Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIOTUBEAMP

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Este evident pentru toata lumea ca seria KT are ca aplicatie de baza amplificatoare audio de putere . Eu am propus un inlocuitor mai ieftin o lampa cu aplicatie de catalog doar RF , dar consider ca se pot obtine rezultate bune si in AF . Este vorba de binecunoscuta lampa sovietica GU50 , care are ca avantaje principale pretul mic , extrem de fiabila , cantitati imense existente pe piata , calitate militara etc .Seria KT in schimb este consacrata in audio de performanta...iar GU50 este inca necunoscuta .

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Este evident pentru toata lumea ca seria KT are ca aplicatie de baza amplificatoare audio de putere . Eu am propus un inlocuitor mai ieftin o lampa cu aplicatie de catalog doar RF , dar consider ca se pot obtine rezultate bune si in AF . Este vorba de binecunoscuta lampa sovietica GU50 , care are ca avantaje principale pretul mic , extrem de fiabila , cantitati imense existente pe piata , calitate militara etc .Seria KT in schimb este consacrata in audio de performanta...iar GU50 este inca necunoscuta .

Hai sa auzim si noi acel amp cu gu50,o sa imbatrinim si nu mai auzim bineGu50 nu se poate compara cu ktVictor cred ca ești posedat de gu50,fa o exerorcizare cu un tub dedicat pentru audio,el84,el34,kt66/88/90/120,6l6,5881,etc
Link spre comentariu
Vizitator viobio

workshop pe data de 22.04.2012 ,in incinta S.C.Electromagnetica S.A.se va prezenta prototipul amplificatorului de chitara cu puterea de 5w,care va fi produs de Electromagneticase pot proba si alte amplificatoare VIOTUBEAMPcontact 0724156363in perioada 12.04.2012---17.04.2012 nu sunt in tara

Link spre comentariu
Vizitator viobio

workshop pe data de 22.04.2012 ,in incinta S.C.Electromagnetica S.A.se va prezenta prototipul amplificatorului de chitara cu puterea de 5w,care va fi produs de Electromagneticase pot proba si alte amplificatoare VIOTUBEAMPcontact 0724156363in perioada 12.04.2012---17.04.2012 nu sunt in tara

o harta cu locatia salii Studio37
Link spre comentariu

George cinta Motzart

Saracul Mozart, bine ca nu aude asa ceva. Nu am putut urmari decit cu greu pina la capat. Ca sa-l mai omori o data pe Mozart nu ai nevoie de Fender Stratocaster.
Link spre comentariu
Vizitator viobio

George cinta Motzart

Saracul Mozart, bine ca nu aude asa ceva. Nu am putut urmari decit cu greu pina la capat. Ca sa-l mai omori o data pe Mozart nu ai nevoie de Fender Stratocaster.
muzicienii au alta parere despre acea interpretare,afonii si cei care nu pricep muzica au si ei parerea lorasta va place?? e un pic de Bach
si acesti violonisti au ceva conservator ,in studiile lor,ei au adaptat muzica rock ,pe un instrument de muzica ,clasicahttp://www.youtube.com/watch?v=SzsDHtzx ... re=related aveti aici si originalul de la Metallicatoti suntem diferiti si nu trebuie sa ne placa aceleasi lucruri
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări