Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Neon 12V music beat

Vizitator Vladutz_by

Postări Recomandate

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

16

• Jules00

6

• margarit2001

5

• Incepator

1

adi_0106, incearca sa pui capatul care nu se aprinde la masa montajului. Am patit-o si eu odata asa si dupa ce am pus-o la masa mi s-a aprins cum trebuie.

il pun la masa dar il las si legat la secundaru` trafului ??? :?
Link spre comentariu

merge :mrgreen: se aprinde neonu` cam slabutz ce-i drept dar se aprinde (neonul de 36 W - ca altu nam, si ala de 36 l-am ciordit de pe casa scarii :lol: ) dar mi se incalzeste bazat trz :cry: si bazaie si el odata cu bobina :( .... pareri ceva ??? cineva mi-a zis sa pun rezistenta aia de proba de 2.2 ohmi si vreo 18 W si sa o las asa ... astfel o sa se incalzeasca rezistenta si trz ramane rece....are cineva alta idee ???

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

dar ce ar fi dacă în loc de bobina aia facută pe bară de ferită să pun un transformator toroidal facut la comandă la PETRA cu infăşurările aşa cum am eu nevoie ?????nu am mai încercat să fac alt montaj ... dar mi-a zis cineva care a incercat mai multe - că neoanele nu se aprind toate la fel şi sigur de vină este bobina care nu o poţi face identică ...... ci doar asemănătoare ....... iar cei de la PETRA cred ca sunt in stare sa facă doua astfel de bobine identice :crazy: ce părere aveţi ??? merită o mică investiţie să îmi fac maşina OZN ??? :crazy:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări