gheo23 Postat Septembrie 25, 2020 Partajează Postat Septembrie 25, 2020 << Prostia se plătește.>> Foarte adevarat ! Si informatia se plateste de asemenea. Exista google gratis.De ce nu incercati sa cautati ceva referitor la ce am spus.Asta daca nu cunosteti deja ! Am vazut realizari ale dvs. care mi-au placut si nu cred ca nu cunoasteti clasele de functionare ale unui dispozitiv electronic activ, indiferent cu ce material ar fi construit! Matematica este aceeasi si in vid, si in semiconductori , nu ? Off toppic. De ce onor moderator nu pot edita continutul? O greseala de ortografie de exemplu. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 25, 2020 Partajează Postat Septembrie 25, 2020 (editat) Există o perioadă de timp în care se poate edita, după aceea nu se mai poate.E bine să verifici cu atenţie ce scrii, înainte de a apăsa butonul ,,Trimite răspuns,,....sau măcar în termen de 10-20 de minute îţi verifici postarea, ca s-o mai poţi edita. Editat Septembrie 25, 2020 de validae Editare text Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 25, 2020 Partajează Postat Septembrie 25, 2020 (editat) Ai sus 3 puncte si daca apesi, ai optiunea Edit. P.S. Am putut reedita la 55 de minute dupa ce am postat. Editat Septembrie 25, 2020 de merck Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 25, 2020 Partajează Postat Septembrie 25, 2020 E posibil ca unele opţiuni să fie alterate, se observă că s-a mai umblat la platformă.De obicei se lasă şi cu unele erori sau ,,bug-uri,, eu nu pot vedea ce vedeţi voi la consola personală, doar Vasile poate corecta acele erori.Recomand să anunţaţi aceste erori la Sugestii şi reclamaţii. Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 25, 2020 Partajează Postat Septembrie 25, 2020 In acest moment, functia EDIT nu mai exista. Exista doar CITEAZA. Link spre comentariu
Defro Postat Septembrie 25, 2020 Partajează Postat Septembrie 25, 2020 (editat) Exista. Editat Septembrie 25, 2020 de Defro Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 25, 2020 Partajează Postat Septembrie 25, 2020 Acum un minut Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 (editat) De joacă, acum câțiva ani am probat o asemenea schemă, cu autodefazare, din păcate sunetul nu este ce trebuie, cam fuge faza la frecvențele sub 200hz. Eu am făcut proba cu 6P14P. Chiar am făcut un asemenea amp.... pentru chitară, cu ECL86, acolo etajul final își face treaba, pentru că nu trebuie fidelitate http://diyaudioprojects.com/Tubes/5751-KT88-Tube-Amp-Kit/ https://forums.rgc.ro/topic/55633-aplificator-8w-cu-1xecc832xecl86/ Editat Septembrie 26, 2020 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 30, 2020 Partajează Postat Septembrie 30, 2020 (editat) Lucrez la ceva nou..... dar vechi pentru că l-am mai făcut. https://postimg.cc/xXv71zVK/2e31de50 Schema este aici O să fac schema cu modificările aduse de mine, filamentele tuburilor EL34 vor fi în curent alternativ, filamentele tuburilor ECC83/12AX7 vor fi în curent continuu. Acesta va fi transformatorul de alimentare https://www.tube-town.net/ttstore/tt-slo100-soldano-style-powertransformer.html Editat Septembrie 30, 2020 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 10, 2020 Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Finish https://postimg.cc/gallery/1R2KrVV Link spre comentariu
gheo23 Postat Octombrie 11, 2020 Partajează Postat Octombrie 11, 2020 O suta si cat ? Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 11, 2020 Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Da , frumos lucrat , aerisit , se vede experienta in "domeniu"... Foerte bun si traful de alimentare , are prize la mijloc pt filamente , "amperaj "destul... si pretul este super , pacat ca transportul costa cam mult in Ro,daca am vazut bine pe site cam 25 euro... ( cam in cit timp l-au livrat de la comanda ? ) Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 11, 2020 Partajează Postat Octombrie 11, 2020 (editat) Acum 1 oră, Усилитель a spus: Da , frumos lucrat , aerisit , se vede experienta in "domeniu"... Foerte bun si traful de alimentare , are prize la mijloc pt filamente , "amperaj "destul... si pretul este super , pacat ca transportul costa cam mult in Ro,daca am vazut bine pe site cam 25 euro... ( cam in cit timp l-au livrat de la comanda ? ) Pentru 24kg, curier internațional, prețul este foarte bun, în patru... cinci zile fac livrarea la ușă. 4XEL34 TAD 2XECC83 Brimar ( cumpărate tit din UK, cutie de 100buc) Acum 3 ore, gheo23 a spus: O suta si cat ? Cred că 122 sau 123... am pierdut numărătoarea. Editat Octombrie 11, 2020 de viobio Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 11, 2020 Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Frumos realizat. Ma insel eu sau firele la filamente nu sunt rasucite? Link spre comentariu
Defro Postat Octombrie 11, 2020 Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Alea in CC nu, celelalte, de la finale, da. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum