Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIOTUBEAMP

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

:101 :101 :101 :101 :101 Incepind de astazi 17.4.2013 S.C. ELECTROMAGNETICA S.A.http://www.electromagnetica.ro/ro/index.html a inceput comercializarea amplificatorului STUDIO 5W,conceput de mine.Toate drepturile de productie si comercializare sunt cedate de mine ,prin contract, catre S.C. ELECTROMAGNETICA S.A.Amplificatorul costa 1240leiAm "pe teava" si varianta de 18w ,urmeaza...Romania produce !

Dati va rog mai multe detalii despre el, specificatii tehnnice etc... E amplificator de chitara sau poate fi folosit si pentru auditii intr-un apartament?
e amp de chitara,nu se poate folosi pentru auditii
Link spre comentariu

Indiferent pentru ce este destinat acel amplificator pentru mine este o bucurie sa vad ca si romanii nostrii mai fac cate ceva, m-am saturat sa tot vad ''made in China'' sau oriunde in alta parteVa felicit pentru asta si sa faceti cat mai multe !!! :da

Link spre comentariu

Felicitari Viobio!!!!Avem aici dovada ca se poate! :aplauze :aplauze :aplauze Ma bucur ca avem ingineri de calitate la noi pe forum!Dl. ing. Viorel a demonstrat ca poate produce amplificatoare de calitate care rivalizeaza oricand cu cele produse de firmele de nume din domeniu!!!!!PS.Te rog sa dai tot linkul (calea) de la amplificator! (pe siteul electromagnetica)

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Indiferent pentru ce este destinat acel amplificator pentru mine este o bucurie sa vad ca si romanii nostrii mai fac cate ceva, m-am saturat sa tot vad ''made in China'' sau oriunde in alta parteVa felicit pentru asta si sa faceti cat mai multe !!! :da

multumesc
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Felicitari Viobio!!!!Avem aici dovada ca se poate! :aplauze :aplauze :aplauze Ma bucur ca avem ingineri de calitate la noi pe forum!Dl. ing. Viorel a demonstrat ca poate produce amplificatoare de calitate care rivalizeaza oricand cu cele produse de firmele de nume din domeniu!!!!!PS.Te rog sa dai tot linkul (calea) de la amplificator! (pe siteul electromagnetica)

MultumescO sa actualizeze fabrica pagina de netnu sunt inginer!!!!!scoala mea a fost urmatoarealiceul Electroaparataj -electronistfamilie cu tata maistru in constructii ,Irak,Libia,SIria,copil de bani gata si multi-examen la facultatea de constructii,"praf" mers la terasa la berearmata 1989..1990angajat Nuclearmontaj,examen luat la scoala de gabori Cimpina,batut coleg,abandonatReangajat Nuclearnontaj 1992- examen Academia militara Sibiu,abandon dupa 3 saptaminiAngajat Nuclearmontaj,demisie 1994,am demisionat pt ca trebuia sa lucrez la intretinere in centrala de la Cernavoda,salariu 450$ imens pt acele vremuri,casa de la stat,neinteresant pt mine,reparat si vindut "tiruri " de electronice,bani grosi!!,ABANDON ELECTRONICA 1999,revenit electronica prin 2007Guru pt mine in audio cu tuburi,siliciu,incinte ,Aurelian Mateescu,traiasca Tehnium!! la fel de apreciati :Serban Naicu,Stejarel Grinea,Emil Matei,Barbu Popescu,mai sunt citiva dar ..nu le mai tin minte numele
Link spre comentariu

scoala mea a fost urmatoarea

liceul Electroaparataj -electronist

familie cu tata maistru in constructii ,Irak,Libia,SIria,copil de bani gata si multi-examen la facultatea de constructii,"praf" mers la terasa la bere

armata 1989..1990

angajat Nuclearmontaj,examen luat la scoala de gabori Cimpina,batut coleg,abandonat

Reangajat Nuclearnontaj 1992- examen Academia militara Sibiu,abandon dupa 3 saptamini

Angajat Nuclearmontaj,demisie 1994,am demisionat pt ca trebuia sa lucrez la intretinere in centrala de la Cernavoda,salariu 450$ imens pt acele vremuri,casa de la stat,neinteresant pt mine,reparat si vindut "tiruri " de electronice,bani grosi!!,ABANDON ELECTRONICA 1999,revenit electronica prin 2007

Asteptam si cv-ul lui @hpavictor. :freaza: :)
Link spre comentariu

De ce ?Orice nu are legătura cu Viobio si amplificatoarele construite sau concepute de Domnia sa in acest subiect este total offtopic !..............@Viobio Felicitări pentru lansarea in fabricatie a seriei miniamplificatorului de 5W ! icon_jook

Link spre comentariu

:101 :101 :101 :101 :101 Incepind de astazi 17.4.2013 S.C. ELECTROMAGNETICA S.A.http://www.electromagnetica.ro/ro/index.html a inceput comercializarea amplificatorului STUDIO 5W,conceput de mine.Toate drepturile de productie si comercializare sunt cedate de mine ,prin contract, catre S.C. ELECTROMAGNETICA S.A.Amplificatorul costa 1240leiAm "pe teava" si varianta de 18w ,urmeaza...Romania produce !

Este un mare pas. FelicitariSunt insa totusi mirat (ca sa nu zic deceptionat) de carcasa aleasa. Ma asteptam la o carcasa clasica de head.Este vreun motiv anume pt care s-a ales acest tip de incasetare?
Link spre comentariu

Implementarea in productie de serie a unui asemenea amplificator nu face decat sa ma bucure,cu atat mai mult faptul ca se va produce intr-o fabrica romaneasca.Felicitari si la mai multe !

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Este un mare pas. Felicitaricarcasa de metal este un compromis,daca se facea din lemn cu tolex,crestea pretul,si alte amplificatoare au carcasa de metal,un exemplu este Carvin Sunt insa totusi mirat (ca sa nu zic deceptionat) de carcasa aleasa. Ma asteptam la o carcasa clasica de head.Este vreun motiv anume pt care s-a ales acest tip de incasetare?
Si alte firme au carcase de tabla,mult mai renumite http://www.carvinguitars.com/guitaramps ... series.php
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Felicitari si succes...La linkul dat nu am gasit nimic... si nici la produse... poate m-am pierdut pe drum...

Linkul functioneaza,acum citeva momente am verificat ,merge si pe telefon,eu sunt pe telefon acum.
Link spre comentariu
Vizitator viobio

18W puteredoua canale ,clean/lead3XECC832X6V6GT1X5T4COTL LMO-Lazaroiuacest amp este un exercitiu pentru varianta de 18W -serie,produs de S.C. ELECTROMAGNETICA S.A.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări