Vizitator viobio Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 multumesc pentru aprecieri ,blue&gabrielework in progresmiine e gataincercati tubul KT88,e minunat!!! Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 ...incercati tubul KT88,e minunat!!! Sigur aşa se numeşte tubul? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 ...incercati tubul KT88,e minunat!!! Sigur aşa se numeşte tubul? da ,seria KT nu e de kkt,cum au zis unii,sunt tuburi foarte bune Link spre comentariu
89-CEC Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 daca este permis un mic off................ http://www.rollingstone.com/music/news/amp-inventor-jim-marshall-dead-20120405 Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Este evident pentru toata lumea ca seria KT are ca aplicatie de baza amplificatoare audio de putere . Eu am propus un inlocuitor mai ieftin o lampa cu aplicatie de catalog doar RF , dar consider ca se pot obtine rezultate bune si in AF . Este vorba de binecunoscuta lampa sovietica GU50 , care are ca avantaje principale pretul mic , extrem de fiabila , cantitati imense existente pe piata , calitate militara etc .Seria KT in schimb este consacrata in audio de performanta...iar GU50 este inca necunoscuta . Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Echivalenta directă e 6550, totuşi lampa englezească e mai bună ca cea americană, e mai rezistenă la tensiuni mari. Aşa zic unii pe afară.Bietul Marshall... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Este evident pentru toata lumea ca seria KT are ca aplicatie de baza amplificatoare audio de putere . Eu am propus un inlocuitor mai ieftin o lampa cu aplicatie de catalog doar RF , dar consider ca se pot obtine rezultate bune si in AF . Este vorba de binecunoscuta lampa sovietica GU50 , care are ca avantaje principale pretul mic , extrem de fiabila , cantitati imense existente pe piata , calitate militara etc .Seria KT in schimb este consacrata in audio de performanta...iar GU50 este inca necunoscuta .Hai sa auzim si noi acel amp cu gu50,o sa imbatrinim si nu mai auzim bineGu50 nu se poate compara cu ktVictor cred ca ești posedat de gu50,fa o exerorcizare cu un tub dedicat pentru audio,el84,el34,kt66/88/90/120,6l6,5881,etc Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 GU50 a fost este si va ramine o lampa cu aplicatii mai degraba RF.......greu de pilotat in AF.....(die hard) am facut si eu un SE si am ramas placut surprins Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 workshop pe data de 22.04.2012 ,in incinta S.C.Electromagnetica S.A.se va prezenta prototipul amplificatorului de chitara cu puterea de 5w,care va fi produs de Electromagneticase pot proba si alte amplificatoare VIOTUBEAMPcontact 0724156363in perioada 12.04.2012---17.04.2012 nu sunt in tara Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 workshop pe data de 22.04.2012 ,in incinta S.C.Electromagnetica S.A.se va prezenta prototipul amplificatorului de chitara cu puterea de 5w,care va fi produs de Electromagneticase pot proba si alte amplificatoare VIOTUBEAMPcontact 0724156363in perioada 12.04.2012---17.04.2012 nu sunt in tarao harta cu locatia salii Studio37 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 afisul si trei endorseri VIOTUBEAMP Alberto Bolocan ,activeaza in trupa Talisman George Patranoiu ,activeaza in trupa Metrock,a mai activat in Taxi,Raza,Schimbul Trei,ACT George cu Taxi George cu Raza George cinta Motzart Dan Sandulescu http://www.youtube.com/watch?v=zJe0u5hjaGs Link spre comentariu
300B SE Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Viobio esti MARE!!! Link spre comentariu
adigh Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 George cinta Motzart Saracul Mozart, bine ca nu aude asa ceva. Nu am putut urmari decit cu greu pina la capat. Ca sa-l mai omori o data pe Mozart nu ai nevoie de Fender Stratocaster. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 George cinta Motzart Saracul Mozart, bine ca nu aude asa ceva. Nu am putut urmari decit cu greu pina la capat. Ca sa-l mai omori o data pe Mozart nu ai nevoie de Fender Stratocaster.muzicienii au alta parere despre acea interpretare,afonii si cei care nu pricep muzica au si ei parerea lorasta va place?? e un pic de Bach si acesti violonisti au ceva conservator ,in studiile lor,ei au adaptat muzica rock ,pe un instrument de muzica ,clasicahttp://www.youtube.com/watch?v=SzsDHtzx ... re=related aveti aici si originalul de la Metallicatoti suntem diferiti si nu trebuie sa ne placa aceleasi lucruri Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 George cinta Motzart Exceptional...un geniu.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum