Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIOTUBEAMP

Vizitator viobio

Postări Recomandate

In loc de "divizorul rezistiv" realizat din filamente ar fi de preferat unul realizat cu rezistoare de putere (pentru ECC-uri). Solutia ajuta si la "stabilizarea" punctului median... (filamentele ne fiind perfect identice tuburile finale se vor uza inegal foarte repede...).Dar cel mai bine ar fi realizarea unui mic transformator 12.6/6.3 V/0.8A pentru cele doua ECC83...Referitor la multele potentiometre m-am gandit ca efectul de reglare este mic... desi sunt multe... dar asa cum ai zis chitaristii sunt o alta... casta...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

varianta de alimentare a filamentelor a fost urmatoareape o infasurare se 12,6V am legat doua 6P6C ,filamentele in seriepe o infasurare de 12,6V am legat filamentele de la cele trei tuburi ECC83,12,6V pinii 4/5 ,pinul 9 la masa

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

In lucru o clona de Marshall JCM800-2203Traf de iesire Hammond 1750U,e piesa de schimb pt jcm800asa arata matele originaluluiau o problema ,dupa un timp de 3..5 ani se usuca condensatorii care sunt linga doua finale,din cauza caldurii,cel din imagine avea condensatorii umflati in ca si uscati.observati ce piese foloseste Marshall pt amp,toate componentele din original sunt fabricate in China,inclusiv traful de iesire Dagnall,si o parte din componentele folosite de mine cred ca sunt China,dar sunt de calitate mai bunaam ales si alta dispunere a componentelorpret amp clona 3000leipret amp original intre 1350euro pina la 1800 euro,depinde de vinzator

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Orange drops, filtraj in stil vintage..... s-au schimbat gusturile? sau e dorinta clientului? Oricum arata bine si probabil va suna pe masura.

Clientul e cu banet,are ampuri de peste 40000euro si chitari cam de 100000euro,a dorit sa fac un amp mai bun ca originalul,eu incerc...
Link spre comentariu

Orange drops, filtraj in stil vintage..... s-au schimbat gusturile? sau e dorinta clientului? Oricum arata bine si probabil va suna pe masura.

Clientul e cu banet,are ampuri de peste 40000euro si chitari cam de 100000euro,a dorit sa fac un amp mai bun ca originalul,eu incerc...
Cum ii gasesti domne'.... :nas: (artistii sunt saraci) :rade:
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Clientul e cu banet,are ampuri de peste 40000euro si chitari cam de 100000euro,a dorit sa fac un amp mai bun ca originalul,eu incerc...Cum ii gasesti domne'.... :nas: (artistii sunt saraci) :rade:Nu e artist,e om de afaceri si pasionat de chitara si tot ce tine de echipamentele audio

Link spre comentariu
Vizitator viobio

In lucru o clona de Marshall JCM800-2203Traf de iesire Hammond 1750U,e piesa de schimb pt jcm800asa arata matele originaluluiau o problema ,dupa un timp de 3..5 ani se usuca condensatorii care sunt linga doua finale,din cauza caldurii,cel din imagine avea condensatorii umflati in ca si uscati.observati ce piese foloseste Marshall pt amp[attachment=2]06032013315.jpg[/attachment] si ce folosesc eu[attachment=4]SASIU CU PIESE.jpg[/attachment],toate componentele din original sunt fabricate in China,inclusiv traful de iesire Dagnall,si o parte din componentele folosite de mine cred ca sunt China,dar sunt de calitate mai bunaam ales si alta dispunere a componentelorpret amp clona 3000leipret amp original intre 1350euro pina la 1800 euro,depinde de vinzator

pentru incepatorii in tuburidaca lucrati asa nu o sa aveti zgomote sau brum,e preul din amp
Link spre comentariu
Vizitator viobio

In lucru o clona de Marshall JCM800-2203Traf de iesire Hammond 1750U,e piesa de schimb pt jcm800asa arata matele originaluluiau o problema ,dupa un timp de 3..5 ani se usuca condensatorii care sunt linga doua finale,din cauza caldurii,cel din imagine avea condensatorii umflati in ca si uscati.observati ce piese foloseste Marshall pt amp[attachment=3]06032013315.jpg[/attachment] si ce folosesc eu[attachment=5]SASIU CU PIESE.jpg[/attachment],toate componentele din original sunt fabricate in China,inclusiv traful de iesire Dagnall,si o parte din componentele folosite de mine cred ca sunt China,dar sunt de calitate mai bunaam ales si alta dispunere a componentelorpret amp clona 3000leiampul e gata,azi fac probe si reglajul de biascam asa trebuie sa arate un amp la interiorpret amp original intre 1350euro pina la 1800 euro,depinde de vinzator

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări