Vizitator Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Excelent raspus, foarte inspirata alegerea Vio, felicitari pt feedback-ul dintre tine si Petra !! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Faine oscilograme! Felicitari!Daca ar scoate cei de la Petra si trafuri pentru Hi-Fi (cu semnalul dreptunghiular identic ca asta la 10KHz si 20KHz) ar rupe gura targului!Apropo se stie macar cum este bobinat? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Faine oscilograme! Felicitari!Daca ar scoate cei de la Petra si trafuri pentru Hi-Fi (cu semnalul dreptunghiular identic ca asta la 10KHz si 20KHz) ar rupe gura targului!Apropo se stie macar cum este bobinat?Nu am nici un fel de date despre cum este bobinat.Miine daca am timp o sa bag un program muzical in etajul final,sunt curios de sound cind amplifica semnal muzical nu de instrument. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Superb răspuns OT download/file.php?id=46208&mode=view aşa da transformator de ieşire.În viitor pentru putere mai mare în sarcină 6p14p-PP poţi să dai comandă 6k5-6k6Sau pune de curiozitate acest transformator-petra să lucreze cu 6Ω-6,5Ω sarcină în secundar să vedem ce putere obţii(preferabil -ug1 6p14p 13V 14V negativare fixă de data asta ,dacă mai măreşti Ua/<340V-350V> merge chiar -15V ).Posibil acum ai lansat un viitor producător transformatoare de ieşire destinate vacuum tubes (petra-toroid).Felicitări pentru un aşa răspuns 10khz-sqw Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 .................................................... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 Superb răspuns OT download/file.php?id=46208&mode=view aşa da transformator de ieşire.În viitor pentru putere mai mare în sarcină 6p14p-PP poţi să dai comandă 6k5-6k6Sau pune de curiozitate acest transformator-petra să lucreze cu 6Ω-6,5Ω sarcină în secundar să vedem ce putere obţii(preferabil -ug1 6p14p 13V 14V negativare fixă de data asta ,dacă mai măreşti Ua/<340V-350V> merge chiar -15V ).Posibil acum ai lansat un viitor producător transformatoare de ieşire destinate vacuum tubes (petra-toroid).Felicitări pentru un aşa răspuns 10khz-sqwMultumesc,chiar asteptam parerea dv.Petra nu cred ca o sa faca trafuri de .iesire ,motivul e simplu NU E CERERE DE ASA CEVA . Link spre comentariu
gg101 Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 Raspunsul SQW la 20 Khz poate starnii invidie . Foarte reusit . Felicitari ! Te rog , daca vrei (si ai timp bineinteles) sa pui cateva oscilograme SQW cu frecventele de 100 si 400 Hz . Multam si succes in tot ceea ce faci ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 Felicitari ! Amplificatorul impreuna cu trafo out sunt foarte performante .Unii nu pot obtine dreptunghiul ala la 20KHz nici la amplificatoare cu integrate si fara trafo pe iesire ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Ieri am mai facut o serie de masuratori,am ajuns la 15W/8ohmi cu Ua 350V,etajul final functioneaza ireprosabil.Citeva oscilograme mai jos,inclusiv una la 100khz sinus!!!Traful a iesit exact cu cerintele mele,adica "se duce in cap" foarte abrupt sub 70hz. Link spre comentariu
Kosmin Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 Rezultatele sunt excelente, bravo!Cat te-a costat un trafo out la Petra? Amplificatoarele marca Electromagnetica vor fi echipate numai cu trafuri de la Petra? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 Rezultatele sunt excelente, bravo!Cat te-a costat un trafo out la Petra? Amplificatoarele marca Electromagnetica vor fi echipate numai cu trafuri de la Petra?Salut CosminNu stiu cit au costat trafurile,am trei bucati,tot ce tine de proiect este platit de Electromagnetica,daca se foloseste aceasi formula de calcul,pentru pret,ca la cele de alimentare,un asemenea traf costa cam 150...170lei ,inclusiv livrarea cu curierul rapid.Ampurile produse de Electromagnetica vor avea ambele trafuri toroidale.O mai spun odataFelicitarile trebuie sa le primeasca dl ing.Macovei,de la Petra,nu eu,el a calculat,conceput,acel traf,eu am avut doar citeva cerinte Ra la anodica X,frecventa minima/maxima,etc.Cind am primit traful ,a fost "agatat" de un banal etaj final,eu am ramas uimit de aceste trafuri. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Incredibil!!!Ieri am primit vizita unui domn care doreste un SE cu ..........GU50!!!!! Dupa lungi discutii ,nu am putut sa-l conving sa aleaga alt tub final,asta dupa ce a fosc incintat de ampul meu SE cu KT120,omul vrea musai cu GU50 ,chiar daca am cerut un pret foarte mare pentru amp ,tot nu a renuntat,vrea SE cu "tuburi mai altfel ,nu cum au toti",daca o sa am acceptul clientului o sa pun poze si oscilograme cu flasneta megafon.O sa comand azi doua trafuri de iesire Hammond sa vedem ce flasneta iese.....o sa lucrez cu miinusi sa nu ma contamineze GU50.,banul a fost ochiul dracului...... Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Um amplificator cu lampa pe care o "iubiti"dumneavoastra cel mai mult.Daca nu va suparati as fi curios ce schema adoptati pentru acest amplificator.Stima si respect. Link spre comentariu
ALEKS Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Felicitari! PS: Ce cunoscut imi este osciloscopul HM-203. De exemplu, de aici: icon_jook ALEKS Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Um amplificator cu lampa pe care o "iubiti"dumneavoastra cel mai mult.Daca nu va suparati as fi curios ce schema adoptati pentru acest amplificator.Stima si respect.Viata e plina de surprize....urasc tubul GU50 dar iubesc cei 1000 de euro(ampul o sa fie construit numai cu pise destul de scumpe,trafurile de iesire cbsta 154 euro/buc) incasati ieri.Schema nu o postez pentru ca nu doreste viitorul proprietar.Topologia e urmatoarea:repetor catodic 1/2 ECC82srpp E88CCrepetor catodic 1/2 E80CCfinala GU50 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum