Vizitator viobio Postat August 14, 2016 Partajează Postat August 14, 2016 (editat) Reginele sunt ECC 807, sau ECC808 special concepute pentru aceste semnale AF foarte mici.Dar cine are aşa ceva?Am eu ECC808 si E283CC ambele modele Telefunken,in ampul 45 am pus o pereche de E283CC.Ca fapt divers,in preul EAR834P am facut probe si cu ECC808 ,rezultatul sonic a fost mai bun cu ECC83 Telefunken.Daca vrei sa faci ceva bun ,ca doar este pentru tine,nu saracesti cu 150..200euro. http://m.ebay.ca/sch/i.html?_nkw=ECC808&isNewKw=1&mfs=GOCLK&acimp=0&_trksid=p2053742.m2428.l1313.TR3.TRC2.Xecc808&sqp=ecc808Parerile personale intotdeauna sunt subiective. Editat August 14, 2016 de viobio Link spre comentariu
gedd Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 din pacate nu se vad prea bine valorile pieselor....daca se poate o varianta mai clara ar fi ideal... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 din pacate nu se vad prea bine valorile pieselor....daca se poate o varianta mai clara ar fi ideal...Intra aici daca ai cont http://www.pentodaforum.ro/viewtopic.php?f=20&t=75 aici are definitie mare sau lasa o adresa de mail si o trimit pe mail,cind ajung acasa. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 (editat) Off topic ,cu riscul de a fi suspendat 9 zile.Scriu aici ,un fel de drept la replica,pentru a demonta neadevaruri legate de persoana mea,am ales sa scriu aici pentru ca aici postez cel mai des.In ultimul timp a fost lansata minciuna ca userul <zal> ar lucra pentru mine sau ca am angajati care imi fac diferite aparate electronice,cel care a lansat aceasta minciuna este DjLeco,rastalmacind ce am scris eu cindva,apoi minciuna a fost raspindita de . . & clonele lui ,romicap,Mircea Crisan.Va anunt ca <zal> sau alt coleg de forum nu lucreaza pentru mine,nu este angajatul meu.Am colaborari dese cu dl Lazaroiu ( transformatoare de iesire,socuri de filtraj) si cristinel_bm (sasie,carcase) .Cu <zal> sunt prieten,ne vedem cam o data pe saptamina,asta nu inseamna ca el lucreaza pentru mine.Daca un coleg de forum va fi angajatul/partenerul meu,va voi anunta eu. Editat August 22, 2016 de viobio Link spre comentariu
romicap Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 (editat) viobio@ citez , ,, apoi minciuna a fost raspindita de . . & clonele lui ,romicap,Mircea Crisan. ,, Se pare ca stai prost cu nervii ! Eu nu am nici o clona si nici nu ma intereseaza sa umblu cu magarii de astea . Cand am ceva de spus , spun atat tie cat si cui vrei tu ,in fata ! Controleaza`te si nu mai face afirmatii fara temei . Daca vrei sa vorbim despre clone , vorbim cand vrei tu dar fii sigur ca nu`ti va fi pe plac discutia .... . . ti`a pus`o pentru ca i`ai vandut lampi naspa ...ca de altminteri si mie ! Eu m`am abtinut considerand ca ai gresit , pana cand ai devenit obraznic ... sunt comvins ca stii la ce ma refer . Editat August 22, 2016 de romicap Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 (editat) romicap,vezi ca dupa "clonele lui " este o virgula,ma refeream la clonele lui N.C., nu la clonele tale ,in sfirsit...si la peste 50 de ani poti invata sa citesti un text.Cum se face ca tocmai la voi au ajuns tuburi defecte ? Ma cam indoiesc de asta.O sa-ti trimit citeva 6P6C ,numai sa le ridici de la posta,nu te sinchisi cu adresa ,stiu adresa ta. Editat August 22, 2016 de viobio Link spre comentariu
romicap Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Nu te mai stradui , am tot ce`mi trebuie. Pe mine nu m`a deranjat un tub defect ci gesturile ulterioare, adica aruncatul cu noroi si reaua vointa pe care eu n`am reusit niciodata sa le pricep... Incearca si evita sa ma mai introduci in discutiile tale . Multumesc in avans . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Nu te mai stradui , am tot ce`mi trebuie. Pe mine nu m`a deranjat un tub defect ci gesturile ulterioare, adica aruncatul cu noroi si reaua vointa pe care eu n`am reusit niciodata sa le pricep... Incearca si evita sa ma mai introduci in discutiile tale . Multumesc in avans .Eu o sa ma tin de cuvint ,nu vreau sa mai am polemici cu tine.Totusi te intreb ceva ,de ce ai raspindit acea minciuna ? Link spre comentariu
romicap Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 (editat) Nu stiu despre ce minciuni vorbesti . Ca idee insa , de regula cei mai buni prieteni te mananca de galben asa cum ma mananca si pe mine ! Noi nu suntem prieteni ... PS Cand cineva iti spune despre mine de rau asa face si cand vorbeste cu mine , adica te vorbeste de rau ! Eu am inteles demult ca asemenea specimene, care duc vorba de colo- colo nu sunt tefere , deci , nu le mai bag in seama ! Editat August 22, 2016 de romicap Link spre comentariu
gedd Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 un mic update la preamplificatorul pentru doza MM cu 6H2P-EV SI 6N1P-EV....am reusit sa fac rost de 2 bucati CCa Siemens cu pini auriti sau E88CC...astea sunt pentru varianta cealalta de preamplificator...in varianta cu tuburi europene nu am inteles totusi ce cauta rezistenta aia de 5.6Mohm intre anod si grila lui ECC81... alte poze... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 (editat) un mic update la preamplificatorul pentru doza MM cu 6H2P-EV SI 6N1P-EV....am reusit sa fac rost de 2 bucati CCa Siemens cu pini auriti sau E88CC...astea sunt pentru varianta cealalta de preamplificator...in varianta cu tuburi europene nu am inteles totusi ce cauta rezistenta aia de 5.6Mohm intre anod si grila lui ECC81...alte poze...Stiu ca faci simulari,fa o simulare cu rezistenta de 5M6 si fara,o sa afli singur raspunsul.Amplificatorul nr 46.Ce am de gind sa fac ,un PP clasa AB ,cu doua intrari ,una de linie si una pentru pick-up dotat cu doza MM.Vreau sa folosesc exclusiv tuburi rusesti,6H2P-EV si 6P14P-EV.Schemele sunt doar niste ciorne,poate voi aduce modificari .Voi incepe cu o testare pe masa ,a preului pentru doza MM,daca livreaza semnal prea mic voi mai adauga un etaj de amplificare ,urmat de un repetor catodic,o premiera pentru mine este folosirea lui 6H2P-EV in locul tuburilor ECC83/12AX7,sunt foarte curios de rezultatul sonic.Nici schema etajului final nu este batuta in cuie,transformatoarele de iesire sunt UL,cu prize la 20% si 43% ,voi face teste cu EL84 si la final cu 6P14P-EV ,se spune ca cele doua tuburi sunt similare ,voi vedea cit de similare sunt.Pentru EL84 o sa folosesc datele de la Mullard,ce zic acestea despre acest tub,pentru clasa AB ,UL.Raa 8KUa 300VUg2 300VRk 2X270 ohmiprize UL ,la 20% ,P 15,4W/1.17% THD.prize UL ,la 43% ,P 11W/0.7% THD.La acest amp ma intereseaza distorsiuni cit mai mici,in detrimentul puterii.O sa fac si un test ,cu tuburile finale avind negativare fixa ,curent de repaos 22mA ,prin fiecare tub final,vreau sa le dovedesc unora cum NU SE OBTIN 17W /4% THD ,cu Ua 300V si Raa 8K.Doar test ! Varianta definitiva a amificatorului va fi UL.Cind ajung acasa,voi pune linkuri cu schemele la definitie mai mare,acum sunt pe telefon.A sosit si carcasa ,fiind un unicat este executata tot de colegul cristinel_bm,am cu el o colaborare excelenta.Pe sasiu sunt doua capace ,cea din stinga va acoperi toroidalul de alimentare ( comandat in buna traditie la Petra Iasi) ,sub capacul din dreapta vor fi amplasate trei tuburi care sunt folosite in preul MM.Transformatoarele de iesire L.M.O.- Lazaroiu,vor fi la vedere intre cele doua capace. Editat Septembrie 3, 2016 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 un mic update la preamplificatorul pentru doza MM cu 6H2P-EV SI 6N1P-EV....am reusit sa fac rost de 2 bucati CCa Siemens cu pini auriti sau E88CC...astea sunt pentru varianta cealalta de preamplificator...in varianta cu tuburi europene nu am inteles totusi ce cauta rezistenta aia de 5.6Mohm intre anod si grila lui ECC81... alte poze... gedd, lucrezi foarte elegant, apreciez, felicitari ! Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Multumesc,sper ca din felul in care am proiectat cablajul se observa lipsa buclei de masa,practic masa montajului este imprejurul placii textolit fiind intrerupta in partea de jos unde se monteaza potentiometrul...in felul acesta nu vor fi probleme cu brumul...e testata varianta asta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum