Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIOTUBEAMP

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Eeeee....ideea cu afisoarele o am de cel putin un an , amplificatorul o sa-l fac pentru mine .

De ce nu folosiți aparate cu ac indicator? Ampliful fiind cu lămpi, ar fi mult mai "acasă" aparatele clasice.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

De ce nu folosiți aparate cu ac indicator? Ampliful fiind cu lămpi, ar fi mult mai "acasă" aparatele clasice.

Nu am asemenea aparate de masura , ocupa si mai mult spatiu decit cele digitale , carcasa va avea un aspect " industrial " sa se potriveasca cu afisoarele digitale .
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

In primul rind multumiri celui care mi-a ridicat suspendarea , oricine ar fi , trebuia sa stau pe bara pina pe 17.09.

Cum planurile nu prea se potrivesc cu realitatea ....am lasat pentru mai tirziu proiectul pe care aveam sa-l fac pentru mine , ce voi construi in scurt timp

Ampul nr 49 ( de fapt sunt 56 Editat de viobio

Link spre comentariu

Reactie negativa la prima trioda si pozitiva la cea de-a doua. Exista un articol interesant pe aceasta tema pe site-ul linear audio.

Fara reactie, schema seamana cu un trigger Schmitt.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Tocmai de asta l-am facut tht.

Totusi m-am lovit de problema: la tme nu au 9240 pe stoc,nici irf540, aia de la miva cat sunt de buni?Cica sunt tot vishay...

Reactie negativa la prima trioda si pozitiva la cea de-a doua. Exista un articol interesant pe aceasta tema pe site-ul linear audio.Fara reactie, schema seamana cu un trigger Schmitt.

post-267413-0-96915200-1517929934_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări