nichishoru Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 multumiri dl Niki (nichisoru) pentru prezenta la acest evenimentA fost o atmosfera calda ca intre prieteni si am avut ocazia de a cunoaste artisti adevarati cantand pe scule deosebite (marca Vio evident).PS:Multumirile le datorez eu gazdelor extrem de primitoare. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 o stiusi mai stii ca nu ma inspir,concep singur pt ca eu construiesc doar unicate ,nu sunt copiac sau vreau sa reinventez jcm800,mesa,fender,etcmultam pt intentiile bune,schema e buna pt o eventuala depanare,sa nu mai bijbii prin fierotenie Inca una :Inca un " pitic " , dar de data asta de la THD Univalve ...http://www.youtube.com/watch?v=InO-HJmGhm815W in clasa A , cu finala " grasana " si un clean incredibil ... Link spre comentariu
Piotr67 Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 un video de seara trecuta Dan SandulescuSuperba piesa Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 un produs romanesc!! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 un produs romanesc!! Link spre comentariu
nouvenit Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Felicitari pentru reusita!Putem fi mandri ca se produce aparatura de calitate in tara noastra. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Felicitari pentru reusita!Putem fi mandri ca se produce aparatura de calitate in tara noastra.multumim icon_jook Link spre comentariu
Kosmin Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Vio ma bucur ca s-a depasit stadiul de prototip. Bravo tie si celor din Electromagnetica !Pe cand o putere mai mare? Ca in aceeasi cutie e loc si de un PP cu EL84 Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Super, iata ca dupa ce s-a distrus si taiat in tara asta vine cineva care reuseste sa creeze un produs de calitate si care arata intr-adevar bine.Imi place ca are toate optiunile posibile, liniar, ultraliniar, trioda, pentoda, etc etc,- asta pregatind tanarul chitarist pentru urmatoarea serie de amplificatoare de putere mai mare, nu-i asa?Si de remarcat efortul de a trece de la productia de unicat la cea de serie, care nu-i o treaba simpla.Felicitari si succes la vanzari! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 daca suntem sanatosi si mai rezistam in mocirla numita Romania,urmeaza 18w doua canale50w doua canale100w trei canalemultumim tuturor pt aprecieri si sustinere morala Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Multumesc pentru tuburi...Daca nu te vei apuca de un proiect GU-50 nu ai ambitie... in rest ai de toate: talent, putere de munca, cunostinte si asa cum ti-am prezis: un gabriele al romaniei... Succes! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Multumesc pentru tuburi...Daca nu te vei apuca de un proiect GU-50 nu ai ambitie... in rest ai de toate: talent, putere de munca, cunostinte si asa cum ti-am prezis: un gabriele al romaniei... Succes!MultumescSincer ,nu am nimic cu GU50,problema sunt multimea de topicuri deschise despre acest tub si prea putine realizari practice nu am auzit NIMIC deosebit cu GU50,pentru mine sunetul amplificat este de megafon pt gari ,am cheltuit si eu sute de euro pe diverse trafuri pt GU50... nu-mi place si gata,respect pasiunea altora pentru GU50 dar nu este pe gustul meu acest tub Link spre comentariu
THOMAS Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 daca suntem sanatosi si mai rezistam in mocirla numita Romania,urmeaza 18w doua canale50w doua canale100w trei canalemultumim tuturor pt aprecieri si sustinere moralaExceptional!Bravo Viorel,ma bucur sincer si-mi place tare mult tenacitatea ta dar si viteza cu care lucrezi,in ciuda faptului ca afacerile sau joburile tale sunt cu totul altele. Demn de apreciat este si faptul ca majoritatea schemelor tale sunt absolut originale,refuzi sa fii un copy/paste si asta-i un "parametru" ce te poate declara un bun profesionist. Felicitari si la mai multe!!!! icon_jook Link spre comentariu
imreberes Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Arata foarte fain. O singura intrebare am: De ce ati ales traf de iesire toroidal? Eventual puteti sa ne dati si niste impresii despre toroidal vs E+I ? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Arata foarte fain. O singura intrebare am: De ce ati ales traf de iesire toroidal? Eventual puteti sa ne dati si niste impresii despre toroidal vs E+I ?Am ales un traf toroidal pentru ca este construit la Petra Iasi,acolo am gasit un om pregatit foarte bine,e vorba de dl Macovei,eu lucrez de mult timp cu Petra,asa avem siguranta ca toate trafurile de iesire vor fi la fel ca sound.Cele cu tola E/I sunt mai greu de reprodus in serie,numai o firma cu experienta poate face o serie de trafuri care sa sune la fel,alta problema sunt calitatea tolelor,dl Macovei a mai facut trafuri de iesire toroidale,in plus e buna colaborarea dintre cele doua firme,banii pe traful de iesire si alimentare ramin in tara,asa au de lucru si cei de la PetraLegat de sound,nu poti spune care are sunetul mai bun,se pot realiza trafuri toroidale sau cu E/I sa aibe acelasi sunet,depinde cine le calculeaza si executa,oricum la un traf de chitara treburile sunt mai complicate fata de un traf de hi-fi,depinde mult si de gustul chitaristilor,cu soundul obtinut cu acest toroidal am incercat sa multumim cit mai multi chitaristi,a contat parerea a peste 20 de chitaristiconteaza enorm si PRETUL trafului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum