Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIOTUBEAMP

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

un nou "micut" de chitara, cu doua canale,clean/leadtraf de iesire Hammond,traful o sa fie conectat la finale in conexiune ultraliniartuburi folosite:3XECC832X6P6Cdaca este cineva interesat....pun si schema

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Dar incepatorii...cum o sa se descurce ?

1 incepatorii o sa studieze si o sa invete!2 ce e pe bani nu se face public 100% ,se copiaza si nu e binema duc sa desenez schema :freaza: icon_jook
Link spre comentariu

Aha , inteleg ca nu tot amplificatorul este secret ci doar o parte mai deosebita , mai speciala...E posibil ca o parte din valori sa fie trecute pe schema ? Pentru incurajarea incepatorilor...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

un nou "micut" de chitara, cu doua canale,clean/lead

traf de iesire Hammond,traful o sa fie conectat la finale in conexiune ultraliniar

tuburi folosite:

3XECC83

2X6P6C

daca este cineva interesat....pun si schema

la cererea iubaretului de GU50 :sparge: pun si schema

anunt important pentru unii pasionati de chitara

sponsorizez acest proiect cu urmatoarele

sasiu

tuburi

socluri

traf de iesire

masti scrise

consiliere

pentru cine se baga sa faca acest amplificator

asta ca sa mai animam putin pe aici ,e mare abureala pe la tuburi :cry:

e valabil DOAR pentru cei din BUCURESTI!

conditii

sa stii sa cinti la chitara,te pun la proba la sala de repetitii

sa ai habar de electronica!!

primul venit primul servit

START!

Link spre comentariu

... iubesc felul in care va "muscati"... ma intreb: sunteti frati sau ... draci...? Cert este ca va promovati bine... Felicitari!P.S. Am dubii cu privire la zecile de de potentiometre... Am mai spus, poate, (poate nu), ca acest numar imens de potentiometre, era caracteristic calculatoarelor analogice de prin anii '50... Probabil ca ne ajuta si azi... Cine stie...?h

Link spre comentariu
Vizitator viobio

... iubesc felul in care va "muscati"... ma intreb: sunteti frati sau ... draci...? Cert este ca va promovati bine... Felicitari!P.S. Am dubii cu privire la zecile de de potentiometre... Am mai spus, poate, (poate nu), ca acest numar imens de potentiometre, era caracteristic calculatoarelor analogice de prin anii '50... Probabil ca ne ajuta si azi... Cine stie...?h

nu ineleg faza cu poturile..... :nebunrau: chitaristii vor sa aiba o varietate cit mai mare de reglaje
Link spre comentariu

În circuitul de filament trebuie evitată deplasearea cursorului(100Ω) către capete ,cred că înţelegi de ce...(preferabil cursorul-100Ω la centru astfel încât să introducă rezistente egale în raport cu 12,6Vac...) ,atenţie în schema dată deplasarea cursorului-100Ω către/la capete poate aprinde semireglabilul(depunere grafit/metal-oxid) şi dezechilibrează puternic tensiunile de filament(având în vedere conexiunea serie filament).Se poate remarca mai uşor în a doua img ...Pentru a evita această situaţie neplăcută nu trebuie decuplat la masa 2-7 respectiv 9 ,sau scimbată soluţia alimentare filament...

post-18717-139829581191_thumb.gif

post-18717-139829581195_thumb.gif

Link spre comentariu
Vizitator viobio

În circuitul de filament trebuie evitată deplasearea cursorului(100Ω) către capete ,cred că înţelegi de ce...(preferabil cursorul-100Ω la centru astfel încât să introducă rezistente egale în raport cu 12,6Vac...) ,atenţie în schema dată deplasarea cursorului-100Ω către/la capete poate aprinde semireglabilul(depunere grafit/metal-oxid) şi dezechilibrează puternic tensiunile de filament(având în vedere conexiunea serie filament).Se poate remarca mai uşor în a doua img ...Pentru a evita această situaţie neplăcută nu trebuie decuplat la masa 2-7 respectiv 9 ,sau scimbată soluţia alimentare filament...

o sa las cursorul la jumate sau renunt de tot la el,perfect adevarate cele spuse de dv,stiu ce se poate intimpla daca se ajunge cu cursorul la capetedintr-o gresala de comunicare,cu cei de la Petra,am primit un traf de alimentare cu 2X12,6V/3,3A ,in loc de 2X6,3v/3,3A
Link spre comentariu

Păi, cu sau fără legătură la masă între filamente, e o problemă dacă una din finalele 6P6 nu stă bine în soclu, consumul filamentului celeilalte ar putea arde jumătate din filamentul ECC83. Eu aş redresa tensiunea numai ptr filamentul ECC83, separînd-o astfel de 6P6.

Link spre comentariu

dintr-o gresala de comunicare,cu cei de la Petra,am primit un traf de alimentare cu 2X12,6V/3,3A

pai daca in aceeasi bani s-a primit 2x12,6V merita driver-ul sa aiba filamentele pe o infasurare si filamentele finalelor pe cealalta infasurare (deja -> boierie).
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări