hpavictor Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Cumva aveti de plan sa completati colectia si cu un combo , ca la marile case de moda ? Cautare ar putea avea , piata are cereri si de asemenea solutii compacte ! Va urez auditii placute si succes in constructii de calitate ! Link spre comentariu
catalin gramada Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 puneti si voi niste clipuri sa auzim cum suna sa ne dam cu parerea vis-a-vis de rezultate. Altminteri ne minunam uitindu-ne la piese .. Sa aveti spor ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 lucrez la ULTIMUL!!! amplificator SOLDANO 100,nu mai fac acest model pentru sa sunt satul de el! romanii au un fix ,daca vad un model de amplificator numai ala il au in cap ,nu mai vor si altcevaamplificatorul este pentru un rocker care locuieste in Londraschema o voi modifica putin ,pentru mai multa versatilitatein plus o sa fac citeva imbunatatiri1 filamentele pentru finale separate de filamentele lampilor din preamplificator si defazor,pentru finale curent de filament alternativ2 filamentele de la preamplificator si defazor alimentate cu curent continuu3 tensiunea de negativare pentru finale va fi stabilizata4 finalul este cu 4 EL34,fiecare lampa va avea negativarea ei separata5 toate comutarile se vor face cu relee6 bright si pe canalul distorsionat7 lin out reglabil8 traf de iesire Hammond 1650T(460lei)9 traf de alimentare Dj_Dog 9 in circuitul catodelor lampilor finale voi introduce un circuit rezistiv pentru a compensa imbatrinirea diferita a lampilor finale10 sigurante de 150mA in anodul fiecarei finale ,pentru a evita arderea trafului de iesire ,in cazul in care intra o finala in scutrcircuit11 sasiu din tabla de otel ,1,5mm ,am observat ca la cele din al exista riscul indoirii sau torsionarii,din cauza greutatii trafurilor de iesire si alimentare,in plus ecraneaza si mai bine decit alschema modificata o voi posta la finalizarea amplificatoruluiputere 100w (120w in saturatie)un canal de cleanun canal distorsionatiesiri 4/8 ohmidoua canale comutabile canalul clean va avea si un comutator de drive(amplificare mai mare)bright pe ambele canalebas/medii/inaltepresencedrive &master separat pentru fiecare canalpretul va fi 600de euro Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 ...8 traf de iesire Hammond 1650T(460lei)...pretul va fi 600de euroAmbele preturi super-bune,comercializeaza cineva in tara Hammond 1650T(460lei) ? Link spre comentariu
89-CEC Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 ...8 traf de iesire Hammond 1650T(460lei)...pretul va fi 600de euroAmbele preturi super-bune,comercializeaza cineva in tara Hammond 1650T(460lei) ?Nu sunt din romania dar va puteti cumpara si de aici:http://www.tube-town.net/ttstore/product_info.php/info/p255_Hammond-1650T.html Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 ...8 traf de iesire Hammond 1650T(460lei)...pretul va fi 600de euroAmbele preturi super-bune,comercializeaza cineva in tara Hammond 1650T(460lei) ?eu le cumpar de la morsound.ro sunt romani din Drobeta Turnu Severin au oferta acolo dar pot aduce orice model de la Hammond ,sunt seriosi,durata de asteptare este de 15...40 de zilepentru alte mofele intrati pe pagina oficiala a firmei Hammond Link spre comentariu
catalin gramada Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 ...8 traf de iesire Hammond 1650T(460lei)...pretul va fi 600de euroAmbele preturi super-bune,comercializeaza cineva in tara Hammond 1650T(460lei) ?Salut,aduce Morosound, Nu stiu cit de bune ti se par preturile dar eu am avut dezamagiri in legatura cu preturile practicate. Pe un traf de 78 E mi-au cerut initial 6,5 mil si apoi la citeva zile m-au sunat sa mi-l ofere cu 5. Daca vrei iti aduc eu cu 10% mai ieftin...si imi recuperez si TVA-ul... ...glumeam... Daca esti interesat sa iei ceva de pe Tube Town putem faca jumi-juma coletaria (20 E /10 Kg) vreau sa-mi aduc si eu ceva maruntisuri...cca 4 kg, si le avem si intr-o saptamina acasaDa-mi un semn pe privat daca esti interesat sa impartim transportul.Toate BuneCatalin Link spre comentariu
89-CEC Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 sunt seriosi,durata de asteptare este de 15...40 de zileDaca aste se poate numi seriozitate ,deja cred ca ma fac frizer.Daca fac comanda la TT livrarea se efectueaza im maxim 5 zile,costa doar 6,50 € ,si daca e sa-l trimit mai departe cuiva in romania (de exemplu in ploiesti),mai ma costa max 10€,si dureaza 2 zile.Per total ar fi vorba de mai putin de 10 zile cu costuri minime. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 pe mine nu ma deranjeaza preturile de la moresound,pentru ca nu platesc eu traful de iesiredaca cineva vrea piese din import ii arat unde si ce sa comande,dupa ce vin piesele ne apucam de treabaam acasa trei trafuri de iesire+avans ,oamenii nu mai au bani de restul,ma roaga sa astept sa stringa restul de banimulti renunta sau se conving de ce costa 400...1000euro un amplificatorcei care renunta la trafuri de iesire de firma ,apeleaza la diversi producatori autohtoni ,fac si ei un compromis calitate/pretdiverse componente le mai cumpar si eu de afara,cu ajutorul altor useri(kosmin227,DJ_Dog)pot sa cumpar si singur dar am oroare sa stau sa completez tot felul de date de pe card sau hirtii pe la banciasa ca nu ma deranjeaza ca vin piesele in o lunacei de la moresound trebuie sa cistige si ei ceva ,ca nu fac munca patriotica 1650T este 85E + transport deci cam 90E cu transport ,cistiga si ei putin,asta este ,nu ne obliga nimeni sa cumparameu am cumparat cam 20/22 de trafuri si mi se par seriosinu ma simt pacalit cu nimic,mi se spune cit trebuie sa astept si asta estementalitatea de romani se schimba cu greu!!!cred ca suntem cel mai circotas poporca avem sau nu treaba cu ceva trebuie sa denigramIN COMERT EXISTA O REGULA NESCRISA,NU CUMPERI ,NU COMENTEZI!!!cu unele comentarii se pot strica afacerile altora,in plus nu este nimeni obligat sa cumpere marfa de la tine!ca sunt locuri unde sunt mai ieftine ,este altceva,acele site-uri sunt publice si se pot compara preturile,dar sa nu vorbim de cineva ca este neserios atunci cind omul ne spune in cit timp poate aduce componentanu le tin parte celor de la moresound dar mi se pare corect sa inteleaga si altii cum sta treaba cu afacerile Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Ca bine le zici domnu'Viorel ........rabdarea in afaceri e ca .......cine o are face afaceri cine nu.... Link spre comentariu
89-CEC Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 mentalitatea de romani se schimba cu greu!!!Stiu si eu ,si tocmai de aceea incercam ceva iesit din comun;sa dau o o solutie rezonabila unui membru la forumului,care nu e chiar un "no name",in special la aceatsa sectiune a tuburilor(@ valderama),si vad ca deja se simt deranjati anumite persoane pentru care de fapt electronica o vede ca pe o sursa de castig si mai putin de placere.Consider ca acest forum este pentru a ne ajuta unul pe altul si nu de a ne fura caciula unul altuia .Stiu ca sunt off,si-mi cer scuzele de riguare.Cu respect Catalin! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 mentalitatea de romani se schimba cu greu!!!Stiu si eu ,si tocmai de aceea incercam ceva iesit din comun;sa dau o o solutie rezonabila unui membru la forumului,care nu e chiar un "no name",in special la aceatsa sectiune a tuburilor(@ valderama),si vad ca deja se simt deranjati anumite persoane pentru care de fapt electronica o vede ca pe o sursa de castig si mai putin de placere.Consider ca acest forum este pentru a ne ajuta unul pe altul si nu de a ne fura caciula unul altuia .Stiu ca sunt off,si-mi cer scuzele de riguare.Cu respect Catalin!stiu ca te referi la mine si la gabrielestiu ca ai fost bine intentionat in ce ai scris ,legat de pretul si sursele unor piesesa stii ca eu fac electronica DE PLACERE !daca aduni pretul componentelor din acel amplificator nu cred ca mai ramine un profit de 50Enu te supara dar nu ma cunosti delocam posibilitati materiale cu extrem de mult peste media europeana nu din Romania(este urit ce spun si nu este caracterul meu dar nu ma pot abtine)ajut pe toata lumea cu ce pot,componente ,sfaturi(atit cit ma pricep),unele amplificatoare care sunt comandate la mine ,le dau altora spre montaj,pentru a cistiga ei un ban nu eu!sunt foarte multi useri pe acest forum care au primit sau primesc componente scumpe sau greu de gasit,din partea mea,sub forma de donatie nu cu bani!chiar daca am componente la vinzari ,de multe ori nu iau nici un ban pe elechiar ieri a fost un student la mine si a primit socluri gratis (pentru un PP cu EL84),userul DEMARCOam facut si cu valderama un schimb de tuburi si am pus citeva in plus ,fara a l anunta ,o surpriza,poate comfirma astasa stii ca daca locuiesti in Germania tot roman esti sau poate este mai bine sa fie totul nemteste,adica pe BANI!AM FOST JUDECAT GRESITscuze de off topic Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 ...am facut si cu valderama un schimb de tuburi si am pus citeva in plus ,fara a l anunta ,o surpriza,poate comfirma asta...__Da asa este,referitor la schimbul @viobio mi_a produs o surpriza placuta !( Nu voi ezita in a mai face scimburi cu viobio,sincer, i_mi place generozitatea dumnealui-putini sint capabili/isi-permit astfel de gesturi...,ma rog unora nu le permite situatia materiala ,dar viobio este un om generos,si nu numai...).__Si acum on-topic,Nu vrau sa se simta cineva lezat !(nu o fac in acest scop),dar mie nu prea i_mi place "ergonomia" structuri(dispunerea pe sasiu a componentelor principale) prezentata in poze.Nu cred ca aceasta "ergonomie" va creea vre_un impediment major in buna functionare (atit ca "arata" mai ciudat as zice).__Multumesc pt "solutiile" oferite !, partilor (uneori se poate intimpla sa cer astfel de "solutii" din pura curiozitate,alteori pot chiar beneficia de ele...). Link spre comentariu
blue Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 I-mi place modul de a gandi a lui Viobio, este relaxant sa comunici ca astfel de oameni si nu este un compliment, este doar o constatare... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 postez modificare din etajul finalnegativare pentru fiecare finala in partemodul de conectare a rezistentelor din catodele finalelor ,pentru a compensa imbatrinirea diferita a tuburilorpoate unii vor zice ca e "frectie" ,eu am probat acest gen de montaj aproape un an ,pe un amplificator ,isi face treaba cu brio Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum