Vizitator viobio Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 un nou "micut" de chitara, cu doua canale,clean/leadtraf de iesire Hammond,traful o sa fie conectat la finale in conexiune ultraliniartuburi folosite:3XECC832X6P6Cdaca este cineva interesat....pun si schema Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Pai...da . Eu vreau sa vad schema ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Pai...da . Eu vreau sa vad schema !o pun mai tirziu,fara valori!! baietii mari stiu sa calculeze singuri valorile,doar e site de electronisti!! Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Dar incepatorii...cum o sa se descurce ? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Dar incepatorii...cum o sa se descurce ? 1 incepatorii o sa studieze si o sa invete!2 ce e pe bani nu se face public 100% ,se copiaza si nu e binema duc sa desenez schema icon_jook Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Aha , inteleg ca nu tot amplificatorul este secret ci doar o parte mai deosebita , mai speciala...E posibil ca o parte din valori sa fie trecute pe schema ? Pentru incurajarea incepatorilor... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 un nou "micut" de chitara, cu doua canale,clean/lead traf de iesire Hammond,traful o sa fie conectat la finale in conexiune ultraliniar tuburi folosite: 3XECC83 2X6P6C daca este cineva interesat....pun si schema la cererea iubaretului de GU50 pun si schema anunt important pentru unii pasionati de chitara sponsorizez acest proiect cu urmatoarele sasiu tuburi socluri traf de iesire masti scrise consiliere pentru cine se baga sa faca acest amplificator asta ca sa mai animam putin pe aici ,e mare abureala pe la tuburi :cry: e valabil DOAR pentru cei din BUCURESTI! conditii sa stii sa cinti la chitara,te pun la proba la sala de repetitii sa ai habar de electronica!! primul venit primul servit START! Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Multumesc , ai avut dreptate . Nu este complicat din cale-afara sa " nimeresti " valorile necesare .Mai greu este sa " scoti " un ton mai deosebit ... Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 ... iubesc felul in care va "muscati"... ma intreb: sunteti frati sau ... draci...? Cert este ca va promovati bine... Felicitari!P.S. Am dubii cu privire la zecile de de potentiometre... Am mai spus, poate, (poate nu), ca acest numar imens de potentiometre, era caracteristic calculatoarelor analogice de prin anii '50... Probabil ca ne ajuta si azi... Cine stie...?h Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 ... iubesc felul in care va "muscati"... ma intreb: sunteti frati sau ... draci...? Cert este ca va promovati bine... Felicitari!P.S. Am dubii cu privire la zecile de de potentiometre... Am mai spus, poate, (poate nu), ca acest numar imens de potentiometre, era caracteristic calculatoarelor analogice de prin anii '50... Probabil ca ne ajuta si azi... Cine stie...?hnu ineleg faza cu poturile..... chitaristii vor sa aiba o varietate cit mai mare de reglaje Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 În circuitul de filament trebuie evitată deplasearea cursorului(100Ω) către capete ,cred că înţelegi de ce...(preferabil cursorul-100Ω la centru astfel încât să introducă rezistente egale în raport cu 12,6Vac...) ,atenţie în schema dată deplasarea cursorului-100Ω către/la capete poate aprinde semireglabilul(depunere grafit/metal-oxid) şi dezechilibrează puternic tensiunile de filament(având în vedere conexiunea serie filament).Se poate remarca mai uşor în a doua img ...Pentru a evita această situaţie neplăcută nu trebuie decuplat la masa 2-7 respectiv 9 ,sau scimbată soluţia alimentare filament... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 În circuitul de filament trebuie evitată deplasearea cursorului(100Ω) către capete ,cred că înţelegi de ce...(preferabil cursorul-100Ω la centru astfel încât să introducă rezistente egale în raport cu 12,6Vac...) ,atenţie în schema dată deplasarea cursorului-100Ω către/la capete poate aprinde semireglabilul(depunere grafit/metal-oxid) şi dezechilibrează puternic tensiunile de filament(având în vedere conexiunea serie filament).Se poate remarca mai uşor în a doua img ...Pentru a evita această situaţie neplăcută nu trebuie decuplat la masa 2-7 respectiv 9 ,sau scimbată soluţia alimentare filament...o sa las cursorul la jumate sau renunt de tot la el,perfect adevarate cele spuse de dv,stiu ce se poate intimpla daca se ajunge cu cursorul la capetedintr-o gresala de comunicare,cu cei de la Petra,am primit un traf de alimentare cu 2X12,6V/3,3A ,in loc de 2X6,3v/3,3A Link spre comentariu
zal Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Păi, cu sau fără legătură la masă între filamente, e o problemă dacă una din finalele 6P6 nu stă bine în soclu, consumul filamentului celeilalte ar putea arde jumătate din filamentul ECC83. Eu aş redresa tensiunea numai ptr filamentul ECC83, separînd-o astfel de 6P6. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 ma gindeam si eu.....Solutia lui zal e buna Link spre comentariu
adrian_pic Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 dintr-o gresala de comunicare,cu cei de la Petra,am primit un traf de alimentare cu 2X12,6V/3,3A pai daca in aceeasi bani s-a primit 2x12,6V merita driver-ul sa aiba filamentele pe o infasurare si filamentele finalelor pe cealalta infasurare (deja -> boierie). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum