Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIOTUBEAMP

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Ampul e gata :da Azi a fost probat de chitaristii cu care lucrez,sunetul a fost pe placul tuturoram renuntat sa mai redresez tensiunea de filament ,pentru tuburile din preu,filamentele sunt in CA,nu are pic de humm,cu toate reglajele la maxim,in difuzoare se aude un usor hissAm avut si doua incidente1 un ECC83 extraordinar de microfonic,a fost probat si in alte ampuri,microfonie cu carul,erea nou Telefunken,acum este in cosul de gunoi,spart ca ofranda adusa zeului TUB2 nu prea obisnuiesc sa masor componentele,le am aranjate pe valori si merg direct la valoarea necesara,ieri cind am facut primele probe ce auzeam?! "crrrri pitz crrtt" o coma de sunet,o rezistenta din grila unui tub avea fix 22ohmi,in loc de 220k,deci nu faceti ca mine,masurati rezistentele,eu dau doar sfaturi :ras: :rade: ,altfel puteti sparge tot de nervi :sparge: ,am descoperit in 5 minute defectul,cu generatorul de semnal si osciloscopulDefazorul folosit functioneaza PERFECT,cu toate ca este blamat de unii,o sa pun miine o oscilograma cu cei 18w,la 1000hz ,ca e de chitara.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

Scuze pentru ignoranta, poate veni oricine sau e nevoie de invitatie/bilet/consumatie minima?Preturile la suc/bere/cafea, etc. sunt de bun simt?

Intrarea este LIBERA Preturile la bar sunt de bun simt,5lei o bere,locatia e ok,nu e de fite sau pentru fitosi
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Cum suna?Aveti ceva inregistrari?Arata super! Felicitari!

Preul o sa atace o putere de rack,construita tot de mine,inregistrari nu am,oricum nu sunt elocvente,eu cred doar in cele live.Soudul cerut de utilizator ,si obtinut in proportie de nouazeci la suta este urmatorulClean gen Fender,foarte caldRithm gen Marshall jcm800,tonul este ca a lui SlashLead high-gain gen Mesa Boogie,pentru solouriPentru obtinerea acestor tonuri conteaza si chitara folosita,preul o sa fie folosit mai mult in studio ,pentru inregistrari.Pretul unui asemenea preu este de 2000lei
Link spre comentariu
Vizitator viobio

in lucru un nou amp de chitaramonocanal,o sa fie dotat si cu un modul overdrive (hibrid,tanzistori&integrat)putere 50win buna traditie,folosesc trafuri de alimentare&iesire marca LMO-LAZAROIUampul este pentru prietenul Adrian Sirbu,fost chitarist in trupa VOLTAJ ,Voltajul adevarat,nu gluma de azi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări