Vizitator viobio Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Felicitari Viorel si la mai multe realizari!Nu am ce sa comentez,sunt excelent realizate asa dupa cum sunt toate realizarile tale.Foarte fain,te asteptam cu alte minuni pe anul acesta.La multi ani si multa sanatate! La multi animultumescsunteti si dv vinovat de acel sunettraful de iesire este marca L A Z A R O I U !!!!asta e amplificatorul cu care am venit la dv ,cel care avea defazorul "aiurea" dar care suna asa Link spre comentariu
ggg Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Felicitari Viorel si la mai multe realizari!traful de iesire este marca L A Z A R O I U !!!!Daca sunt marca LMO, inseamna ca ai si niste influente de GG Amp pe acolo Mult succes in noul an si la cat mai multe realizari. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Daca sunt marca LMO, inseamna ca ai si niste influente de GG Amp pe acolo Mult succes in noul an si la cat mai multe realizari. multumescnu cred ca am influente GG Ampeu cer alte frecvente superioare, inferioare ,alt Raa,avem filosofii diferite fata de ampurile de chitaracind mai treci prin Bucuresti poate ne mai vedem,sa mai stam de vorba icon_jook Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 poze cu interiorul ampului de 100w si un bias perfect,25mA prin fiecare finala sau 50mA pe fiecare dublet de 6P3C-E Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 de miine demarez proiectul ELECTROMAGNETICApoate vor fi primele ampuri 100% de chitara fabricate in Romania,in regim industrialvor fi doua variante 5w si 18w,de inceputambele variante vor folosi aceleasi mastide design se ocupa Alberto Bolocan & Decebal Robescude testele de sunet se ocupa George Patranoiu,Alberto Bolocan,Decebal Robescu,Dan Sandulescu Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Va trebui sa faci concurenta la" made in china" adica sa ai productivitate mare adicatelea....linie de montaj si lucru pe circuit imprimat......si niste fete care sa asambleze Link spre comentariu
zbodeoc Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Bafta Viobio si sa fie intr-un ceas bun!Am impresia ca incet-incet lumea isi va da seama greseala "imprumutarii" industriei "tigrilor asiatici", ca nici forta de munca ieftina nu-i vesnica, si este mai scump in cele din urma sa n-ai nimic si sa stai la cheremul si la "intimplarile" altora. Link spre comentariu
iulidan2 Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Ar fi uimitor sa avem iar industrie electronica. Se pare ca exista oameni care au inteles ce parte a produselor de import, ajunge in Romania.Macar cu sufletul sa fim alaturi de cei care depun eforturi.Succes ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 multumesc tuturor pentru incurajari ampurile se adreseaza celor care vor sti ce cumpara,nu consumatorilor de produse ieftine este stiut ca un lucru bun costa si.. ne cam gindim si la export eu o sa incerc sa le concep cu cit mai multe facilitati,discut zilnic cu chitaristi si notez dorintele lor acest prototip la care lucrez acum,cred ca are facilitati destule,chiar nu vad ce ar mai trebui adaugat ca control pentru 5w ,va fi dotat cu 2X12AX7+1XEL84 eu sunt fun al acestor marci http://www.cornfordamps.com/ http://www.soldano.com/products/ Link spre comentariu
saptemari Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Mult succes Vio cu aceasta initiativa!! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 SOLDANO SLO100 cu nr 9 se naste saptamina aceastatraf de iesire LMO- Lazaroiusoc filtraj LMO - Lazaroiuposibilitate de a cupla traful de iesire si ULposibilitate de a cupla finalele ca pseudotrioda Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 poze cu interiorul ampului de 100win pozitia Lead se introduce in circuit V1aV1b ,se obtine o amplificare foarte mare,head-ul devenind un highgain rau,chiar si la volum mic,nu e nevoie sa dam amplul in blana pentru a satura etajul finalam folosit un pot dublu de gain, pentru a avea o plaja foarte mare de reglaj a amplificariiin pozitia Rithm reglajul de gain este de la clean la overdriveam pus schema in special pentru gabriele si GGGmerita sa incercati!!! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 oameni fericiti icon_jook Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 poze cu interiorul ampului de 100w,simbata trecuta in Coyote Cafe, Link spre comentariu
THOMAS Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Schema de preamplificator folosita de tine este originala si interesanta.Avand in vedere ca rezultatele practice sunt foarte bune si ai OK de la cativa chitaristi,inseamna ca aceasta configuratie trebuie retinuta.. Curiozitatea a facut sa incerc o analiza LTC pentru aceasta schema in ceea ce priveste amplificarile etajelor dar si spectrul de frecvente,specific unui amplificator de chitara.Se pare ca etajul de intrare cu acele doua triode in configuratie plexi,asigura un filtru activ amplificator cu un +4dB de la 1200Hz...3400Hz si o amplificare globala foarte mare.Cu un semnal standart pentru chitara de 14mV avem la iesirea din acel plexi un nivel de 1.6Vvv,deci etajul urmator va fi puternic excitat de aici si rezultatul unui nivel de OD placut chitaristilor. Schema lasa loc unor mici imbunatatiri,dar asta si tu o stii foarte bine dar pana la urma rezultatul sunetului dorit de "client" conteaza cel mai mult. Eu nu stiu ce tuburi ai folosit tu in preamplificare,eu am incercat cu 12AX7 si cu 6N2P,diferentele nu sunt prea mari ce pot sa spun este ca folosind un 12AX7 amplificarea mai creste cu 1dB,iar zgomotul se reduce substantial,ma refer numai la etajul mini-plexi de intrare.Remarcabil este si reglajul amplificarii (gain) prin potentiometru tandem,asta-ti asigura un reglaj "precis" al amplificarii deci si o utilizare mai usoara a amplificatorului la nivele mici de putere,daca-mi dai voie aici ti-as recomanda un potentiometru liniar,nu logaritmic si cred ca-ti explici si de ce(!?). In rest totul este ok si felicitari pentru realizari,la mai multe!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum