpg[/attachment]Pana atunci , acel SOUND nu are rost sa-l atribui si cu atat mai mult nu are rost sa faci aluzii despre "furat" . Si daca asta doreai, am retinut ca vei folosi OT-uri realizate de Domn'Lazaroiu . Foarte bine !!! Eu ma retrag la ale mele si sper sa iasa mai bine decat clona de Soldano.P.S. De dragul unei "prietenii" am indurat multe .Chiar si pe acest forum unde mi-am atras oprobiul unei mari majoritati. Dar lucruile nu mai pot continua asa si o sa te rog ca pe viitor sa eviti aspectele astea personale, chiar daca-ti vine greu sa te abtii. Nu stii "istoria" acelui SOUND , (ca nu ai de unde) si nici de o perioada in care se testau OT-uri de 100 Watt cu sectiuni de 25 cmp si cu Raa de ...9-10K . Nu stii nici cat am stat la instalat si sa arat cum trebuiesc folosite programe de simulare sau modelari de tuburi . Nu zic ca a fost rau si nici nu regret nimic , pt ca si eu am avut foarte multe de invatat...si inca invat .Parerea mea este ca fiecare sa-si vada de treburile lui si ar fi pacat ca aceste discutii sa fie dezvoltate in alte directii , in afara de cele pur tehnice . Cred ca este cel mai bine asa . Succes in tot ceea ce vrei sa faci :aplauze
Salut GeluStrict tehnic,care sinusoida e mai buna,cea a trafului original sau cea cu traful rebobinat?mie mi se pare mai buna cea a trafului rebobinat,e perfecta ,nu mai apare acea limitare pe alternanta pozitiva.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

Pentru ca a fost urit afara si am avut doua zile de relaxare am construit acest minihead.E o clona de ORANGE OR15,am modificat putin schema.Ampul original este monocanal si nu prea poti cinta clean,eu am construit un amp cu doua canale,pentru clean "se sare" un etaj de amplificare.Schema de ORANGE OR15 este aproape la fel cu cea de la DARK TERROR,diferenta intre scheme este corectorul de ton OR15 are corector cu trei tonuri.Traf de iesire L.M.O - Lazaroiu

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Neobosit ,felicitarii Viorel........ :aplauzeDark terror noul model o chinezarie ...parerea mea!! Un vin fiert merge icon_jook

Multumesc gabriele.Ai dreptate sunt vai mama lor,ce ma enerveaza cel mai rau,sunt foarte inghesuite si construite pe cablaj dublu placat,trebuie sa lucrezi sub lupa,in jurul insulelor de conexiune exista cablaj,foarte apropiat.Citeva poze cu ORANGE OR15 modificat de mine
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări