Vizitator viobio Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 eream dator cu schema de la loop si line outprobele au fost facute si totul functioneaza!!!ca sa nu mai existe indoieli ,de functionarea etajului final , miine o sa pun o poza cu oscilograma[attachment=0]000_0127.jpg[/attachment][attachment=1]000_0125.jpg[/attachment][attachment=2]LOOP.gif[/attachment] Link spre comentariu
md_2910 Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Si toate mufele alea sunt pe panoul frontal.........ii strica toata fata,parerea mea. Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 ... dar... cu un avantaj enorm: cablari scurte la potentiometre... pentru semnale de nivel (relativ) mic care sa nu fie expuse la perturbatii ... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Si toate mufele alea sunt pe panoul frontal.........ii strica toata fata,parerea mea. "deruleaza "inapoi la pagina 14 ,ca sa vezi fata ,acela este spatele cind te uiti aici cauta si mai in urma.... sa vezi inceputul subiectuluidownload/file.php?id=63718&mode=viewca sa stai linistit acela este un head ,momentan nu are carcasa,va avea saptamina viitoareva arata cam asa download/file.php?id=34515&mode=view Link spre comentariu
md_2910 Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Asa mai stam de vorba,acum chiar ca-mi place.Cand am vazut poza aceea m-am grabit sa trag concluzii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Valve custom.... ar trebuie sa deschizi un Boutique numai cu fineturi d'astea. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Valve custom.... ar trebuie sa deschizi un Boutique numai cu fineturi d'astea.cit de curind www.viotubeamp.rose lucreaza la fotografii,desenarea schemer in format electronic Link spre comentariu
THOMAS Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Ieri am avut placerea sa ascult acest amplificator al lui Viorel si nu numai.Am acultat si un SE pentru chitara de 5W cu EL84(6P14P) si doua efecte de chitara realizate tot de Viorel.Concluzii:-amplificatorul de 15W-18W PP cu 6P14P are un sunet exceptional incredibil pentru schema aleasa.Au fost de fata si doi chitaristi,acestia au urechile ceva mai "ciudate" in comparatie cu ale noastre(oamenii normali!),spun asta la modul pozitiv.Personal,electronist fiind,am fost interesat de schema in sine si de realizarea practica,intr-adevar schema este exact asa cum a fost publicata si culmea este ca suna exceptional,practic nu se simte asimetria semialernantelor ce ar reiesi din arhitectura schemei,sau probabil tocmai asat-i "spilul" la amplificatoarele pentru chitara.-amplificatorul SE de 5W este un calsic SE cu transformatoare recuperate,dar combinatia este o reusita in ceea ce priveste sunetul.Amplificatorul are pe chitara un clean cald,placut si cred ca este tocmai ce ar trebui pentru un apartament sau pentru inregistrari.....,aici chitaristii sunt cei care concluzioneaza.- cele doua efecte sunt practic niste mici corectoare de ton intr-o configuratie aleasa de constructor,bineinteles cu tuburi electronice normale si miniatura,dar conecatate pe calea de semnal aduc un aport important calitatii sunetului,alegand manual cu ajutorul potentiometrelor diverse tonuri specifice amplificatoarelor de chitara consacrate.-ca o nota mai mica,pot spune ca se simte lipsa dinamicii la pasajele nervoase cerute de chitarist si asta din lipsa puterii,totusi sunt doar 5W respectiv 18W (!!!!!!!),dar astea sunt doar parerile mele,nu trebuiesc luate ca atare.........Felicitari Viorel si te mai asteptam pe "piata" cu noutati! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Ieri am avut placerea sa ascult acest amplificator al lui Viorel si nu numai.Am acultat si un SE pentru chitara de 5W cu EL84(6P14P) si doua efecte de chitara realizate tot de Viorel.Concluzii:-amplificatorul de 15W-18W PP cu 6P14P are un sunet exceptional incredibil pentru schema aleasa.Au fost de fata si doi chitaristi,acestia au urechile ceva mai "ciudate" in comparatie cu ale noastre(oamenii normali!),spun asta la modul pozitiv.Personal,electronist fiind,am fost interesat de schema in sine si de realizarea practica,intr-adevar schema este exact asa cum a fost publicata si culmea este ca suna exceptional,practic nu se simte asimetria semialernantelor ce ar reiesi din arhitectura schemei,sau probabil tocmai asat-i "spilul" la amplificatoarele pentru chitara.-amplificatorul SE de 5W este un calsic SE cu transformatoare recuperate,dar combinatia este o reusita in ceea ce priveste sunetul.Amplificatorul are pe chitara un clean cald,placut si cred ca este tocmai ce ar trebui pentru un apartament sau pentru inregistrari.....,aici chitaristii sunt cei care concluzioneaza.- cele doua efecte sunt practic niste mici corectoare de ton intr-o configuratie aleasa de constructor,bineinteles cu tuburi electronice normale si miniatura,dar conecatate pe calea de semnal aduc un aport important calitatii sunetului,alegand manual cu ajutorul potentiometrelor diverse tonuri specifice amplificatoarelor de chitara consacrate.-ca o nota mai mica,pot spune ca se simte lipsa dinamicii la pasajele nervoase cerute de chitarist si asta din lipsa puterii,totusi sunt doar 5W respectiv 18W (!!!!!!!),dar astea sunt doar parerile mele,nu trebuiesc luate ca atare.........Felicitari Viorel si te mai asteptam pe "piata" cu noutati! multumesc pentru aprecieri ar fi bine sa aflamsi parerea lui Gelu ggg si Dan Sandulescu ,cei doi chitaristi care au probat sculeleeu am fost placut impresionat de amplificatorul lui ggg ,are" coi "maximacum lucrez la un amplif cu doua canaleclean/high gaino sa pun o poza cu stadiul lucrarii si schema,mai tirziu ,acum nu sunt acasa Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 un nou amplificator de 50w iata citeva poze [attachment=3]000_0131.jpg[/attachment][attachment=2]000_0132.jpg[/attachment][attachment=1]000_0133.jpg[/attachment][attachment=0]000_0134.jpg[/attachment],schema o pun zilele urmatoare o mica descriere doua canale ,clean/high gain corector cu trei tonuri ,comun pe ambele canale drive/master volume ,independent pe fiecare canal iesire 4/8 ohmi line out reglabil ,de pe traful de iesire nu din preu!! ce se aude in difuzor merge in mixer line in dispunerea butoanelor este ca la soldano 100 http://scottvintageguitars.com/shopping ... slo100.jpg dar schema nu are nici o treaba cu sondano,este conceputa de mine loop serie redresare mixta tub+siliciu tuburi folosite EF806S primul tub din amp ,comun pe ambele canale 6H2P-EV pe clean ,in configuratie SRPP,acest etaj primeste semnal de la pentoda comuna EF806S 6H2P-EV pe high gain,triodele conectate ca amplificatoare in cascada,acest etaj primeste semnal de la pentoda comuna EF806S 6H1P-EV amplificator + repetor catodic ,pentru send loop 6H2P-EV amplificator + repetor catodic ,pentru return loop 6H9C defazor etaj final 2x 6L6GT tuburi finale 5T3C redresoare amplificatorul este in constructie,nu e gata Link spre comentariu
ggg Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Concluzii:-amplificatorul de 15W-18W PP cu 6P14P are un sunet exceptional incredibil pentru schema aleasa.Domn' Lazaroiu a spus deja tot si nu ar mai fi prea multe de adaugat.Din toate amp-urile care le-am auzit , marca Vio TubeAmp, acesta se aude cel mai bine.Pe langa faptul ca sunetul este bogat in armonici , se simte foarte bine sustain-ul care ofera instrumentistului controlul din mana asupra notei.Un aspect care , personal, il consider deosebit de important.De remarcat este ca aceste armonici sunt cele reproduse printr-o amplificare naturala si nu produse in vreun fel de catre limitarea tuburilor din final, ceea ce confera sunetului o oarecare fermitate si nu se imprastie aiurea.Acest fenomen ,de imprastiere sau "bazaiala", fiind cel mai des intalnit la amplificatoarele de tip boutique.Acum vis-a-vis de inversorul de faza, eu nu sunt foarte sigur ca alternantele sunt identice ca amplitudine.Cand am marit gain-ul am distins printre distorsiunile produse de limitarea tubului din preamp si o anumita "gajaiala" specifica acestui lucru.Sunt producatorii de amplificatoare pt instrument folosesc asemenea setari.Sau merg cu finalele dezechilibrate in bias pt a forta generarea de distorsiuni si a da un plus de armonici care bineinteles , nu sunt cele specifice instrumentului .Iar in opinia mea,asa ceva nu ar trebui sa existe. Nu stiu ce as putea spune mai multe decat ca acest sound este dintr-o alta liga care numai are nicio legatura cu botique-ul amator.Felicitari Vio si succes in viitoarele proiecte!!! Sunt tare curios cum va suna cel de 50 W. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 un nou amplificator de 50wiata citeva poze [attachment=8]000_0131.jpg[/attachment][attachment=7]000_0132.jpg[/attachment][attachment=6]000_0133.jpg[/attachment][attachment=5]000_0134.jpg[/attachment],schema o pun zilele urmatoareo mica descrieredoua canale ,clean/high gaincorector cu trei tonuri ,comun pe ambele canaledrive/master volume ,independent pe fiecare canaliesire 4/8 ohmiline out reglabil ,de pe traful de iesire nu din preu!! ce se aude in difuzor merge in mixerline in dispunerea butoanelor este ca la soldano 100 http://scottvintageguitars.com/shopping ... slo100.jpg dar schema nu are nici o treaba cu sondano,este conceputa de mine loop serieredresare mixta tub+siliciutuburi folosite EF806S primul tub din amp ,comun pe ambele canale6H2P-EV pe clean ,in configuratie SRPP,acest etaj primeste semnal de la pentoda comuna EF806S6H2P-EV pe high gain,triodele conectate ca amplificatoare in cascada,acest etaj primeste semnal de la pentoda comuna EF806S6H1P-EV amplificator + repetor catodic ,pentru send loop6H2P-EV amplificator + repetor catodic ,pentru return loop6H9C defazor etaj final2x 6L6GT tuburi finale5T3C redresoareamplificatorul este in constructie,nu e gataacum e gata si se fac probeiata si schema Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Etajul final de nota 10 pt restul astept impresiile celor ce-l vor testa---- Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Etajul final de nota 10 pt restul astept impresiile celor ce-l vor testa---- Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 un nou amplificator de 50wiata citeva poze [attachment=8]000_0131.jpg[/attachment][attachment=7]000_0132.jpg[/attachment][attachment=6]000_0133.jpg[/attachment][attachment=5]000_0134.jpg[/attachment],schema o pun zilele urmatoareo mica descrieredoua canale ,clean/high gaincorector cu trei tonuri ,comun pe ambele canaledrive/master volume ,independent pe fiecare canaliesire 4/8 ohmiline out reglabil ,de pe traful de iesire nu din preu!! ce se aude in difuzor merge in mixerline in dispunerea butoanelor este ca la soldano 100 http://scottvintageguitars.com/shopping ... slo100.jpg dar schema nu are nici o treaba cu sondano,este conceputa de mine loop serieredresare mixta tub+siliciutuburi folosite EF806S primul tub din amp ,comun pe ambele canale6H2P-EV pe clean ,in configuratie SRPP,acest etaj primeste semnal de la pentoda comuna EF806S6H2P-EV pe high gain,triodele conectate ca amplificatoare in cascada,acest etaj primeste semnal de la pentoda comuna EF806S6H1P-EV amplificator + repetor catodic ,pentru send loop6H2P-EV amplificator + repetor catodic ,pentru return loop6H9C defazor etaj final2x 6L6GT tuburi finale5T3C redresoareamplificatorul este in constructie,nu e gataacum e gata si se fac probeiata si schemaazi am facut probe clean frumos dar mai trebuie bibilit putin,pentru mai multa caldura ,doi chitaristi sunt multumiti de clean /unu mai vrea caldura(o sa pun o patura pe el )high gain DISTRUGATOR!!! MESA/BOGNER/RANDALL sunt copii ,cu asa gain se poate cinta si doom metal,fara a mai forta amplificatorul cu o pedala sau procesorcele spuse mai sus sunt afirmatiile celor trei chitaristi care au probat amplificatorulmultumiri dl Lazaroiu pentru executia desavirsita a trafului de iesire sunt hotarit ca pe viitor sa lucrez NUMAI cu dl Lazaroiurar se poate intilni un profesionist care poate calcula si confectiona un traf de iesire doar in urma unei discutii telefonicevreau ca traful sa nu coboare in frecventa inferioara mai mult de ...sa aibe Raa...putere...toata jmecheria schemei este prima pentoda EF806S am facut probe si cu o trioda amplificatoare 1/2 ECC83 ,sunetul se schimba radical,in primul rind scade gainul si amplificatorul nu mai simte si cea mai fina atingere a corziiin urma discutiilor cu cei trei chitaristi am ajuns la concluzia ca acesta este viitorul,primul tub din amplificator sa fie pentodaEF806S este de departe cea mai buna ,este un EF86 cu o constructie mai aparte eu am facut probe cu urmatoarele tuburi ,o sa pun si un clasament in functie de rezultate1 EF806S2 EF804S3 EF8043 6J23P4 EF865 pentoda din ECF82 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum