franzm Postat August 19, 2017 Partajează Postat August 19, 2017 (editat) Si cu magneti pe finalele cu fascicul dirijat, sa se miste electronii roata, ca la hora ;-) Editat August 19, 2017 de franzm Link spre comentariu
orgasmo Postat August 19, 2017 Partajează Postat August 19, 2017 Si cel putin un senzor QEPAS http://www.mdpi.com/1424-8220/14/4/6165/htm Link spre comentariu
elm Postat August 20, 2017 Partajează Postat August 20, 2017 Eeeee....ideea cu afisoarele o am de cel putin un an , amplificatorul o sa-l fac pentru mine . De ce nu folosiți aparate cu ac indicator? Ampliful fiind cu lămpi, ar fi mult mai "acasă" aparatele clasice. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 21, 2017 Partajează Postat August 21, 2017 De ce nu folosiți aparate cu ac indicator? Ampliful fiind cu lămpi, ar fi mult mai "acasă" aparatele clasice. Nu am asemenea aparate de masura , ocupa si mai mult spatiu decit cele digitale , carcasa va avea un aspect " industrial " sa se potriveasca cu afisoarele digitale . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 (editat) In primul rind multumiri celui care mi-a ridicat suspendarea , oricine ar fi , trebuia sa stau pe bara pina pe 17.09. Cum planurile nu prea se potrivesc cu realitatea ....am lasat pentru mai tirziu proiectul pe care aveam sa-l fac pentru mine , ce voi construi in scurt timp Ampul nr 49 ( de fapt sunt 56 Editat Septembrie 11, 2017 de viobio Link spre comentariu
imreberes Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Are vreun rol introducere feedbackului la ambele triode, nu numai la una-cum sunt eu obisnuit ? Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Si eu ma intrebam acelasi lucru ... n-am mai vazut scheme cu feedback aplicat (si) etajului defazor . Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Reactie negativa la prima trioda si pozitiva la cea de-a doua. Exista un articol interesant pe aceasta tema pe site-ul linear audio. Fara reactie, schema seamana cu un trigger Schmitt. Link spre comentariu
BibanuBibi Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Tocmai de asta l-am facut tht. Totusi m-am lovit de problema: la tme nu au 9240 pe stoc,nici irf540, aia de la miva cat sunt de buni?Cica sunt tot vishay... Reactie negativa la prima trioda si pozitiva la cea de-a doua. Exista un articol interesant pe aceasta tema pe site-ul linear audio.Fara reactie, schema seamana cu un trigger Schmitt. Link spre comentariu
BibanuBibi Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 Pentru colegul/userul bubuioc , contul cu id viobio este banat , ai aici dovada , este inactiv . Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 19, 2018 Administratori Partajează Postat Martie 19, 2018 Asa este, contul este banat din aceasta cauza Link spre comentariu
BibanuBibi Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Citat Paște Fericit să aveți lingă cei dragi! Cam asta am făcut eu în ultima lună VIOTUBEAMP ( viobio) Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Foarte frumos! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Link spre comentariu
THOMAS Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Felicitari,realizari frumoase in stil profesional! Sarbatori fericite si la mai multe! Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Se pare ca sigla clasica cu aripi a fost schimbata , in favoarea uneia cu o lampa grasa stilizata . O fi vorba de o rebranduire ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum