Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIOTUBEAMP

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Si eu as alege KT 120, cel mai bun raport pret/performanta. Cu toate ca KT150 arata mai bengos, dar putinul surplus de putere disipata care nu aduce putere sesizabila pe dif dar la pret dublu, nu merita. 

Sunt curios ce tub driver se va alege....... 

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 16 ore, Усилитель a spus:

Si eu as alege KT 120, cel mai bun raport pret/performanta. Cu toate ca KT150 arata mai bengos, dar putinul surplus de putere disipata care nu aduce putere sesizabila pe dif dar la pret dublu, nu merita. 

Sunt curios ce tub driver se va alege....... 

Am un sasiu de probă, o să fac diferite teste, când o să obțin un rezultat care o să mă mulțumească.... trec pe curat. 

Link spre comentariu
Vizitator viobio

De mult timp lucrez la mai multe proiecte în același timp, le definitiveze în funcție de cum primesc unele componente. 

Ieri am început lucrul la un PP UL cu KT88, l-am mai făcut de câteva ori, la acesta am schimbat circuitul de negativare automată, cum este conceput acest circuit de negativare automată am posibilitatea să reglez curentul prin tuburile finale și balansul curenților prin finale. 

https://postimg.cc/gallery/K1F4tmq/d8ac2a60

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Din anumite motive.... o perioadă de timp nu voi mai posta pe forum. 

Mă găsiți la 0724156363, nu este nici o scofală că fac nr meu de telefon public, numai cine nu a vrut să îl aibă nu îl are, este pe tot internetul, mă găsiți și pe Facebook. 

Duminică frumoasă tuturor și succes în meșteritul construcțiilor cu tuburi. 

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator viobio

Încă doua preamplificatoare

VTA-4SMM 

Unu cu două intrari phono MM și două de linie, celalalt  ( cel cu lateralele de lemn) cu trei intrari phono MM și trei intrari de linie. 

https://postimg.cc/gallery/fJcHn9Z

Editat de Marian
Incearca totusi sa te lipsesti de link-uri catre alte forumuri.
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Nimeni nu s-a putut loga cu vechile date deoarece Vasile a resetat parolele la tot forumul ( pana si pe a lui ), asta in urma aparitiei repetate a acelor topicuri spam de la Humulin si alt 2 utilizatori ( parca ).

Nu trebui decat sa ai acces la mail-ul cu care inregistrasei contul folosit pana ieri, parola se poate reseta foarte usor apoi.

Link spre comentariu
7 hours ago, viobio1 said:

Nu am putut să mă loghez cu vechile date..... așa că mi-am făcut alt cont cu id viobio1

Tuica ai? :57

Uite ce scrie Vasile:

Ca si clone sunt priviti cei cu probleme de comportament, un user de treaba nu a fost privit "ca clona" niciodata indiferent ca si-a facut alt cont din diverse motive. 

Cei care demostreaza( 1 litru de tuica pe adresa mea de sub avatar) ca sunt ei si cei vechi pot sa le dau conturile inapoi cu tot ca au uitat adresa de email 

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

La lampile din driver ai pus LED in soclu? (m-am uitat pe celalat topic unde ai pus poza de sub capota si nu-mi pot da seama)

E clar ca aspectul dat de luminile portocalii-rosii + albastre este deosebit. Ce te faci daca de acum inainte iti vin comenzi care vor si lumina albastra la finale? :57

Editat de merck
Link spre comentariu

Trafurile sunt Hammond si alea sunt piulitele cu care vin din fabrica. In plus, nu se umbla la acele piulite!!! Ele sunt stranse la un anumit cuplu pentru a fi acordate pe o anumita armonica! Dureaza o ora si ceva pana acordezi traful din acele piulite! Connaisseurii stiu despre (cine) ce vorbesc! :57

M-am lamurit intre timp cu ledurile din socluri:

Capture-d-e-cran-2021-09-01-a-08-46-40.p

Link spre comentariu
Acum 13 minute, viobio1 a spus:

Finalele nu au nici un led sub socluri, albastrul....... este "norul" despre care s-a bătut câmpii multe pagini pe forum, apare datorită....... găsiți voi explicația, eu nu îmi mai pierd timpul să explic de ce...... 

Stiu si de aceea te-am intrebat:

Citat

Ce te faci daca de acum inainte iti vin comenzi care vor si lumina albastra la finale?

O sa vina omu' la tine, ii faci amplificatorul si cand vede ca nu are lumina albastra la finale o sa-ti spuna: dom'le esti nul! Unde-i lumina albastra de la finale? Ce-ai facut cu ea? :rade:

Parca vad ca treci pe EL84 :85.

P.S. Eu nu-s ipocrit, recunosc ca arata mai bine cu lumina (led-uri). McIntosch cu verdele ala arata bestial!

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 47 minute, viobio1 a spus:

Am pus ț poze cu ce construiesc, de ce nu vă inspirați din ele? 

Pe toate le am salvate, ma uit la ele, dar...nu-mi iese. S-ar parea ca experienta de la circuitele imprimate nu e buna! Sau, mai rau ma incurca!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări