Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIOTUBEAMP

Vizitator viobio

Postări Recomandate

@viobioFelicitări(pentru realizări muncă şi efort ,arata profi treaba).Totuşi dacă aveţi dispoziţia necesară puneţi vă rog o oscilogramă sqw 10.000Hz cu etajul final (puterea în sarcină poate fi mică 50-60W sau cât doriţi).

Link spre comentariu
Vizitator viobio

@viobioFelicitări(pentru realizări muncă şi efort ,arata profi treaba).Totuşi dacă aveţi dispoziţia necesară puneţi vă rog o oscilogramă sqw 10.000Hz cu etajul final (puterea în sarcină poate fi mică 50-60W sau cât doriţi).

MultumescVoi face o proba si la 10khz,pentru proprietar este mai putin importanta oscilograma,este incintat de sunetul obtinut,ca soud,traful lmo este peste Hammond seria 1650
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

cind nu am ce face...mai fac un amp :nebunrau:

un PP de 10w,un singur canal,reverb,loop serie

traf de iesire Hammond 1608,conectat ultraliniar http://www.tube-town.net/ttstore/produc ... -1608.html

reverb digital Belton https://www.smallbearelec.com/Projects/BTDR-1H.pdf

pun si schema,poate intereseaza si pe alti constructori de ampuri pt chitara,Lazaroiu,GGG,Gabriele....pe altii nu mai stiu

tuburi folosite

3X6H2P-EV

2X6P14P

Link spre comentariu
:aplauze Imi place finalul cu bias automat (dinamica e f buna la orice nivel ca la VOX)am facut si eu citeva si am adaugat si o rezistenta comutabila in serie pt low power.....in schimb nu stiu cum merge reverberul belton digital :nas: ma tenteaza si pe mine sa probez.........
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

o noua "jucarie" prinde forma :freaza: tuburi folosite4XECC83 RFT NOS2X5T3C NOS2XKT120 TUNGSOLputere? :scarpin traf de iesire LMO :dsaf soc de filtraj LMO :dsaf traf de alimentare PETRA IASI

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

alta lucrare terminata in proportie de 80%mai am de construit cabsimul si ampul pt castieste vorba de un preu cu doua canaleclean gen Fender,lead highgaintuburi folosite 5XECC83 nos RFTacest preu poate ataca orice etaj final sau putere pe lampapreul nu are pic de zgomot,am atacat cu el ampul GXG,pe canalul lead,cu totul dat la maxim(gain,master,din preu si amp) in difuzor se aude doar un slab "fisssss"socul de filtraj este construit in ..... 1940! am citeva recuperate din statii de amplificare Philips,trafurile de alimentare au ajuns la mr.Zal

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

In atentia lui Viobio :

o stiusi mai stii ca nu ma inspir,concep singur pt ca eu construiesc doar unicate ,nu sunt copiac sau vreau sa reinventez jcm800,mesa,fender,etcmultam pt intentiile bune,schema e buna pt o eventuala depanare,sa nu mai bijbii prin fierotenie :dsaf
Link spre comentariu

Stiam asta , intentia mea a fost sa vezi ca si altii au descoperit avantajele in studio-uri de inregistrari sau pentru repetitii a modei amplificatoarelor de mica putere si de inalta calitate . Se cheama poligeneza ?

Link spre comentariu
Vizitator viobio

o pedala overdrive/distorsion ,cu 2X6H17B ,alimentate la 400V,construita saptamina aceasta la cererea unu chitaristsursa de alimentare este externa,400V si 6,3V CC pentru filamentecu patru triode in cascada nu introduce pic de brum sau alte zgomote,e muta,cu toate ca amplificarea este foarte maresunt incintat de "lampute"pret 1000lei

Link spre comentariu

Probabil ajuta si cutia aia de metal la reducerea zgomotului...oricum arata bine!! Bravo! Daca mai gasesti si un meserias cu aerograf sa scrie pe ea artistic Viotubeamp e perfecta.Ca o recomandare poti imbraca firele de alimentare intr-un varnish sau tub din plasa iar la cutie daca nu i-ai pus, o presetupa ( ***.syscomelco.ro/ProdusDetaliu.asp?ID=2511 )ar fi utila, sa nu smulga cablurile din lipituri cand e luat in picioare la cantari.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări