icar Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Aha, buna idee! Merci Maresale! Uite asa mai invata omul cite ceva! Link spre comentariu
VIOTUBEAMP Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Azi am încercat să mă loghez, cu toate că niciodată nu trebuia să mă loghez când intram pe forum, dacă când apasam icoana de logare îmi apărea ca utilizator inexistent. Intreb, mi-a șters cineva contul Faust2018? Mi-am făcut alt id VIOTUBEAMP. Link spre comentariu
VIOTUBEAMP Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Asta îmi apare când vreau să mă loghez cu Faust2018 Link spre comentariu
VIOTUBEAMP Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 (editat) Acum 9 ore, Vasile a spus: Cred ca am facut o prostie... Undeva Faust a cerut unirea cu contul vechi dar se pare ca din ceva eroare a scriptului doar am activat cotul vechi Viobio si am sters pe cel nou :( imi pare rau dar nu mai am cum sa recuperez.... Nu stiu daca mesajele private si atasamentele s-au unit sau nu, chestie de rahat :( Asa se intampla daca vrei sa faci ceva "bine" ajungi sa faci rau Auuu... Acum am văzut... Nu este nici un deranj pentru mine, se mai întâmplă, mulțumesc pentru intenție. Eu doream doar schimbarea id în vechiul viobio. Edit validae: Nu am avut altă posibilitate de a bloca/elimina acest cont în plus. O va face probabil @Vasile ulterior... Editat Iunie 18, 2020 de validae Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 (editat) Acum 5 ore, Vasile a spus: Cred ca am facut o prostie... Undeva Faust a cerut unirea cu contul vechi dar se pare ca din ceva eroare a scriptului doar am activat cotul vechi Viobio si am sters pe cel nou :( imi pare rau dar nu mai am cum sa recuperez.... Nu stiu daca mesajele private si atasamentele s-au unit sau nu, chestie de rahat :( Asa se intampla daca vrei sa faci ceva "bine" ajungi sa faci rau Multumesc. Te rog să ștergi contul cu id VIOTUBEAMP, intrasem în panică și mi-am făcut alt cont. Nu mă puteam loga cu Faust2018, nu citisem ce ai făcut. De pe contul VIOTUBEAMP vor apărea niște postări care trebuiesc aprobate, sa le ștergi și pe alea. Cu greu m-am logat și cu viobio, pentru că uitasem parola pe care o aveam. Editat Iunie 18, 2020 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Acum 6 ore, icar a spus: E nasol, dar se mai intimpla. Partea civilizata, e ca oamenii au inteles rapid si si-au asumat defectul, dind altul la schimb. Pe cel vechi probabil trebuie sa-l returnezi, nu? Daca nu e cu suparare si nu maninca mult timp, se poate o explicatie pentru montajul cu diodele legate antiparalel? Inteleg ca vin montate intre masa sasiulyi si minusul condensatorului de filtraj din redresor. Rezistentele " antiprost", ce sunt, ca nu ma prind? " Hallo, I am sorry for the problem. Unfortunately we have no more transformers of that kind in the warehouse. They should be available again in ca. 3 weeks. Should I send you a replacement when the transformer is available again ? Kind regards, Dirk" " Thank you for your understanding. We ship a replacement right after we got the next batch of transformers. Best regards, Dirk" Jos pălăria! Nu trebuie să returnez transformatorul defect, doar trebuie să aștept cam trei săptămâni, pentru că nu îl au pe stoc. Am mai primit un mail, unde spun că sunt cel mai mare client al lor din România. Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 26 minutes ago, viobio said: Am mai primit un mail, unde spun că sunt cel mai mare client al lor din România. Desigur ca sa bazeaza pe volumul de cumparaturi. Sper ca nu pe poza de pe Facebook . Domn esti cu mine, domn sunt cu tine! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Acum 44 minute, Thunderer a spus: Desigur ca sa bazeaza pe volumul de cumparaturi. Sper ca nu pe poza de pe Facebook . Domn esti cu mine, domn sunt cu tine! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 La 18.06.2020 la 21:58, viobio a spus: " Hallo, I am sorry for the problem. Unfortunately we have no more transformers of that kind in the warehouse. They should be available again in ca. 3 weeks. Should I send you a replacement when the transformer is available again ? Kind regards, Dirk" " Thank you for your understanding. We ship a replacement right after we got the next batch of transformers. Best regards, Dirk" Jos pălăria! Nu trebuie să returnez transformatorul defect, doar trebuie să aștept cam trei săptămâni, pentru că nu îl au pe stoc. Am mai primit un mail, unde spun că sunt cel mai mare client al lor din România. Finish. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 (editat) Am mai făcut unu..... Văd că nu mai pot atașa poze, le găsiți în link 2x30w 1XECC82 Tesla 2X6060 Brimar ( am cumpărat din UK 100buc, din stocurile RAF) 4XKT88 Electroharmonix https://postimg.cc/nCQWq3j3 https://postimg.cc/mzDXkjWN Editat Septembrie 22, 2020 de viobio Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Foarte calitativ, KT88 * merge/ai place * super in regim UL, cred ca se aude foarte calitativ, iar 6060 este un tub fantastic, mare bulan sa pui mana pe cateva, dara 100.....schema fara complicatii inutile si cu posibilitati de reglaj, garantie ca *treaba* merge bine..... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 23, 2020 Partajează Postat Septembrie 23, 2020 (editat) Acum 8 ore, Усилитель a spus: Foarte calitativ, KT88 * merge/ai place * super in regim UL, cred ca se aude foarte calitativ, iar 6060 este un tub fantastic, mare bulan sa pui mana pe cateva, dara 100.....schema fara complicatii inutile si cu posibilitati de reglaj, garantie ca *treaba* merge bine..... "bulanul" nu a fost tocmai ieftin, mai ales că trebuia să cumpăr toată cutia de 100buc, oricum eu cumpăr cantități când am ocazia, am cumpărat cu 23 pounds / buc. Uite cu cât se vând în România https://www.avmall.ro/detalii/lampa-nos-tub-brimar-6060-cv4024.html?gclid=CjwKCAjwwab7BRBAEiwAapqpTJGdufoOCaJrH7QbF5pvLJbcM5nAR6enUVwdzzvlFXrLyLbHbCWUjxoCLYEQAvD_BwE, bine...... nici nu le au pe stoc Editat Septembrie 23, 2020 de viobio Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 23, 2020 Partajează Postat Septembrie 23, 2020 Acum 16 ore, viobio a spus: Am mai făcut unu.... Sa va traiasca! Constructia arata meserias, de cum se aude, nu-mi pun probleme! Link spre comentariu
DANO Postat Septembrie 24, 2020 Partajează Postat Septembrie 24, 2020 Am mai întrebat pe undeva și nu am primit nici un răspuns asa ca mai întreb și aicea, lipitor de piese fiind mai am câte-o curiozitate și eu din când în când. Ce face acest amplificator sa scoată cei 30W în clasa A? Cum funcționează pt a face asta? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 24, 2020 Partajează Postat Septembrie 24, 2020 (editat) Amplificatorul arată bine, negreșit funcționează bine. Hammond 1650R Raa 5K. Chestiune cu iz comercial "PP, clasă A, UL 2x30w 4/8 ohmi" (cam mică sarcina anod-anod pentru 30W în A). Evident se poate vizualiza modulația de curent în catod tuburi finale KT88. LE Sincer, în oferta Hammond nu găsim un OT adecvat pentru a echipa un etaj final push-pull KT88 în clasa A. Editat Septembrie 24, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum