Kosmin Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 De acord cu gabriele, sasiul arata mult mai bine. Era buna o tablita din aia si in dreptul placii cu electrolitici, in rest e ok. Ce tuburi ai folosit prin preu, cumva ecc83? (ala din dreptul finalelor pare a fi un ecc83 shuguang)Cosele probabil sunt luate din silicon valley (aka maica domnului).Cabinetul va fi si el din tolex alb? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 multumesc tuturor pentru vizitaplacile cu cose sunt de la TMEin dreptul condensatorilor de filtraj o sa fie montata o tabla ca cea din dreptul trafului de alimentarein poze inca nu erea montatalampa de la defazor este chinezeasca ,cea din preu este ecc83 Tungsram,aceste tuburi sunt pentru probeamplificatorul va fi dotat cu doua ecc83 Philips nos,cind va pleca spre proprietarasa va arata urmatorul proiect,grafica este facuta chiar de proprietarul amplificatorului,adica Alberto Bolocan Link spre comentariu
VTP Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Pot spune ca estetic realizarile sunt la nivel de piata.Ca lucratura, oricine poate vedea ca modul de realizare este de varf, asigurand tot ceea ce se doreste de la un produs de mare fiabilitate: montaj aerisit, cu trasee gandite, cu facilitarea unei eventuale interventii sau modificari si cu componente fiabile.EXCELENTE REALIZARI! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Pot spune ca estetic realizarile sunt la nivel de piata.Ca lucratura, oricine poate vedea ca modul de realizare este de varf, asigurand tot ceea ce se doreste de la un produs de mare fiabilitate: montaj aerisit, cu trasee gandite, cu facilitarea unei eventuale interventii sau modificari si cu componente fiabile.EXCELENTE REALIZARI!multumesc! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Intre cei ce au participat la workshop-ul Vio Tube Amp de pe data de 14.05.2011 ma numar si eu . Am sosit relativ tarziu , dar a meritat , deoarece atmosfera si amplificatoarele au facut deliciul serii . Pot povesti multe , dar in cuvinte nu se prea poate exprima senzatia de concert , sunete pure , voie buna si " colegi " de pasiune , indiferent ca vorbim de chitaristi sau iubitori de sunet de lampa......unii , mai virtuosi au executat si o " prestatie " in maniera fiecaruia de interpretare , punand in evidenta ( dupa parerea mea ) particularitatile fiecarui amplificator expus . Personal am fost impresionat de un amplificator micut , de 15 W , dar cu foarte mult " nerv " . Las pe cei cu studii de muzica sa aprecieze si sa comenteze calitatile in maniera specifica , eu pot afirma doar ca nu avea niciun cusur , sunetul produs de acel amplificator era pur si simplu perfect ! Dar si celelalte amplificatoare impresionau , ele avand caracteristici care le diferentiau conform cerintelor chitaristilor ( unele aveau putere mai mare , altele aveau mai multe canale , reglaje , loop-uri pentru efecte exterioare etc ) si realizate absolut impecabil , in maniera PRO , cu o foarte buna calitate a finisajelor tocmai pentru a completa in mod firesc calitatile acustice si a alcatui un ansamblu unitar marca Vio Tube Amp , asa cum ne-a obisnuit de ceva timp incoace .Felicitari Vio !!!L-am cunoscut personal pe Alberto , si va asigur ca interpreteaza ca un mare virtuos la chitara absolut tot ce isi propune , printre altele va pot dezvalui ca in acea seara a raspuns la provocarea lui GGG si au format un " duet " cu o prestatie incredibila , folosind linii tematice diverse ( de la Satriani , Clapton pana la improvizatii libere ) dar si stiluri de interpretare diferite , uimind asistenta !!! Dupa cum remarcam , se pricepe si la grafica computerizata , si consider ca aranjarea textelor , comenzilor sau butoanelor pe masca frontala denota un ochi de artist desavarsit , fiind stiut ca electronistii nu pot intelege frumosul ..........exact ca un artist foto .Colaborarea cu VIOBIO este benefica pentru toata lumea , nu numai pentru echipa VIO TUBEAMP . Mult succes in continuare ! Link spre comentariu
ggg Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 ... in acea seara a raspuns la provocarea lui GGG si au format un " duet " cu o prestatie incredibila , folosind linii tematice diverse ( de la Satriani , Clapton pana la improvizatii libere ) ....Practic,nu a fost o provocare . A fost o seara foarte reusita, unde fiecare s-a simtit bine si a existat o nevoie de manifestare. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 ultimul amplificator construit pentru chitaristul Paul Simon http://www.youtube.com/watch?v=Dxe1Mh2sZQA putere 50w/20w comutabila un singur canal ,se poate comuta amplificarea cu footswitch ,clean/overdrive intrare high/low drive bright trei tonuri,bas/medii/inalte la fiecare ton se pot alege trei frcvente la care lucreaza corectiile master volume presence line out reglabil,conectat pe secundarul trafului de iesire tuburi folosite 3XECC83 Philips nos (in poze sunt puse 6h2p ) 2XEL34EH Electroharmonix transformator de iesire Lazaroiu transformator de alimentare toroidal ,comandat la Petra soc de filtaj DjDOG sasiu comandat la userul turcanu_daniel viewtopic.php?f=59&t=76153&hilit=sasie+la+comanda un link http://www.youtube.com/watch?v=V4gFCyt1XIE in care se poate asculta sunetul amplificatorului de 50w a lui Paul Simon Paul a filmat si pus si sunetul,interpretarea este a lui s a tras din lineout in placa de sunet Link spre comentariu
danzup Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Felicitari Viorel !Ma bucur ca ai reusit sa-ti gasesti drumul tau ( exceptional !! ) in lumea asta pretentioasa a productiei de amplificatoare pavata cu realizari minunate ....Cand faci urmatoarea intalnire ?...as vrea sa vin si eu la auditie si sa schimbam cateva vorbe ... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Felicitari Viorel !Ma bucur ca ai reusit sa-ti gasesti drumul tau ( exceptional !! ) in lumea asta pretentioasa a productiei de amplificatoare pavata cu realizari minunate ....Cand faci urmatoarea intalnire ?...as vrea sa vin si eu la auditie si sa schimbam cateva vorbe ...la toamna cind va incepe GUITAROMANIA,baietii cinta pe amplificatoare construite de mine,o sa anunt la momentul oportunhttp://www.facebook.com/#!/eveniment.guitaromaniane vedem si icon_jook multumesc Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 ultima bomboana inainte de a pleca in vacanta o clona de Fender Champ C1 ,sau aproape clona ,am mai umblat eu un pic la schemahttp://myfenderchamp.com/2010/01/20/vin ... champions/http://www.zzounds.com/item--FEN8160500fata de schema originala am montat doua rezistente anti humm pe circuitul de filamenteam pus un bright,pentru sunet mai deschisam inlocuit rezistorul din filtrul sursei cu un soc,pentru un filtraj mai bunam umblat la citeva valori ale unor componentepe prototip am folosit urmatoarele tuburi noi/nos 6SJ7/6P6C/5T4Cpentru "export" voi folosi 6SJ7/6V6/5T4C ,plus cite un set de 6V6&5T4C de rezervaamplificatorul este o comanda de 10buc/head si un combo cu Celestion 12GT75comanda este pe bani buni am asamblat acest mic amplificator ieri,in doar patru ore,inclusiv prelucrari mecanice[attachment=0]Copy of 000_0167.jpg[/attachment][attachment=1]Copy of 000_0168.jpg[/attachment][attachment=2]Copy of 000_0170.jpg[/attachment][attachment=3]Copy of C F6C1 58.gif[/attachment][attachment=4]FENDER champ-5c1-schem.gif[/attachment]pareri/sugestii/reclamatii/sfaturi ??asa suna "bizdigania" cu procesor in fata http://www.youtube.com/watch?v=isZEDpAn-ms Link spre comentariu
feri.visky Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Ti-am prorocit eu ca o sa devii un fel de "g*****" de Bucuresti... iti doresc succes... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Ti-am prorocit eu ca o sa devii un fel de "g*****" de Bucuresti... iti doresc succes...multumesc pentru aprecierinu sunt singurul care construieste asa cevatrebuie mentionati si urmatorii constructori de asemenea amplificatoare lazaroiu&ggg dl Lazaroiu&dl Gelupanda dl Panaitescuoverdrive dl Paraschivescuvaska2222 dl Lehotchi Vasile probabil cel mai cunoscut ,a facut pionerat in asemenea amplificatoare inca din anii 80Iulian din Vaslui ,amplificatoarele lui se numesc " Variant"parte cea buna este ca cel putin eu colaborez cu toti sunt sigur ca mai sunt si alti constructori de asemenea amplificatoare sau multi care pot oricind construi asa ceva,ma gindesc la toti "GREII" de la sectiunea tuburi Link spre comentariu
radusa Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Foarte frumos exprimat. Felicitari. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 un nou amplificator ,va fi de bas100wasa va arata la final,poza este o simulare pe calculatorsi produsul finit Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 azi am facut probe clean frumos dar mai trebuie bibilit putin,pentru mai multa caldura ,doi chitaristi sunt multumiti de clean /unu mai vrea caldura(o sa pun o patura pe el ) cu asa gain se poate cinta si doom metal,fara a mai forta amplificatorul cu o pedala sau procesor cele spuse mai sus sunt afirmatiile celor trei chitaristi care au probat amplificatorul multumiri dl Lazaroiu pentru executia desavirsita a trafului de iesire sunt hotarit ca pe viitor sa lucrez NUMAI cu dl Lazaroiu rar se poate intilni un profesionist care poate calcula si confectiona un traf de iesire doar in urma unei discutii telefonice vreau ca traful sa nu coboare in frecventa inferioara mai mult de ... sa aibe Raa... putere... toata jmecheria schemei este prima pentoda EF806S am facut probe si cu o trioda amplificatoare 1/2 ECC83 ,sunetul se schimba radical,in primul rind scade gainul si amplificatorul nu mai simte si cea mai fina atingere a corzii in urma discutiilor cu cei trei chitaristi am ajuns la concluzia ca acesta este viitorul,primul tub din amplificator sa fie pentoda EF806S este de departe cea mai buna ,este un EF86 cu o constructie mai aparte eu am facut probe cu urmatoarele tuburi ,o sa pun si un clasament in functie de rezultate 1 EF806S 2 EF804S 3 EF804 3 6J23P 4 EF86 5 pentoda din ECF82 un video cu amplificatorul acesta http://www.youtube.com/watch?v=RgKPt8pnovM Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum