Vizitator viobio Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 Am primit câteva mesaje private si telefoane cu intrebarea , " de ce nu mai pun valorile componentelor ? " Răspund acum de ce nu mai pun valorile componentelor , unora care mi-au trimis mesaje private sau m-au sunat le-am trimis schema cu valori. 1 pe diferite grupuri fb ( foarte mulți știu că activez pe acest forum ) sau de pe alte forumuri se inspiră din ce fac eu , este frustrant pentru mine să vad ceva copiat de la mine , fără să se aducă macar vorba de mine , bașca că cu unii am schimbat poate zeci de mesaje sau le-am dat indicații cum să imi copieze amplificatoarele . 2 nu am chef să vad amplificatoare la vanzare copiate după ale mele , eu am investit timp , bani , in ce am făcut până acum . 3 in mediul online există un proiect pus la punct de mine si de încă un om inimos , cine are chef să îl facă să caute pe net acel proiect . 4 cine are experiență in lucrul cu tuburi știe ce valori să folosească pentru a face un desen să cânte . Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 Tehnium azi. DonPetru. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 3 hours ago, Faust2018 said: Am primit câteva mesaje private si telefoane cu intrebarea , " de ce nu mai pun valorile componentelor ? " Răspund acum de ce nu mai pun valorile componentelor , unora care mi-au trimis mesaje private sau m-au sunat le-am trimis schema cu valori. 1 pe diferite grupuri fb ( foarte mulți știu că activez pe acest forum ) sau de pe alte forumuri se inspiră din ce fac eu , este frustrant pentru mine să vad ceva copiat de la mine , fără să se aducă macar vorba de mine , bașca că cu unii am schimbat poate zeci de mesaje sau le-am dat indicații cum să imi copieze amplificatoarele . 2 nu am chef să vad amplificatoare la vanzare copiate după ale mele , eu am investit timp , bani , in ce am făcut până acum . 3 in mediul online există un proiect pus la punct de mine si de încă un om inimos , cine are chef să îl facă să caute pe net acel proiect . 4 cine are experiență in lucrul cu tuburi știe ce valori să folosească pentru a face un desen să cânte . Acum poate intelegi si tu, de ce eu, cind faceam module si alte chestii, nu puneam scheme... Spor la treaba! Link spre comentariu
xdanx Postat Martie 17, 2019 Partajează Postat Martie 17, 2019 34 minutes ago, Faust2018 said: de la un desen până la un amp este cale destul de lungă este cale foarte lunga Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 (editat) La 15.03.2019 la 11:22, Faust2018 a spus: Proiectul 67 PP UL , clasă AB . 4XEL34&2XECC82&1XECC83 Pentru că o să folosesc acest transformator de alimentare https://www.tube-town.net/ttstore/Transformer/Power-Transformer/Marshall/TT-Powertransformer-100-Watt-for-Marshall-JCM-800-Plexi::8300.html sunt nevoit iar să stabilizez tensiuea anodică . Transformatoarele de ieșire https://www.tube-town.net/ttstore/Transformer/Outputtransformer/Audio-PP/Hammond-1650P-OUT-OF-STOCK::252.html Alimentarea etajului defazor " este mai altfel " . După cum observați ....filamentele tuburilor ECC83/ECC82 sunt alimentate cu 12,6V cc stabilizat , fără apariția lentă a tensiunii de 12,6V , pe pinul 9 am să montez un circuit care ridică potențialul filamentului față de catod . Tensiunea anodică de 440V apare cu întârziere , fiecare canal are alimentarile anodice separate . La 22.02.2019 la 20:15, Faust2018 a spus: Proiectul 66 Va fi un PP cu ceva wați in clasă _ Schema a fost desenată , nu concepută , eu desenez nu concep , cu posibilitatea de a putea regla curentul prin tuburile finale si balansul curentilor prin cele două tuburi finale . Tuburile folosite sunt : 4XKT88 2XECC83 2xECC83 Cele trei transformatoare vor fi tot marca ..... canadiană . Editat Martie 18, 2019 de viobio Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 (editat) Acum 2 ore, Faust2018 a spus: Scuza-mi intrebarea de novice, ce rol are termistorul pus in paralel pe primarul trafului de alimentare? Editat Martie 18, 2019 de victordascalescu54 Link spre comentariu
cipcirip Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 Salut, ala e un varistor, protectie la supratensiune... Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 Acum 23 minute, cipcirip a spus: Salut, ala e un varistor, protectie la supratensiune... Si alea serie tot varistoare? Link spre comentariu
THOMAS Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 (editat) Simbolurile sund bine reprezentate si ele sunt dupa cum urmeaza: NTC termistor: PTC termistor: varistor: Adevarul este ca nu se vad prea bine pe scheme! Editat Martie 18, 2019 de LMOlimpiu Link spre comentariu
xdanx Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 Am gasit un soft de desenezi mai repede decat cu mana mai ales cand o ai deja si doar mai ajustezi Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 Acum 21 minute, LMOlimpiu a spus: Simbolurile sund bine reprezentate si ele sunt dupa cum urmeaza: NTC termistor: PTC termistor: varistor: Adevarul este ca nu se vad prea bine pe scheme! scuze, n-am fost atent la simboluri......eram enervat cu alte aprecieri de pe forum Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 Acum 8 minute, xdanx a spus: Am gasit un soft de desenezi mai repede decat cu mana mai ales cand o ai deja si doar mai ajustezi Care Soft? Link spre comentariu
xdanx Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 https://ro.proficad.eu/ Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 19, 2019 Partajează Postat Martie 19, 2019 Sursa proiectului 67 Link spre comentariu
xdanx Postat Martie 19, 2019 Partajează Postat Martie 19, 2019 ce condensatori sunt cei axiali si de ce ai pus rezistentele de putere cu scrisul in jos? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum