Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VIOTUBEAMP

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Am zis 100 de chitara,am facut doar 94Cele 43 de auditie nu trebuiesc luate in seama.Cea mai mare calitate a mea este ca nu am calitate !

Gluma continua :) !

Vio , ai un mare + din partea mea , ai lovit fix in plexul naivilor !

Gluma ta  de 01.04.2016 de tipul PD1A e absolut superba , exact cum spun Parazitii  , prietenii tai ,  " cea mai buna gluma este o gluma proasta facuta bine "

Te invidiez ca de obicei, aceasta gluma PD1A 2016 va face furori .

Te-ai nascut mare baftos :) !

Link spre comentariu

Din motive personale,am decis sa ma las de consruit aparatura electronica.Incepind de azi voi dona toate tuburile si restul de componente,la fel o sa procedez si cu amplificatoarele de chitara,care le am pe stoc.Ma las!

Ceva fludor ti-a mai ramas?
Link spre comentariu

...Ma las!

având în vedere data la care se face anunţul trebuie tratat ca o glumă(1 Aprilie).

dacă anunţul are caracter serios

mă surprinde decizia dumneavoastră (ar fi o pierdere pentru comunitatea Audio pe tuburi)chiar dacă timpul a devenit foarte preţios cunoştinţele acumulate nu pot fi anulate.(nu musai activitatea dumneavoastră în domeniu "audio pe tuburi" trebuie să decurgă în acelaşi ritm-alert sau cu aceeaşi susţinere)

PS sper să nu rămână definitiv acest anunţ "Mă las!"  (chibzuinţă) şi anunţul să fie în ton cu data la care ne aflăm.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

Schema este de inspiratie Mullard,am facut eu citeva mici modificariSursa de tensiune are o "topologie mai altfel".Astept pareri.

Daca am noroc si primesc carcasa,maine incep lucrul la acest amp.Selectarea surselor si reglarea volumului se vor putea face si din telecomanda.Designul si culoarea au fost alese de viitorul proprietar.Carcasa neagra acopera toroidalul de alimentare ,linga el vor fi montate doua trafuri Hammond - la vedere.Schema este in postul 1482 din acest topic.

post-176980-0-09817800-1461089806_thumb.jpg

Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Acele tuburi Telefunken EF806 special fac toti banii.Vad ca le folositi frecvent si ma intreb cum a-ti reusit sa le procurati?

Cu ani in urma am cumparat din Germania si Austria ,de la doi batrini vestici,o cantitate destul de mare de : E80CC,EF804,804S,806,806S,E283CC,ECC83,ECC82,ECC81,E88CC,EL34,EL12,EM800,EF12,EF14,D3a,E282F,acum le pun la treaba.Aceste tuburi sunt Telefunken,Siemens,Valvo,Philips,de vindut nu vind asa ceva,le montez doar pe ampuri facute de mine. Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Carcasa este vopsita in camp electrostatic ?

Da ,este vopsita in cimp electrostatic,de ceva timp am o colaborare EXCELENTA cu colegul nostru cristinel_bm,el imi face carcasele pentru ampurile unicat,restul sunt facute la Electromagnetica. Editat de viobio
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări