Vizitator viobio Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 O sa folosesc Hammond 1650T http://www.hammondmfg.com/1608.htm ,O SA MA JOC CU TENSIUNEA ANODICA SI CU CURENTUL PRIN FINALE,VREAU SA STORC TOT DIN FINALE Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Probele au fost trecute cu brio,azi a reinviat HendrixAFIS.jpg[/attachment]Hai la cintare diseara!Sa auziti chitari amplificate de lampi. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 23, 2013 Partajează Postat Iunie 23, 2013 Cam asta am facut in ultimul timp un amp cu doua canale ,1000euro Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 23, 2013 Partajează Postat Iunie 23, 2013 Acum lucrez la mai multe ampuri,in paralel,in funcie de cum primesc componentele.Unu ar fi o clona de Soldano SLO100OT LMO-LazaroiuTot 1000 de euro Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 23, 2013 Partajează Postat Iunie 23, 2013 In stadiu asta se afla ampul Soldano,mai am de facut cablarea preului si de montat traful de alimentare(trebuie sa vina de la Petra-Iasi) Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Cam asta am facut in ultimul timp un amp cu doua canale ,1000euroTot in aceasta perioada am resuscitat si modificat un DOINA CONCERT,fabricat in 1972 ,e cu un an mai mic decit mine.Pentru chitara ,traful de iesire din Doina Concert suna extraordinar. Link spre comentariu
THOMAS Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Cam asta am facut in ultimul timp un amp cu doua canale ,1000euroTot in aceasta perioada am resuscitat si modificat un DOINA CONCERT,fabricat in 1972 ,e cu un an mai mic decit mine.Pentru chitara ,traful de iesire din Doina Concert suna extraordinar. Felicitari Viorel!...esti intr-adevar productiv! Da,traful de iesire de la DOINA CONCERT cu EL84 PP de 15W este un traf exceptional,mai ales cele din primele serii echipate cu difuzoare GOODMANS de 30W si apoi cele cu difuzoare RFT de 12.5W,TOATE trafurile de iesire de la acele serii erau facut cu tole de 0.35mm cu GO de import JAPONIA si va spun asta in cunostinta de cauza. DOINA CONCERT fabricate si echipate cu difuzoare de 12.5W romanesti deja "jucau in alt film",nu aveau nicio legatura cu primele serii. Te invidiez,la modul pozitiv,ca mai ai timp dar si norocul sa mai pui mana pa asemenea vechituri si mai ales sa le dai viata. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Da,traful de iesire de la DOINA CONCERT cu EL84 PP de 15W este un traf exceptional,mai ales cele din primele serii echipate cu difuzoare GOODMANS de 30W si apoi cele cu difuzoare RFT de 12.5W,TOATE trafurile de iesire de la acele serii erau facut cu tole de 0.35mm cu GO de import JAPONIA si va spun asta in cunostinta de cauza.si uite asa va creste pretul trafurilor din DOINA CONCERT cu EL84 PP de 15W de la sectiunea bazar . Glumesc, pentru ca nu cred sa fi vandut nimeni asa ceva la sectiunea bazar. Totusi informatia este valoroasa si sigur vor fi useri care vor incepe "goana" dupa trafurilor din DOINA CONCERT cu EL84 PP! viobio pune te rog o poza cu traful din DOINA CONCERT daca poti. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Da,traful de iesire de la DOINA CONCERT cu EL84 PP de 15W este un traf exceptional,mai ales cele din primele serii echipate cu difuzoare GOODMANS de 30W si apoi cele cu difuzoare RFT de 12.5W,TOATE trafurile de iesire de la acele serii erau facut cu tole de 0.35mm cu GO de import JAPONIA si va spun asta in cunostinta de cauza.si uite asa va creste pretul trafurilor din DOINA CONCERT cu EL84 PP de 15W de la sectiunea bazar . Glumesc, pentru ca nu cred sa fi vandut nimeni asa ceva la sectiunea bazar. Totusi informatia este valoroasa si sigur vor fi useri care vor incepe "goana" dupa trafurilor din DOINA CONCERT cu EL84 PP! viobio pune te rog o poza cu traful din DOINA CONCERT daca poti. O sa pun o poza cu acel traf de iesire,mai am in atelier un sasiu ,tot din 1972,vreau sa fac un COMBO DOINA CU REVERB pe arc,momentan am carcasa la restaurat,urmeaza sa cumpar si un dif de chitara,un Jensen C12K,va tin la curent. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Da,traful de iesire de la DOINA CONCERT cu EL84 PP de 15W este un traf exceptional,mai ales cele din primele serii echipate cu difuzoare GOODMANS de 30W si apoi cele cu difuzoare RFT de 12.5W,TOATE trafurile de iesire de la acele serii erau facut cu tole de 0.35mm cu GO de import JAPONIA si va spun asta in cunostinta de cauza.si uite asa va creste pretul trafurilor din DOINA CONCERT cu EL84 PP de 15W de la sectiunea bazar . Glumesc, pentru ca nu cred sa fi vandut nimeni asa ceva la sectiunea bazar. Totusi informatia este valoroasa si sigur vor fi useri care vor incepe "goana" dupa trafurilor din DOINA CONCERT cu EL84 PP! viobio pune te rog o poza cu traful din DOINA CONCERT daca poti. Pozele promiseTrafurile au tolele ruginite la exterior dar sunt perfect functionale,chiar azi am facut proba cu acest traf,functioneaza perfect,are secundar pt difuzor de 4 ohmi Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 In stadiu asta se afla ampul Soldano,mai am de facut cablarea preului si de montat traful de alimentare(trebuie sa vina de la Petra-Iasi)Ampul e gata,probat reglat,astept sa incasez Un asemenea amp a fost construit in trei zile,am lucrat lejer,pt urgente se poate construi de pe o zi pe alta!!! Urmeaza alt amp de ......50W Link spre comentariu
radusa Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Buna ziua,stiti cumva cate variante de traf pt Doina Concert au fost? Ma refer la impedanta de iesire. M-ar interesa schema modificata pe care ati folosit-o la Doina Concert, daca se poate.MultumescRadu Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Buna ziua,stiti cumva cate variante de traf pt Doina Concert au fost? Ma refer la impedanta de iesire. M-ar interesa schema modificata pe care ati folosit-o la Doina Concert, daca se poate.MultumescRaduVad ca esti din Bucuresti,te astept la mine la atelier,puneam aici schema dat tot nu am reusit sa repar multifunctionala.Telefonul meu este 0724156363 Link spre comentariu
THOMAS Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Buna ziua,stiti cumva cate variante de traf pt Doina Concert au fost? Ma refer la impedanta de iesire. M-ar interesa schema modificata pe care ati folosit-o la Doina Concert, daca se poate.MultumescRadu Din cate stiu eu au fost cateva variante de OT pentru DOINA CONCERT si anume:- 15 ohmi pentru difuzoarele GOODMANS de 15W(30W-U.S.A)/15 ohmi AXIOM 201,sau AXIETTE 12W/15ohmi- 6 ohmi pentru difuzoarele RFT 12,5W/6ohmi,dar si pentru cele romanesti de 12,5W/6ohmi (pentru cinematografie)- 4 ohmi pentru difuzoarele bulgaresti (eliptice de 12") de 8W/8ohmi legate in paralel....cu impedanta de iesire de 8 ohmi nu prea am vazut,dar s-ar putea sa fi existat si asa ceva. Oricum,toate sunt excelente,erau facute cand nu se stia nimic de societatea de consum ci doar de calitate si performanta in toate domeniile. DOINA CONCERT a fost un combo pentru chitara de 15W construit cu tuburi, 2xEL84 in PP ,2xECC83 si 1xEF86,ca efect pentru chitara avea un "tremolo".Cu ce are el acolo se poate realiza un amplificator de 15W...18W dupa o schema de AX84 sau din cele ce se gasesc pe net de la FENDER,VOX,MARSHALL...,doar trebuie sa stiti exact ce Raa are traful de iesire. gasiti aici: http://www.ax84.com/p1x.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum