Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIOTUBEAMP

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Solutia cu pentoda pe intrare provine de la magnetofoanele de studio ? Se stie ca pentodele au zgomot mai mic decat triodele , si au amplificarea mai mare , ceea ce este benefic pentru puritatea sunetului . Felicitari pentru noul concept de preamplificare ! Sa stii ca sunt foarte invidios ca nu am si eu EF806S , este o lampa total deosebita de restul pentodelor din familia EF86 ! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Solutia cu pentoda pe intrare provine de la magnetofoanele de studio ? Se stie ca pentodele au zgomot mai mic decat triodele , si au amplificarea mai mare , ceea ce este benefic pentru puritatea sunetului . Felicitari pentru noul concept de preamplificare ! Sa stii ca sunt foarte invidios ca nu am si eu EF806S , este o lampa total deosebita de restul pentodelor din familia EF86 ! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

are neamtul http://www.askjanfirst.de/eindex.htm 38 euro/EF804/EF806Sai intuit corect,pentoda este JMECHERIA
Link spre comentariu

Felicitari Vio!Cred ca meritele in realizarile ce le faci iti apartin in totalitate,iar eu daca-ti construiesc niste transformatoare de care esti multumit,este pentru ca d-ta stii ce doresti sa faci,deci stii ce sa ceri,prin asta si eu pot dovedi ca am dreptate in ceea ce priveste personalizarea transformatoarelor de iesire. In vremurile bune se spunea ca: "...inginerul bun este cel ce stie sa caute in carti ceea ce-l intereseaza !"Felicitari Vio si te asteptam cu noi realizari! :aplauze P.S intr-adevar,montajul cu pentoda este un "condiment" excelent in preamplificatoarele de chitara.Poate incerci cand vei avea timp si o pentoda ruseasca de genul 6J**(9...32)

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Urmaresc realizarile dumneavoastra inca de la deschiderea topicului.Felicitari! Cu 6j1p nu ati incercat? Am cateva si cred ca asi face un mic preamplificator ptr chitara mea cu ele.

salutse poate incerca orice,chiar si cu 6jip,rabdare sa ai,eu nu am probat cu 6j1p din lipsa timpuluinu stiu ce rezultate vei avea cu acest tub,e cam zgomotos si cam microfonic,daca o pui prima lampa in amplif est destul de sensibilarecomand EF86(chiar recuperata) 6J8,6SJ7sau cel mai simplu cu duble triode 6H2P ,sunt pe toate drumurile
Link spre comentariu
Vizitator viobio

un nou amplificator de chitara10w SE !aveam de gind :da sa fac acest amplif prin luna februarie a acestui an,nu am gasit timpul necesa :jytuiyu r,acum este rindul sau :freaza: va fi cu doua canale ,clean/overdrivetuburi folosite:1x 6L6 varianta metalica produsa in anii 40...45,e modelul militar2x 6SL7 1x 6SJ71x 5T4Ctoate tuburile sunt noi nosse pot folosi si tuburi echivalente rusesti6L6=6P3C-E6SL7=6H9C6SJ7=6J8va voi tine la curent,o sa pun un clip cu ampliful finalizat10w SE cu 6L6 se obtin cu urmatoarele dateUa 350vUg2 250vRa 4k2negativare -18Vtensiune de audiofrecventa atac 6L6 18Vdistorsiuni maxim15%respect maxim tuturor

Link spre comentariu
Vizitator viobio

SUPERLATIV! Realizare practica, gandire si in final sunet! PROFESIONALISM!

multumesc pentru aprecieri :88 am avut multe de invatat de la GURU Aurelian Mateescu!!si acum stiu revistele Tehnium cu articolele publicate de dv despre tot ce tine de audiofrecventa,preuri,tuburi,etaje finale,difuzoare,incinte.mii de multumiri MAESTRE ca am avut ce invata!
Link spre comentariu
Vizitator viobio

salutari revin cu ceva nou,am oprit lucrul :cry: la ampliful SE de 10wam avut o comanda de doua amplificatoare de 5W cleanRED AMPLIFIER FOR GUITARtuburi folosite1X6H9C nos1X6P6C nos1X5T4C nossunet superb :da

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator viobio

multumesc tuturor pentru vizitaplacile cu cose sunt de la TMEin dreptul condensatorilor de filtraj o sa fie montata o tabla ca cea din dreptul trafului de alimentarein poze inca nu erea montatalampa de la defazor este chinezeasca ,cea din preu este ecc83 Tungsram,aceste tuburi sunt pentru probeamplificatorul va fi dotat cu doua ecc83 Philips nos,cind va pleca spre proprietarasa va arata urmatorul proiect,grafica este facuta chiar de proprietarul amplificatorului,adica Alberto Bolocan[attachment=2]ALBERTO_fatza_spate4.jpg[/attachment][attachment=1]VIO_alberto1.jpg[/attachment] [attachment=0]ALBERTO_fatza_01.jpg[/attachment]

amplificatorul de mai sus este aproape gata http://www.facebook.com/?ref=tn_tinyman ... 1746537839o sa pun si alte poze cu el
Link spre comentariu
Vizitator viobio

poze cu amplificatorul lui Alberto Bolocan-Talismanasa a inceput totul cu acest proiect ,simularea grafica este realizata chiar de Albertoa urmat realizarea practicasi avem inca un om fericitmai am foarte putin de lucru,este gata in proportie de 90%,mai trebuie sa lipesc firele pentru pedaliermultumiri urmatorilorDan (overdrive) pentru partea logica care comuta canaleleDl Lazaroiu ,pentru socul de filtraj,a fost executat extrem de rapid :aplauze firmei Petra Iasi,pentru traful de alimentare,realizat impecabil

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Frumoasa bestia........ :aplauze........ si originala are si un ochii :rade:

multumesc pentru aprecierisuntem noi in minoritate cu sculele de chitara dar asta este..am vrut sa pun aici se un amplificator SE cu KT120 & 6H9C ,nu am putut pentru ca a fost o comanda si nu am avut acordul proprietaruluiochiul este EM800 ,are un efect vizual foarte interesant sub tuburile din preu sunt introduse leduri de 3mm ,portocaliiamlificatorul este putin" manelizat "dar asa a fost conceputa estetica de vedeta rock
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări