Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIOTUBEAMP

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Ampul e gata,proprietarul ( in imagine) fericit.Oscilograme după Sfintele Sarbatori de Pasti .Pe aceasta cale le urez tuturor un Paste frumos linga cei dragi !

post-176980-0-05529200-1461948464_thumb.jpg

post-176980-0-46064000-1461948482_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator viobio

E frumos. Nu stiu de ce o vrut el rosu, da' a nimerit bine,tocmai de Paste.Toate cele bune tuturor.

Si eu am ramas surprins de culoare,a vrut sa fie ceva atipic.
Link spre comentariu

Gusturile nu se discuta, mai ales ale clientilor.

Rosul ala este chiar placut, frumos in contrast cu negrul si perfect cu lumina lampilor in nocturna unei piese clasice,

Referitor la atipic, unde scrie sau cine a decis ca negrul este "culoarea" tipica amplificatoarelor cu/fara tuburi ?

Carcasa este/poate fi o constructie arhitecturala, deci, fara limite in gandire.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Gusturile nu se discuta, mai ales ale clientilor.Rosul ala este chiar placut, frumos in contrast cu negrul si perfect cu lumina lampilor in nocturna unei piese clasice,Referitor la atipic, unde scrie sau cine a decis ca negrul este "culoarea" tipica amplificatoarelor cu/fara tuburi ?Carcasa este/poate fi o constructie arhitecturala, deci, fara limite in gandire.

Aici ai dreptate,cind am spus ca este atipic,trebuia sa completez ca este atipic de cele facute pina acum de mine,eu fac toate aparatele negre, este fixul meu.
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Putere de iesire 16w/8omi,pare putin dar este un PP clasa A ,1000hz/sin,5V/div.Dupa aceasta masuratoare batrinul Hameg a sucombat brusc ,adica imi apare o aiureala pe ecran,in special cind baza de timp este pe timpi mici.Restul masuratorilor si reglajelor au fost facute cu un osciloscop portabil Velleman,imposibil de facut poze datorita reflexiilor.Am de investit ceva bani intr-un osciloscop nou,pe asta o sa-l donez cuiva care are chef de mestereala .

post-176980-0-06981200-1462298469_thumb.jpg

Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Off topic.Pentru ca am primit multe mesaje private,despre osciloscopul Hameg,osciloscopul o sa fie donat lui Rares Alexa,fara sonde.

Editat de viobio
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări