Vizitator Vasile Postat Iunie 6, 2005 Partajează Postat Iunie 6, 2005 Sunt curios daca se mai folosesc orgile alea cu 3 becuri care se aprind in functie de frecventa sunetului.... Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by Postat Iunie 6, 2005 Partajează Postat Iunie 6, 2005 cred ca mai folosit este un vumetru Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 6, 2005 Partajează Postat Iunie 6, 2005 MA-I.... orga aia este MARE cu BEC-uri COLORATE si PUTERNICE si da lumina MULTa :lol: ca la DICOTECA cand eram eu holtei :| Cred ca le confuzezi tu acolo :x Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 6, 2005 Partajează Postat Iunie 6, 2005 cred ca mai am eu una pe undeva cu 6 becuri 8) nu am tupeul s-o folosesc acum cand stoboscoapele si roboscanerele sunt la ordinea zilei :roll: intr-o discoteca de la tara cred ca ar mai merge, de fapt acolo am vazut anul trecut asa ceva (faceam o sonorizare la o petrecere :P cu sculele mele, ca ei aveau doar Ying chun pe acolo :lol: ) Link spre comentariu
RealAlex Postat Iunie 7, 2005 Partajează Postat Iunie 7, 2005 Vasile, du-te si cerceteaza piatza prin diverse cluburi si sigur ai sa vezi ce este la moda acum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum