Vizitator dj_captainu Postat Iunie 6, 2005 Partajează Postat Iunie 6, 2005 Caut si eu o schema de un amplificator 2x70w sau mai mult sa sparga boxele.dar sa fie si cu cablaj cu tot si daca se poate si cu 2n 3055. Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by Postat Iunie 6, 2005 Partajează Postat Iunie 6, 2005 daca vrei 2*70W pe 4 Ohmi http://www.amplificatoare.go.ro/50w.html iar pe 8 ohmi scoate 50W e cu 2n3055 schema e mono si trebuie sa faci doua Link spre comentariu
cos22tm Postat Iunie 6, 2005 Partajează Postat Iunie 6, 2005 cam greu sa scoti mai mult de 2x50W rms cu 2N3055 fara sa se incalzeaza destul de tare si sa creasca distorsiunile , plus ca nu prea se gasesc 2N-uri originale. s-a mai discutat si aici http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=4083 Link spre comentariu
Vizitator dj_captainu Postat Iunie 6, 2005 Partajează Postat Iunie 6, 2005 sunt incepator si as vrea sa fac ceva bun si mai ieftin un pic Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 6, 2005 Partajează Postat Iunie 6, 2005 ala din linkul lui vladut este perfect dar imi place ca omul a pus copy-ul sau pe cand schema cu tot este dintr-o revista australiana :lol: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 6, 2005 Partajează Postat Iunie 6, 2005 prea se gasesc 2N-uri originale. Pai ce... alea de la IPRS se ineaca ? Link spre comentariu
Vizitator dj_captainu Postat Iunie 6, 2005 Partajează Postat Iunie 6, 2005 am intrat pe linku ala dar nu se vede bine schema.Am vazut ca e mai performant unul cu tda 7496.un amlificator care sa se merite cu adevarat si sa nu fie prea scump as dori sa "confectionez",am tot cautat darn-am gasit ceva pe masura.Ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 6, 2005 Partajează Postat Iunie 6, 2005 Am vazut ca e mai performant unul cu tda 7496.Asta o crezi doar tu :lol: Link spre comentariu
micutu Postat Iunie 6, 2005 Partajează Postat Iunie 6, 2005 eu scot din ampul ala cu traznzitori (cei drept e numai pe subwoofer shi are fultru lpf shi probabil ajunge la 10% distorsiuni) cam 150W :shock: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 6, 2005 Partajează Postat Iunie 6, 2005 Ampliful ala am sa-l fac kit, este bun si ieftin (relativ ieftin pentru ca este mai ieftin IPA60) :lol: Link spre comentariu
Vizitator dj_captainu Postat Iunie 8, 2005 Partajează Postat Iunie 8, 2005 Are ceva daca fac de doua ori amplificatorul ala adica sa fie stereo si sa le alimentez de la acelasi transformator? Link spre comentariu
Vizitator dj_captainu Postat Iunie 8, 2005 Partajează Postat Iunie 8, 2005 Ma ajuta si pe mine cineva...sunt incepator...nu prea ma pricep Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by Postat Iunie 8, 2005 Partajează Postat Iunie 8, 2005 daca vorbesti de cel de pe amplificatoare.go.ro de 50W nu are nimic chiar este indicat zic eu te ajut eu cu detalii daca vrei si explicatii cat pot sa iti ofer daca folosesti yahoo messenger id-ul meu e vladutz_by intra ca vb acolo e mult mai usor sa iti explic acolo ;) sau [email protected] Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 8, 2005 Partajează Postat Iunie 8, 2005 Nu are nimic. 2 module de alea inseamna stereo dar stereo curat ) Link spre comentariu
Vizitator dj_captainu Postat Iunie 8, 2005 Partajează Postat Iunie 8, 2005 ma poate ajuta cineva cu o schema de un preamp cu reglaj bass,treble care sa fie alimentat la 15v?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum