Vizitator viobio Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 astept pareri la schema de mai susmultumesc Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Schema este clasica si probabil ca daca poti selectiona ca V1 sa aiba zgomot mic iar V2+V3 ( din preamp ) sa aiba amplificarea cat mai mare poti obtine rezultate deosebite . Pe cand un comutator ( releu ) care sa faca trecerea de la redresare cu semiconductori la redresare cu lampa ( inca nefigurata ) ?Sasiul ala negru cred ca va absorbi caldura lampilor si se va incinge ca dracu , parerea mea . Cred ca era OK o culoare mai deschisa , poate gri ( metalizat ) , banuiesc ca e vopsit cu pulberi depuse electrostatic , vezi daca poti cere si alte nuante din paleta de culori disponibile , ceva ce avantajeaza si termic si estetic . Despre cablare nu dai detalii ? E clasic , pe cose sau pe circuit imprimat (ca chinezariile low cost) si de ce ? Pe intrare retea vei folosi mufa IEC ( ca la computer ) cu filtru de deparazitare inclus ?Sa ne asteptam la o preserie 0 , ca sa estimezi costuri ascunse , si apoi productie de serie mica ?http://www.elforum.info/posting.php?mode=reply&f=28&t=47458#Va urez succes si constructii de calitate Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Schema este clasica si probabil ca daca poti selectiona ca V1 sa aiba zgomot mic iar V2+V3 ( din preamp ) sa aiba amplificarea cat mai mare poti obtine rezultate deosebite . Pe cand un comutator ( releu ) care sa faca trecerea de la redresare cu semiconductori la redresare cu lampa ( inca nefigurata ) ?Sasiul ala negru cred ca va absorbi caldura lampilor si se va incinge ca dracu , parerea mea . Cred ca era OK o culoare mai deschisa , poate gri ( metalizat ) , banuiesc ca e vopsit cu pulberi depuse electrostatic , vezi daca poti cere si alte nuante din paleta de culori disponibile , ceva ce avantajeaza si termic si estetic . Despre cablare nu dai detalii ? E clasic , pe cose sau pe circuit imprimat (ca chinezariile low cost) si de ce ? Pe intrare retea vei folosi mufa IEC ( ca la computer ) cu filtru de deparazitare inclus ?Sa ne asteptam la o preserie 0 , ca sa estimezi costuri ascunse , si apoi productie de serie mica ?http://www.elforum.info/posting.php?mode=reply&f=28&t=47458#Va urez succes si constructii de calitateschema nu este de la sasiul negru!la aceasta schema a fost folosit un sasiu de aluminiuchiar si negru nu se incalzeste ca nu bate soarele in el! ,cumosc teoria cu absortia caldurii de corpurile negremontajul a fost realizat pe cose (personal eu le fac pe cablaj)montajele cu cose tin mai mult de traditie si de estetica vintagesi eu tin la estetica,cele ce vor urma vor fi mult mai finisateredresarea cu lampa ,dupa mine tine tot de traditie,are mai multe dezavantaje decit cea cu diode semiconductoaredurata de viata limitata,cadere de tensiune mare pe diodele din tub,filamentul consuma multla sasiul negru o sa folosesc redresare cu tub,asa doreste clientulcosturile sunt destul de mari,profitul este minimal ,satisfactia mea nu este cistigul in bani ci faptul ca cineva cinta pe acel amplificator si este multumit de sunet !eu le fac mai mult de placere!daca apare un chitarist pusti talentat si cu disponibilitati materiale reduse ,sigur primeste una gratis de la mineam reparat sau modificat multe amplificatoare gratis ,la altele am cerut bani numai pe componente sau au fost aduse de proprietarul amplificatoruluice facem noi fac si altii nu este mare inginerie! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 salutariam in lucru cu amplificator de 18w doua canale clean/crunchcorector de tonpresenceefect send/returnlin out,reglabillin inCU2 6P6C3 6H9C1 6H8C1 GZ34traf de iesire Hammondcred ca miine pun si schema am inceput lucrul la acest amplificator de chitaraacum va fi construit cu :5T4C redresoare2*6P6C finale6H8C defazor6H8C amplificator -adaptor de impedanta2*6H9C preamplificatortraf de iesire importat din Germania putere de iesire 18wcind va fi gata voi posta si schema6N Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 mai multe poze Link spre comentariu
sorinas Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Un amplificator de 18W pentru chitara solo la ce pret ajunge ?O zi bunaSorin Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Un amplificator de 18W pentru chitara solo la ce pret ajunge ?O zi bunaSorinasta se va vinde cu 400euronu conteaza numai putereanumai traful de iesire a costat 80euro Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Nu am glas... la ceea ce faci si produci... Se pare ca o colectie de zile mari de radioreceptoare de aici:http://www.proradioantic.ro/index.php?x=colectie&id_colectie=76 este doar un hobby sa-ti umpli si putinul timp ce-ti mai ramane...Felicitari! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Nu am glas... la ceea ce faci si produci... Se pare ca o colectie de zile mari de radioreceptoare de aici:http://www.proradioantic.ro/index.php?x=colectie&id_colectie=76 este doar un hobby sa-ti umpli si putinul timp ce-ti mai ramane...Felicitari!multam fain! Link spre comentariu
sebi_c Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 .... E clasic , pe cose sau pe circuit imprimat (ca chinezariile low cost) si de ce ? ...Va urez succes si constructii de calitateSa inteleg ca eu, si altii, care folosim cablaj imprimat, facem "chinezarii low cost"! Multumim de urari! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 nu te simti aiureafiecare le monteaza cum vreaeu sunt adeptul cablajului dar le fac si in aer sau pe coseimportant este sa faci ceva........pe cablaj se aranjeaza mai frumos componentele si scapam si de o gramada de fireultimul amplificator este montat in aer dar va avea si ceva cablajsi marile firme lucreaza pe cablaj! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 nu te simti aiureafiecare le monteaza cum vreaeu sunt adeptul cablajului dar le fac si in aer sau pe coseimportant este sa faci ceva........pe cablaj se aranjeaza mai frumos componentele si scapam si de o gramada de fireultimul amplificator este montat in aer dar va avea si ceva cablajsi marile firme lucreaza pe cablaj!am mai avansat un picazi am montat sursa si etajul finalsper sa fie gata Simbatapun schema dupa ce este gata Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 nu te simti aiureafiecare le monteaza cum vreaeu sunt adeptul cablajului dar le fac si in aer sau pe coseimportant este sa faci ceva........pe cablaj se aranjeaza mai frumos componentele si scapam si de o gramada de fireultimul amplificator este montat in aer dar va avea si ceva cablajsi marile firme lucreaza pe cablaj!am mai avansat un picazi am montat sursa si etajul finalsper sa fie gata Simbatapun schema dupa ce este gatae gata ! :bananaparty: luni il chem la mine pe George Patranoiu sa i facem tonul si proba pe cintat Link spre comentariu
blue Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Fromoasa lucrare ,felicitari Viobio si Vaska 2222 ! Link spre comentariu
vaska2222 Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Fromoasa lucrare ,felicitari Viobio si Vaska 2222 ! la acest proiect meritul principal ii revine lui VIOBIO! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum