Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIOTUBEAMP

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Același amplificator făcut pe o baretă de 40cm vs două pălești de cablaje imprimate .

IMG_20190311_170846.jpg

Cote tuburi_0t.jpg

Mulțumesc pentru like mareșale , esti de treabă și ți-ai facut damblaua și azi :rade:

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Uitasem ....asta pentru DANO și alții , chiar dacă eu nu sunt pe unele grupuri fb , inclusiv pe al tău , tot sunt pe acolo , de pe conturile altora , o mulțime mi-au pus la dispoziție conturile lor sau imi trimit print screen cu noutățile .De pe unele grupuri am plecat singur , de pe unele am fost exclus  pentru că am demontat dumele unor " guri "  :85 , cu argumente .

" Gurii " nu postează pe aici bazaconiile de pe acele grupuri pline de carne de tun , de ce ? Pai pe aici mai sunt si unii care știu cu tuburile  și ......le pot da peste botic .

Stați pe aproape , mâine pun ceva pe aici , zic eu interesant , primit de pe un grup plin de coruri de bocitoare lipitoare de piese pe plăci .

Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 1 minut, Dan85 a spus:

Duminica iti trimit retrospectiva saptamanii. :rade:

M-au blocat si pe mine pe unele grupuri elitiste si mercantile, ca doar asta le e menirea, altceva, ciuciu. Mai copiam si eu cate un proiect :26

Copiai la mâna a doua , copiai după copiaci :reytre

Lasă că are Mandea conturi berechet , le mulțumesc pe această cale celor care mi-au pus la dispoziție conturile lor .

Link spre comentariu

Eu nu am nici un grup pe Facebook, am avut. Lam lăsat la ati. Din partea mea întra cu ce cont vrei pe ele chiar nu ma interesează. Dacă vreau sa zic ceva o zic oriunde pe orice grup, forum etc. Din ce am vazut pana acuma pe grupurile și forumurile românești eu nu pierd absolut nimic dacă ma exclude cineva de undeva. 

Link spre comentariu
34 minutes ago, Faust2018 said:

Copiai la mâna a doua , copiai după copiaci :reytre

La urma urmei ce faci tu ii asa nou? mai reinventezi roata? Doar pui în practica ce alți au descoperit cu vreo 50ani în urma și mai dai puțin cu pila pe deasupra :aplauze:aplauze:aplauze

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio
La 24.05.2019 la 20:02, Faust2018 a spus:

Proiectul  68 

Este un alt coșciug:mort  ( drepturile de autor sunt ale lui DANO :ewryt45w) PP UL , cu 2XECC82&2XECC83&4XEL34  .

Mai am de facut 16 amplificatoare  ,sunt incepute , in diferite stadii , la cele mai multe nu am transformatoarele de iesire si alimentare ( sunt pe drum ) , la zece nu am carcasele , se lucrează la ele .

Desenul pe negru este sasiul desfășurat pentru o serie de 10 amplificatoare , sunt pentru un scoțian pasionat de fantome si coșciuge de " fer " cu laterale de lemn  și tuburi KT88 , in cosciugele alea bag cablajele imprimate care se văd intr-o poză . 

Acum 15 minute am mai livrat un amp ,ala din fața cabinetului Crate , sunt in bunker acum .

O să termin si acel SE cu KT120 cand  o să am timp pentru el , de ce nu l-am terminat ? Păi il fac pentru mine , cu toate că eu nu sunt fan SE , il fac așa .....de chiki .

Mai repar , mai modific , mă dau cu avionul ......am ce face , că nu stau numai in atelier .

Mareșale , bagă un like , că nu ți-ai facut norma pe ziua de azi :85.

P68 F.jpg

IMG_20190524_192627.jpg

IMG_20190524_192706.jpg

IMG_20190524_192524.jpg

IMG_20190524_192400.jpg

IMG_20190524_192613.jpg

received_462311321180178o.jpg

Astăzi va fi gata si proiectul 68 , mai am de făcut conexiunile intre soclurile tuburilor si bareta cu piese .

IMG_20190607_164631o.jpg

IMG_20190607_164654.jpg

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 27 minute, Dan85 a spus:

Totul este atat de frumos... :dffe

Dă mă si tu un like , dacă nu dai tu ....... dă maresaldeflota , că " e veața lui laikul " :57

Link spre comentariu

O să dau eu..., dacă nu e cu supărare. Mi-am amintit ramele și sertarele cu zeci și sute de tuburi, căldură și mirosul de lacuri, bobinaje, rezistente de putere..., nu dispărea niciodată, nici cu ușa cabinelor de la stații deschisa. În fine... 

Link spre comentariu
Vizitator viobio
La 08.06.2019 la 8:24, Faust2018 a spus:

Astăzi va fi gata si proiectul 68 , mai am de făcut conexiunile intre soclurile tuburilor si bareta cu piese .

IMG_20190607_164631o.jpg

IMG_20190607_164654.jpg

16V RMS ,1000Hz , 8 ohmi 

THD 0,38% la puterea maximă de 32w/8 ohmi  , 1000hz .

Ia+Ig2 EL34 60mA 

Ua 45OV 

Finish .

IMG_20190610_182518.jpg

IMG_20190610_181926.jpg

IMG_20190610_171557.jpg

IMG_20190610_171549.jpg

Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator viobio
La 08.06.2019 la 8:24, Faust2018 a spus:

IMG_20190607_164631o.jpg

IMG_20190607_164654.jpg

Mă mir că nu a observat nimeni că pe schemă este o greșeală, am desenat un condensator aiurea. 

Link spre comentariu

Ma rog se mai întâmplă, unii cauta nod în papură vase de contrabandă și altele și poate de aia nu au văzut, unii însă leagă boxe de 6 ohmi la 8 ohmi deși au proiectat traful și pentru 8 și zic ca merge... din pățanii personale :rade:

Link spre comentariu
1 oră în urmă, mishulink a spus:

Ai pus vreo schema pe undeva? Tu ai pus o poză nu o schemă . Dacă existau  şi valori a pieselor , cum spuneam,  mai medita careva la ea. Defapt totul este o poză inclusiv cele două sinusoide nu spun nimic. Ia pune un semnal dreptunghiular la 50 şi la 10k şi atunci mai vedem.

Ce ai prezenntat tu aici e un amplificator fix ...P P,UL,A. class.

O remarca rautaciosa, schema postata are o eroare de desenare a condensatorului de cuplaj din anodul defazorului dar complet nesemnificativa pentru cineva  obisnuit cu amplificatoarele PP iar faptul ca lipsesc valorile pieselor  este de asemenea lipsit de importanta din moment ce proiectarea unui PP este simpla si cum de regula distorsiunile THD  si oscilogramele SQW sint mai bune decat in cazul SE iarasi nu o vad o  problema, daca exista una este modul neelegant de exprimare...

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 1 oră, Barbaro a spus:

A fost si schema ,parca erau doua erori , da nu o mai vad nici eu acum , si nu am vazut nici postarea  de dinnaintea replicii userului "@ mishulink " de luni seara. De altfel in unele topicuri nu inteleg unele discutii din cauza a ceea ce se sterge ,citesc replici care nu au nici o noima ...pentru mine.

P68 F.jpg

Link spre comentariu

Asa  gandesc si eu, domnule Popa Marius ,si referitor la schema proiectului 68 din topic cred ca si eu ,care sant  " lipitor de piese" , as fi in stare sa caut valorile ca doar avem tensiunea anodica data -440v ,si tipul elementelor active ,respectiv tuburi ! :56  mai mult decat suficient ,nu ?

Editat de Barbaro
Link spre comentariu

Are cineva experienta cu trafurile de iesire TOROIDY ce se gasesc la TME atat SE cat si PP ? 

pe hartie arata bine.....

Editat de moldyecc88
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări