Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIOTUBEAMP

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

cu ajutorul lui kosmin227 incerc sa duc la bun sfirsit proiectul kyt-ului cu 2XECF82&2XEL84Cosmin a proiectat un cablaj imprimat ,miine urmeaza sa fac probele cu acest cablajmultumiri :dsaf lui Cosmin pentru ajutorul acordat

Link spre comentariu

Frumos,rapid si practic! :aplauze Felicitari dl.Viorel,in timp ce alti stau la taclale d-ta faci ceva practic,bravo,esti un practician desavarsit. Asteptam si niste sunete cand ai timp sa le pui,stiu ca amplificatorul este pentru chitara,din aceasata cauza cred ca ar fi oportune niste esantioane muzicale redate de acest amplificator. Iti spun ca te invidiez,la modul pozitiv vorbesc,nu stiu cand mai ai timp de asa ceva?!?!?!P.S sunt tare curios cum se va auzi cel cu ECL86 !!!!!,asteptam!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator viobio

sunt pe ultima suta de metri cu un combo de 8W cu 1x6H2P & 2XECL86cutia tot de "Bergenbier 108GX" :ras:daca gasca mea de chitaristi da OK fac si cu acest montaj un Kyt :freaza: cel cu ECF82&EL84 a avut succes

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

un amplificator pentru chitaristul Andrei Rosulescu construit in doar doua zile!un sunet clean incredibil ! acum 30 minute am terminat testele cu trei chitaristiamplificatorul va fi folosit in studio pentru inregistrarea unui album[attachment=0]S.gif[/attachment][attachment=1]A.gif[/attachment][attachment=2]Copy of 000_0115.jpg[/attachment][attachment=3]Copy of 000_0114.jpg[/attachment][attachment=4]Copy of 000_0113.jpg[/attachment]

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Loop-ul in zona de high gain....mi se pare cam ne la locul ei ,cum se comporta o pedala pe siliciu cind "bagi"in dinsa 20-100v rms la intrare? :rade: ai probat si ceva efecte.. :nas:

sigur ca am facut probe ,functioneaza perfect100k din repetorul catodic este pentru privitori nu pentru constructori!! sper ca intelege ti ce vreau sa spun.... constructorii se mai joaca cu semnalul mai spre catod mai spre masa...
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Aaaaa, da inteleg da e cu subinteles trebuia sa pui un * la rezistenta de 100K ,cine stie cunoaste :rade: (acolo e loc de multe combinatii)

pai chiar mura in gura... sa mai si gindim ,altfel unora li se atrofiaza creierul :rade:
Link spre comentariu
Vizitator fane332

Imi cer scuze pentru inoportunare, dar am cateva intrebari fata de varianta cu finalul ECF + 2xEL84- ce diferente de sunet exista in varianta inlocuirii EL84 cu 6P6S- din ce cauza nu se folosesc (in prctica) pentode pentru atacul finalelor 6P** (sovietice) in SE, asa cum sunt prezentate in foile de catalogCu toata stima, va multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări