Усилитель Postat Noiembrie 25, 2020 Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 Verdele a fost prima culoare folosita pe circuite imprimate. Inainte a fost "natur". Parerea mea este, culoarea nu conteaza, piesele sunt de calitate, reglajele vor cizela parametrii, sunetele vor fi cum trebuie, rezultatul conteaza. Oricum, ascultatorul vrea cel mai bun sunet, nu-l intereseaza culoarea pcb. ( nici nu cred ca o sa-l vada.....) Link spre comentariu
DANO Postat Noiembrie 25, 2020 Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 Dacă pcb-ul e alb are un răspuns foarte în frecventa ;) testat de mine Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 25, 2020 Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 Acum 7 ore, Liviu.Mihaiu a spus: O remarca de necunoscator: Parca acea culoare verde a cablajului nu-si are locul in acest amplif. cu tuburi. Bine că ai spus că ești necunoscător, mă speriasem...... credeam că mă întrebi ceva.... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 25, 2020 Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 Cablajele pe alb sau negru, care au și traseele vopsite în aceasi culoare au marele dezavantaj că nu poți vedea prin transparență traseele de cablaj imprimat. Eu le prefer pe cele făcute pe sticlostatitex old school, trasee fără vopsea pe ele doar stanate, ce mă mai enervează...... pad-uri de lipire pe ambele fețe ale cablajului imprimat, înțeleg să lași acele pad-uri dacă ai trasee pe ambele fețe și prin anumite pas-uri să faci conexiunea între anumite trasee...... dar când nu ai decât o față cu trasee...... Din câte știu softul cu care se desenează știe să excludă pad-uri.... este o modă acum să lași pe ambele fețe. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 25, 2020 Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 Hai ca Liviu, aceasta clona a unui fost scandalagiu, a reusit sa aprinda putin discutiile ca nu ii place lui culoarea si voi ia-ti dat apa la moara Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 25, 2020 Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 1 hour ago, viobio said: Din câte știu softul cu care se desenează știe să excludă pad-uri.... este o modă acum să lași pe ambele fețe. Eagle le lasa automat pe ambele parti, nu e chiar moda cat asa se poate. Poate alte softuri stiu altfel. Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 (editat) Ei sa stiti ca taman culoarea cablajului este chestia cea mai esentiala, importanta si de insemnatate, intr-un amplificator, nu tipul de reglaje, dispunerea blocurilor functionale, a pieselor mari si a traseelor de semnal si masa. Cu sau fara verde, frumoasa realizare!!! De sunet, nu-mi fac griji! Editat Noiembrie 26, 2020 de icar Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 (editat) Finish https://postimg.cc/gallery/86yc9kd 15w pe canal, măsurați pe sarcină de 8 ohmi la 1000hz THD 0,7% la 15w sinus nelimitat, 1000hz. Aici sunt schemele https://postimg.cc/gallery/ZT7d6gB/726e1177 Editat Noiembrie 26, 2020 de viobio Link spre comentariu
PlutothePup Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 1 hour ago, viobio said: 15w pe canal, măsurați pe sarcină de 8 ohmi la 1000hz THD 0,7% la 15w sinus nelimitat, 1000hz. La acești parametrii avem un aplificator demn de invidiat, numai bun pentru audiție! Vă felicit dl. Viorel! Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Acum 4 ore, viobio a spus: 15w pe canal, măsurați pe sarcină de 8 ohmi la 1000hz THD 0,7% la 15w sinus nelimitat, 1000hz. Ce ziceam mai sus, ca de sunet nu-mi fac griji! Toata stima. Am si o intrebare, balansul il obtineti din preamplificator? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Interesanta si simpla schema defazorului (cel putin pentru mine ca necunoscoator in ale tuburilor). @viobioai putea te rog sa faci o poza la osciloscop cu semnalele din anozii lui ECC82 ? (daca permite osciloscopul doua intrari). Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Acum 36 minute, Liviu.Mihaiu a spus: Interesanta si simpla schema defazorului (cel putin pentru mine ca necunoscoator in ale tuburilor). @viobioai putea te rog sa faci o poza la osciloscop cu semnalele din anozii lui ECC82 ? (daca permite osciloscopul doua intrari). Daca la iesirea amplicatorului THD sunt 0,7% distorsiunile pe cei doi anozi ai tubului ECC82 vor fi cu cateva ordine mai mici deci complet inutila vizualizarea cu osciloscopul Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 (editat) @popa marius Era o curiozitate venita din cauza simplitatii acestei scheme de defazare. Nu am posibilitatea sa testez. De accea am rugat pe realizator cu ceva poze. LE: evident ca daca l-a asamblat n-o sa stea acum sa-l intoarca cu cracii in sus ca sa-mi satisfaca mie curiozitatile. Editat Noiembrie 26, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 ECC82 e un tub foarte bun si in rol de defazor, si driver, interesant ca se foloseste destul de putin, cu toate ca e mai accesibil la pret decat 83. Si eu am Hameg 203, dual spot, sunt reusite, fiind fabricate prin 1986...... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 L-am închis, nu îl mai desfac acum, "cauza" distorsiunilor mici este acel semireglabil din anozii defazorului și un reglaj al curentului prin tuburile finale........ cât mai "adecvat". Partea de atac este arhicunoscută și folosită de foarte mulți producători de amplificatoare., nimic nou. Acum 6 ore, viobio a spus: Finish https://postimg.cc/gallery/86yc9kd 15w pe canal, măsurați pe sarcină de 8 ohmi la 1000hz THD 0,7% la 15w sinus nelimitat, 1000hz. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum