Vizitator Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 "citeva rinduri pentru cei care se lupta cu hummulacest amp are tensiunea anodica filtrata DOAR!!!! cu 22microF /rezistenta de 500ohmi/47microF,hummul este perceptibil DOAR daca lipesti urechea de difuzor" Secretul e circuitul de masa........nu filamente in cc si alte complicatii!!si eu am de facut citeva "combo" micute de doar 4w pt muzicuta Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 "citeva rinduri pentru cei care se lupta cu hummulacest amp are tensiunea anodica filtrata DOAR!!!! cu 22microF /rezistenta de 500ohmi/47microF,hummul este perceptibil DOAR daca lipesti urechea de difuzor" Secretul e circuitul de masa........nu filamente in cc si alte complicatii!!si eu am de facut citeva "combo" micute de doar 4w pt muzicuta ASA este prietenii știu de ce! Link spre comentariu
THOMAS Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 "citeva rinduri pentru cei care se lupta cu hummulacest amp are tensiunea anodica filtrata DOAR!!!! cu 22microF /rezistenta de 500ohmi/47microF,hummul este perceptibil DOAR daca lipesti urechea de difuzor" Secretul e circuitul de masa........nu filamente in cc si alte complicatii!!si eu am de facut citeva "combo" micute de doar 4w pt muzicuta Felicitari,d-lor,sunteti extrem de productivi! ******************************************************...dar acum secretul nu mai e',a fost deja,nu??? P.S parerea mea,daca la un montaj cu doua lampi mai ai si brum....inseamna ca trebuie sa te lasi de meserie si sa te apuci de politica....,acolo se accepta orice fel de paraziti si zgomote! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 un "microamp" ,clona dupa Fender 5C1 http://en.wikipedia.org/wiki/Fender_Champ http://www.drtube.com/schematics/fender ... -schem.gif ,este un amp cautat de colectionari si pasionatii de chitara va fi executat in cinci bucati si va pleca la 2800km de Romania varianta americana a fost dotata cu tuburile 6SJ7/6V6/5Y3 eu am folosit 6J8/6P6C/5T4C pentru un pret cit mai mic citeva rinduri pentru cei care se lupta cu hummul acest amp are tensiunea anodica filtrata DOAR!!!! cu 22microF /rezistenta de 500ohmi/47microF,hummul este perceptibil DOAR daca lipesti urechea de difuzor cam asa arata 390mmX210mmX150mm Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 18w doua canale,clean/overdrive traf de iesire folosit http://www.tubeampdoctor.com/en/shop_Tr ... _5E3_U_869 4X6H9C 2X6V6GT National 1X5T4C loop serie gain si master volume pe fiecare canal corector de ton comun pe ambele canale lineout reglabil Link spre comentariu
Kosmin Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Traful ala de iesire e mic si al naibii, oricum bravo pt. constructii si perseverenta. Ce suprafata are miezul? (aproximativ). Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 un "microamp" ,clona dupa Fender 5C1 http://en.wikipedia.org/wiki/Fender_Champ http://www.drtube.com/schematics/fender ... -schem.gif ,este un amp cautat de colectionari si pasionatii de chitarava fi executat in cinci bucati si va pleca la 2800km de Romaniavarianta americana a fost dotata cu tuburile 6SJ7/6V6/5Y3eu am folosit 6J8/6P6C/5T4C pentru un pret cit mai micFelicitari pentru realizare !Ai facut foarte bine ca te-ai inspirat din proiectul care a facut istorie ........consider ca este de actualitate , deoarece : - lampa 6SJ7 a fost fabricata de sovietici ca fiind 6J8 , in varianta militara ( antimicrofonica , rezistenta la vibratii si Long Life ) si aduce un plus de calitate audio folosita in primul etaj de amplificare- lampa 6V6 ai inlocuit-o cu varianta ei sovietica 6P6 , cea din urma avand avantajul incontestabil al unei linearitati mai bune decat 6V6 ( poate fi considerata audiofila , exact ca 300B ) , chiar daca este considerata o lampa " fierbinte "- pretul mai mic al lampilor reprezinta un mare avantaj pentru cumparator , fara a se face rabat de la calitatea lampilor - dimensiunea " compacta " este bine aleasa , deoarece in varianta dimensionala " micro " lampile nu ar fi avut suficienta racire naturala - poate fi folosit pentru a interpreta orice gen de stil muzical , este suficient ca orice chitarist sa conecteze chitara direct la microamp si impreuna cu o boxa de calitate va obtine acel sunet specific acestui Fender 5C1 sau daca intre chitara si microamp introduce o pedala cu efectele dorite va putea obtine absolut orice tip de sunet isi doreste !- este simplu si usor de folosit , nu are reglaje de bias etc , nu necesita interventii periodice cu aparate in vederea recalibrarii Imi place acest gen de amplificator simplu , avand doar buton On / Off si Master Volume . Simplu si eficace ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 In acest moment sunt in atelierul lui Viobio din incinta Electromagnetica .......Nu este un spatiu mare , dar pot spune ca este suficient . Dar mai important este ceea ce se intampla aici......Viorel ansambleaza , concepe si mestereste cateva tipuri de amplificatoare de chitara , pentru toate bugetele si gusturile .Evident , ele sunt testate de muzicieni profesionisti , care supervizeaza toate care personalizeaza timbrul fiecarui amplificator .Chiar daca pare o lauda , merita !Sasiele sunt confectionate din tabla de otel zincata alb , cu o grosime de 2,5 mm , toate prelucrarile sunt executate cu masini moderne , computerizate , in asa fel incat este exclusa orice interventie umana pentru ajustare . Toate reperele ies perfecte !Garantia calitatii este oferita si de folosirea unor componente de calitate , lampi selectionate , condesatoare brand-name , aliaj de lipit , totul este fara cusur .De aceea este foarte apreciat de catre muzicieni . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 4XEL34 Electroharmonix EHOT LMO(Lazaroiu) 1K7 Ua 500V(in repaus)Putere???? 10V/div, semal de 1khz Head cu doua canale,clean/lead mai trebuie construit canalul de clean Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 work "agregatul" dau o bere icon_jook celui care ghiceste ce montaj este cel de mai jos Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Se vad un pic in oscilograma distorsiunile de crossover. Poate cu alte EL34 arata mai bine oscilograma. EL34 Electroharmonix cam "sughit" in clasa B cred. O "critica" am! Pui poze de la distanta. In foarte putine poze se vede clar ce scrie in dreptul potentiometrelor. Odata cineva a adus in discutie amplificatoarele de chitara si eu am fugit repede in topicul tau ca stiam ca ai multe poze si .... am cautat mult pana am gasit o poza clara cu ce scrie in dreptul potentiometrelor. Unii le stiu cu ochiii inchisi dar cei care nu se pricep mai cred ca este elicopter. Stiu ca pozele sunt facute cu telefonul mobil dar ... au mai evoluat si telefoanele mobile. Raspunsul la intrebarea de mai sus: http://www.amazon.com/Belton-Digi-Log-D ... B005CWP0Q0 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Se vad un pic in oscilograma distorsiunile de crossover. Poate cu alte EL34 arata mai bine oscilograma. EL34 Electroharmonix cam "sughit" in clasa B cred.O "critica" am! Pui poze de la distanta. In foarte putine poze se vede clar ce scrie in dreptul potentiometrelor. Odata cineva a adus in discutie amplificatoarele de chitara si eu am fugit repede in topicul tau ca stiam ca ai multe poze si .... am cautat mult pana am gasit o poza clara cu ce scrie in dreptul potentiometrelor. Unii le stiu cu ochiii inchisi dar cei care nu se pricep mai cred ca este elicopter. Stiu ca pozele sunt facute cu telefonul mobil dar ... au mai evoluat si telefoanele mobile.Raspunsul la intrebarea de mai sus:http://www.amazon.com/Belton-Digi-Log-D ... B005CWP0Q0accept critica ,cu pozele,am facute si de aproape ,cine doreste le poate cereeu am un telefon de 100lei,nu glumesc,schimb doua pe an,o sa incerc sa-l rog pe Alberto Bolocan sa faca el poze profima refer la toata placa,toata lumea vede acel reverb digital Belton! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Eu stiu ce reprezinta montajul din imaginile de mai sus , dar berea am baut-o in avans........Este amplificatorul de 5W si efect DSP in colaborare cu Electromagnetica SA ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Eu stiu ce reprezinta montajul din imaginile de mai sus , dar berea am baut-o in avans........Este amplificatorul de 5W si efect DSP in colaborare cu Electromagnetica SA !mai ai o bere icon_jook ,da tot nu-mi place GU50!! Link spre comentariu
Kosmin Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Este amplificatorul de 5W si efect DSP in colaborare cu Electromagnetica SA !Tare, deci se poate si la noi. Ce sa mai zic.... la mai mare!!! (puterea) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum