Vizitator Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Nu e o problem? direct?, ci o încercare de a face un apel tuturor celor care dau r?spunsuri la problemele ridicate în categoria Calculatoare, subcategoria Software ?i Hardware.V? rog s? încerca?i s? men?ine?i un nivel profesional ridicat. ?tiu c? toat? lumea azi crede c? se pricepe la calculatoare, mai ales cînd instalarea unui driver a devenit o treab? de "dublu-click, next, next, next ..., finish", dar nu întotdeauna solu?iile sînt reinstalarea Windows-ului, reformatarea, ciob?nirea calculatorului sau ultrautilul dar obscurul program X, singurul pe care "meseria?ul" Y l-a încercat vreodat? în tentativele sale de a rezolva o problem? care, v?zut? din avion, pare a fi similar? cu ceea ce a fost prezentat aici drept solicitare de ajutor.Un calculator este o ma?in? foarte complex?, motivele pentru a func?iona incorect pot fi extrem de variate ?i numeroase, ?i administrarea f?r? discern?mînt a solu?iilor universale este nu numai inutil?, dar ?i extrem de periculoas? în multe cazuri, putînd rezulta în pierderea nu numai a hardware-ului depanat (u?or de înlocuit, totu?i, cu o investi?ie oarecare) dar ?i a informa?iilor create de utilizatori (care, uneori, pot fi de neînlocuit).Tot ceea ce cer de la cei care posteaz? aici (de?i poate n-a? avea dreptul s-o cer, dar sper s? mi se r?spund? pozitiv) ar fi s? dea dovad? de responsabilitate ?i s?-?i respecte propriul lor prestigiu ?i propria lor munc?. Cînd oferi?i ajutor, f?ce?i-o cu seriozitate ?i fi?i con?tien?i de propriile voastre limit?ri! Nu v? erija?i în atot?tiutori (e cunoscut c? cel care abia atinge un anumit domeniu, înv??înd doar "coaja" simplificat?, crede c? le ?tie pe toate, sentiment care e spulberat dup? ce intr? mai în detaliu în acel domeniu ?i-?i d? seama cît de multe lucruri le ignora la început, cînd era atît de încrez?tor...)!Dac? adminii consider? apelul acesta ca fiind bine formulat ?i demn de luat în seam?, îi rog s?-l fac? sticky. Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Te crezi cel mai destept calculatorist de pe aici ?? NU mi se pare drept ceea ce vrei tu aici ... Chiar imi pare ca o insulta la adresa oamenilor care incearca sa dea o parere ( fie ea si proasta) E un forum public , unde oricine poate sa isi spuna parerea .... si daca a zis ceva aiurea , care tie iti pare a fii o prostie , e posibil ca la un momentdat sa fie folositoareOk inteleg ca sunt multi care posteaza aiurea la anumite probleme , dar totusi nu cred ca e cazul sa ii tratezi de sus, ca si cum tu le`ai stii pe toate si restul sunt niste prosti ... Vrei profesionalism si strictete ? iti faci o firma pe care o conduci cum vrei tu si angajezi pe cine vrei tu ... dar nu faci pe seful atotstiutor pe un forum public unde intra mii de oameni Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 pentru reparari profesionale te duci la service Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Eu am inteles ce a zis Bogdan si sant de acord cu el, desi sant de acord si cu cei 2 colegi de mai sus.Ideea e ca daca cineva a avut o problema ( habar nu are basic stuff gen sa intre in BIOS, sa dea un scandisk sau minuni de genu ) si a reusit sa o repare cu ceva programel, deja se vede mare cunoscator si recomanda la toti programelul ala desi sant sanse ca sa strice mai mult decat sa repare. ( am exagerat dar sper ca se intelege mai bine ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum