Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIOTUBEAMP

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Felicitari Vio, solutia sasiului universal este perfecta in cazul amplificatoarelor de instrument unde sunetul de tub conteaza si mai putin detalile estetice mai ales ca din cauza transportului amp-ul este bine protejat in plus ventilatia este foarte importantaAm sa ies mai repede la pensie decat d-l Olimpiu asa ca pot candida si eu pt un post la firma ta :freaza:

Link spre comentariu

Sau de ce nu : "Romanii are talent" ,mare figura mai esti Gabi!!!!! :ras: ...oricum,toata treaba trebuie luata ca o gluma,iti dai seama ca Viorel ar avea nevoie de oameni tineri,lipsiti de prejudecati si tari in IT...,astia sunt cool sau pe val, cu noi sau pentru noi treaba este spre final,asa ca nici macar experienta sau cunostintele noastre nu mai sunt necesare astazi cel putin asta-i sentimentul pe care-l incerc eu acum,dar poate ma insel...,mai am 7-8 ani pana la pensie poate se vor schimba lucrurile pana atunci.

Deci,ma retrag de pe lista,nu vreau concurs sau examen,am data destule pana acum... :nas:

Link spre comentariu

Deci,ma retrag de pe lista,nu vreau concurs sau examen,am data destule pana acum... :nas:

Eu nici nu m-am inscris .....(ma pricep doar la construit sasiuri) ..... :rade: orice patron isi doreste tineri......mai bine zis tinere talente sunt f usor de manipulat...docile etc,etc.Asa ca sa lasam locul....juniorilor(junioarelor) :dans:
Link spre comentariu

Tinere talente, care n-au luat bacul... îi bănui pe mulţi de pe forum de calitatea asta, după perlele debitate constant. Oricum prostia e trăsătură obligatorie în carieră, mai ales ptr cei cu funcţii. :rade:

Link spre comentariu
Vizitator viobio

frumusetea asta cu trei canale a "cintat" Simbata trecuta,in club Agelless,impreuna cu sora sa rosie(ampul lui George Patranoiu)Pe scena au fost prietenii mei de la trupa TRIBUT http://www.facebook.com/pages/Trupa-Tri ... ,muzicieni de mare calibru in rockul romanesccosta doar....3000lei

si un colaj video
ampul(cel rosu) lui George Patranoiu are ca finale 2XKT120,asta pentru cei care clevetesc pe la colturi ca nu suna bine KT120,problema este ca acei clevetitori nu au tinut in mina KT120 sau au auzit live un asemenea amp
Link spre comentariu
Vizitator viobio

am in lucru un amp de 18w,este o combinatie de plexi si ceriatone

putere 18w

canal normal cu

doua intrari, high/low,volum,ton

canal bright cu

doua intrari,high/low,volum,ton

loop serie,reglat pt 0dB send

corector de ton ,bas/medii/inalte,corectorul se poate scoate din circuit

master volume

presence

depth

lineout reglabil

iesire 4/8/16 ohmi

posibilitatea cuplarii finalelor ca pentoda/trioda

posibilitatea cuplarii trafului de iesire ca liniar/ultraliniar

tuburi folosite 4XECC83 Telefunken + 2X6P14P

amplificatorul o sa aiba un sunet vintage ,in genul celui de prin anii 60..70

traf de iesire LMO-Lazaroiu

ampul in constructie este o combinatie intre acesta http://www.google.ro/imgres?hl=ro&sa=X& ... 4,s:0,i:93 si acesta http://www.google.ro/imgres?hl=ro&tbo=d ... 7,s:0,i:99 este ca samponul 2 in 1,in plus se pot obtine o mare varietate de tonalitati daca de foloseste corectorul cu trei tonuri plus corectorul de pe fiecare canal ,cuplarea finalelor ca pentode/triode sau a trafului de iesire ca liniar/ultraliniar ,toate aceste comutari au influenta asupra tonului final,deci se pot obtine o gama larga de tonalitati ale acestui amplificator

daca se introduce semnal in RETURN ,avem un amp de CLEAN ,cu sau fara corector de ton,in aceasta varianta ampul se poate folosi doar ca putere,excelent pt procesoare sau alte preuri

deci versatilitate maxima

astept doar critici,sugestii nu,pt ca nu modific schema cu nimic,am mai construit asa ceva ,cu puterea de 50w

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Simbara viitoare pe 14.12.2012 o noua cintare pe ampuri construite de mine,chitaristi de top,intrarea libera,preturi decente la barVa astept

ErataEvenimentul este VINERI 14.12.2012Multumesc Adrian
Link spre comentariu
Vizitator viobio

am in lucru un amp de 18w,este o combinatie de plexi si ceriatoneputere 18wcanal normal cudoua intrari, high/low,volum,toncanal bright cudoua intrari,high/low,volum,tonloop serie,reglat pt 0dB sendcorector de ton ,bas/medii/inalte,corectorul se poate scoate din circuitmaster volumepresencedepthlineout reglabiliesire 4/8/16 ohmiposibilitatea cuplarii finalelor ca pentoda/triodaposibilitatea cuplarii trafului de iesire ca liniar/ultraliniartuburi folosite 4XECC83 Telefunken + 2X6P14Pamplificatorul o sa aiba un sunet vintage ,in genul celui de prin anii 60..70traf de iesire LMO-Lazaroiuampul in constructie este o combinatie intre acesta http://www.google.ro/imgres?hl=ro&sa=X& ... 4,s:0,i:93 si acesta http://www.google.ro/imgres?hl=ro&tbo=d ... 7,s:0,i:99 este ca samponul 2 in 1,in plus se pot obtine o mare varietate de tonalitati daca de foloseste corectorul cu trei tonuri plus corectorul de pe fiecare canal ,cuplarea finalelor ca pentode/triode sau a trafului de iesire ca liniar/ultraliniar ,toate aceste comutari au influenta asupra tonului final,deci se pot obtine o gama larga de tonalitati ale acestui amplificatordaca se introduce semnal in RETURN ,avem un amp de CLEAN ,cu sau fara corector de ton,in aceasta varianta ampul se poate folosi doar ca putere,excelent pt procesoare sau alte preurideci versatilitate maximaastept doar critici,sugestii nu,pt ca nu modific schema cu nimic,am mai construit asa ceva ,cu puterea de 50w

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări