Vizitator Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 @viobioFelicitări(pentru realizări muncă şi efort ,arata profi treaba).Totuşi dacă aveţi dispoziţia necesară puneţi vă rog o oscilogramă sqw 10.000Hz cu etajul final (puterea în sarcină poate fi mică 50-60W sau cât doriţi). Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 @viobioFelicitări(pentru realizări muncă şi efort ,arata profi treaba).Totuşi dacă aveţi dispoziţia necesară puneţi vă rog o oscilogramă sqw 10.000Hz cu etajul final (puterea în sarcină poate fi mică 50-60W sau cât doriţi).MultumescVoi face o proba si la 10khz,pentru proprietar este mai putin importanta oscilograma,este incintat de sunetul obtinut,ca soud,traful lmo este peste Hammond seria 1650 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 doua inregistrari video de la workshop ,ampul este pe canalul lead Link spre comentariu
zal Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Da, a fost bestial ptr cei prezenţi la faţa locului. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 cind nu am ce face...mai fac un amp un PP de 10w,un singur canal,reverb,loop serie traf de iesire Hammond 1608,conectat ultraliniar http://www.tube-town.net/ttstore/produc ... -1608.html reverb digital Belton https://www.smallbearelec.com/Projects/BTDR-1H.pdf pun si schema,poate intereseaza si pe alti constructori de ampuri pt chitara,Lazaroiu,GGG,Gabriele....pe altii nu mai stiu tuburi folosite 3X6H2P-EV 2X6P14P Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 schema amplificatorului Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 16, 2012 Partajează Postat Iunie 16, 2012 Imi place finalul cu bias automat (dinamica e f buna la orice nivel ca la VOX)am facut si eu citeva si am adaugat si o rezistenta comutabila in serie pt low power.....in schimb nu stiu cum merge reverberul belton digital ma tenteaza si pe mine sa probez......... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 o noua "jucarie" prinde forma tuburi folosite4XECC83 RFT NOS2X5T3C NOS2XKT120 TUNGSOLputere? traf de iesire LMO soc de filtraj LMO traf de alimentare PETRA IASI Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 o noua "jucarie" prinde forma NUTU OLTEANU & GEORGE PATRANOIU.jpg[/attachment] Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 alta lucrare terminata in proportie de 80%mai am de construit cabsimul si ampul pt castieste vorba de un preu cu doua canaleclean gen Fender,lead highgaintuburi folosite 5XECC83 nos RFTacest preu poate ataca orice etaj final sau putere pe lampapreul nu are pic de zgomot,am atacat cu el ampul GXG,pe canalul lead,cu totul dat la maxim(gain,master,din preu si amp) in difuzor se aude doar un slab "fisssss"socul de filtraj este construit in ..... 1940! am citeva recuperate din statii de amplificare Philips,trafurile de alimentare au ajuns la mr.Zal Link spre comentariu
hpavictor Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 In atentia lui Viobio : Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 In atentia lui Viobio :o stiusi mai stii ca nu ma inspir,concep singur pt ca eu construiesc doar unicate ,nu sunt copiac sau vreau sa reinventez jcm800,mesa,fender,etcmultam pt intentiile bune,schema e buna pt o eventuala depanare,sa nu mai bijbii prin fierotenie Link spre comentariu
hpavictor Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Stiam asta , intentia mea a fost sa vezi ca si altii au descoperit avantajele in studio-uri de inregistrari sau pentru repetitii a modei amplificatoarelor de mica putere si de inalta calitate . Se cheama poligeneza ? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 o pedala overdrive/distorsion ,cu 2X6H17B ,alimentate la 400V,construita saptamina aceasta la cererea unu chitaristsursa de alimentare este externa,400V si 6,3V CC pentru filamentecu patru triode in cascada nu introduce pic de brum sau alte zgomote,e muta,cu toate ca amplificarea este foarte maresunt incintat de "lampute"pret 1000lei Link spre comentariu
Kosmin Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Probabil ajuta si cutia aia de metal la reducerea zgomotului...oricum arata bine!! Bravo! Daca mai gasesti si un meserias cu aerograf sa scrie pe ea artistic Viotubeamp e perfecta.Ca o recomandare poti imbraca firele de alimentare intr-un varnish sau tub din plasa iar la cutie daca nu i-ai pus, o presetupa ( ***.syscomelco.ro/ProdusDetaliu.asp?ID=2511 )ar fi utila, sa nu smulga cablurile din lipituri cand e luat in picioare la cantari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum