Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIOTUBEAMP

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

:aplauze va doresc cit mai multe ampuri la anu' .......si cine stie poate incercam o colaborare :dans:

multumesc pentru aprecieri si uraricolaborare.. cum sa nu ,sunt deschis orcarei colaborarila anu SPER sa se produca amplificatoare de chitara de serie in Romaniadaca ne ajuta Cel de Sus se vor produce la ELECTROMAGNETICAdl Director Scheusan este foarte optimist ,si eu la fe,imediat dupa sarbatori va fi gata un prototip de 5W CRACIUN SI SARBATORI FERICITE
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Mult succes si din partea mea , mai ales ca este un produs de nisa si nu se produce in Europa de Est nimic asemanator ! Spor la treaba !

multumesc Victoro sa se produca si un model de virf ,cu trei canale, Signature Alberto Bolocan acest head va folosi ca tuburi finale doua KT120 ,ca e tub de KKT asa cum spuneai tu,altii cu alt fel de cultura muzicala spun altceva despre KT120succes in definitivarea proiectului hi-fi care foloseste tubul de RF GU50 icon_jook
Link spre comentariu
Vizitator viobio

ultimul amplificacator terminat ieri100w4X6P3C-E5X6H2P-EVeste un high-gain & clean,un singur canal ,se comuta amplificarea cu footswitchsi ampul lui Alberto ,finalizat 100%LA MULTI ANI TUTUROR! :101 icon_jook

Link spre comentariu
Vizitator viobio

poze cu interiorul ampului de 100w am pus aceasta poza mai in detaliu pentru ca o sa arat un mod de protectie si de bias pentru traful de iesire si etajul final,asta dupa sarbatori

Link spre comentariu
Vizitator viobio

La multi ani tuturor :101 icon_jook in primul rind vreau sa va spun ca tubul 6P3C-E functioneaza perfect cu Ua 480v! acest tub este interschimbabil cu 6L6GT,6L6GTA,6L6GTWA,5881am facut 10! etaje finale de amplificatoare de 50..100w ,cu 6P3C-E ,un asemenea aplificator functioneaza PERFECT dupa 3 ani de la data finalizariiam scris aceste rinduri despre 6P3C-E pentru ca am vazut multe discutii despre acest tubla acest etaj final am folosit o topologie mai aparte pentru biasul tuburilor finale si am luat si citeva masuri de protectiedin semireglabilul de 25k se regleaza tensiunea de negativare ,pentru un curent de 25..30mA in repaos prin finale ,eu masor acest curent in anodele tuburilor finale,pun doua miliampermetre in locul siguranteloravantajul cu reglajul din semireglabilul de 25k este urmatorul,daca cursorul nu mai face contact bun sau de distruge sem 25k+3k9 ,toata tensiunea de negativare ajunge in grilele finalelor si le blocheazain catodele finalelor am montat un sem bobinat de 3w si rezistentele de 100ohmi,cu sem de 200ohmi echilibrez curentul prin cele doua tuburi finaleprin acest artificiu avem o plaja de reglaj de 4..7v ,cadere de tensiune pe acel grup rezistiv,arhisuficient pentru a putea echilibra curentul prin ambele tuburi finalesemireglabilul si rezistentele pot avea alte valori,eu am pus ce am avut disponibiltrebuiesc indeplinite doua conditii1 grupul rezistiv format din semireglabil si rezistente sa suporte curentul care le strabate,deci o putere de 3..5w2 sa apara pe ele o cadere de tensiune de 4..7v,la curentul maxim consumat de tuburile finale,pentru a avea plaja de reglajsigurantele din anodele finalelor protejeaza traful de iesire ,daca apare un scurt in tuburile finale,curent exagerat in primarul trafului de iesirediodele montate intre anozi si masa ,protejeaza traful de iesire la supratensiuni,daca ramine traful de iesire fara sarcinape infasurarea de 8ohmi din secundar ,este montata o rezistenta de 270ohmi,pentru a proteja traful de iesire daca ramine fara sarcinacu acest gen de bias si cu aceste masuri de protectie este foarte greu sa distrugem traful de iesire sau tuburile finaleacest amplif este nr patru la care folosesc acest gen de bias si protectiese poate folosi la orice final clasa B,cu dimensionarea corespunzatoare a tensiunilor de negativare si a grupului rezistiv din catode,sigurantele din anode unt temporizate nu rapide

Link spre comentariu

Un etaj final simplu si de efect.Oare ce putere estimezi la 480V?Este compatibil cu defazorul "Williamson-Valderama" ?Este postata o lista intreaga de tuburi.Diferentele intre diferitele tuburi nu afecteaza semnificativ performantele(putere,distorsiuni)?Respecte si spor

Link spre comentariu

Bravo Viorel.Sincere felicitari.Incet,incet vei intra pe piata.Sunt sigur de asta.Chitaristul mai avea o pedala intre chitara si amplificator?Nu sa vede bine din cauza monitorului din fata lui.La Multi Ani tuturor.Multe realizari in 2012.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Un etaj final simplu si de efect.Oare ce putere estimezi la 480V?Este compatibil cu defazorul "Williamson-Valderama" ?Este postata o lista intreaga de tuburi.Diferentele intre diferitele tuburi nu afecteaza semnificativ performantele(putere,distorsiuni)?Respecte si spor

poate fi comandat cu ORICE defazoram masurat azi puterea cu 4X6P3C-E,80w curati,cu sinusoida perfectacurent de repaos 50mA pe brat ,adica 25mA prin fiecare tubnu vreau sa deschid mai mult finalele,vreau sa aiba viata cit mai lungafiecare tub are tonul saucu cit tuburile au un curent anodic mai mare cu atit se obtine o putere mai mare,dar trebuie schimbat si traful de iesire pentru alt Raacu DOAR doua KT12O http://www.jogis-roehrenbude.de/Roehren ... ungSol.pdf am obtinut 100w,extrem de usor
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Bravo Viorel.Sincere felicitari.Incet,incet vei intra pe piata.Sunt sigur de asta.Chitaristul mai avea o pedala intre chitara si amplificator?Nu sa vede bine din cauza monitorului din fata lui.La Multi Ani tuturor.Multe realizari in 2012.

La multi ani Florinda,Dan mai avea ceva pedale,dar cred ca avea doar drive-ul din ampampul are un footswitch cu care modifici amplificareala sugestia lui Dan ,o sa fac acest model in serie
Link spre comentariu

Felicitari Viorel si la mai multe realizari!Nu am ce sa comentez,sunt excelent realizate asa dupa cum sunt toate realizarile tale.Foarte fain,te asteptam cu alte minuni pe anul acesta.La multi ani si multa sanatate! :aplauze :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări