negru_voda Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 salutareas vrea si eu sa stiu daca are cineva o schema pentru un generator de semnal care sa-mi simuleze sunetul unei detonari de bomba. montajul va fi folosit pentru diferite scenarii de airsoft, iar cum acest "sport" se joaca pe echipe gen "teroristii" si "militienii" ... ar cam fi nevoie. ar putea cineva sa ma ajute daca va rog taaare mult? :-sva multumesc Link spre comentariu
gica70 Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Pune-ti un mike la calc, intoarce o oala cu fundu in sus, loveste-o puternic cu un polonic si fa un fisier audio. Prin incercari si cu alte vase cred ca vei reusi. Apoi il iei pe-un stikc si faci ce vrei cu el. Link spre comentariu
miron1947 Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 simuleze sunetul unei detonari de bomba.Poate este ce va doriti,le-am copiat din Cossacks. Link spre comentariu
one Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Sau ai putea sa cauti pe net astfel de sunete.Gen bomb.vaw sau altele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum